stiti cumva unde pot gasi sezonul 2 din hell girl(fata iadului)? Va rog frumos sa ma ajutati Multumesc dau funda
Se mai face Naruto-Akkipuden? funda pentru cel care-mi explica de ce!
Ce parere aveti de animeul Winter Sonata? Daca l-ati vazut spuneti-mi si mie cum e.
Hei! Am nevoie de fanii anime. Vreau sa revad un anime, dar nu imi aduc aminte cum se numeste. Era vorba despre o fata cu parul blond, si un baiat. Este cam de lupte, cu sabii, un pic gen Zero no ...? (mai mult)
Stiti vreun anime asemanator cu Sayonara Zetsubou-sensei, funda :)
Cine poate sa-mi faca o poza de profil la youtube cu numele Coco Jump si sa fie una tare, dau funda. Link-ul de download puteti sa mi-l lasati mai jos in comentarii!
Hey,TPU! Cum pot subtitra, encoda și toate celelalte un anime și de ce programe am nevoie? Dau fundă celui mai complex și folositor răspuns. (:
Cine imi poate da niste nume japoneze masculine :)? Funda
Hey,TPU! Cum pot subtitra, encoda și toate celelalte un anime și de ce programe am nevoie? Dau fundă celui mai complex și folositor răspuns. :)
Cine imi poate zice un film ...prevestitor la sfarsitul lumii sau horror cu mult mister.Dau fundăăăă la cel mai frumos film
Am terminat acum cateva zile Vampire Knight, ambele sezoane, stiu ca nu se va mai face si sezonul 3, asa ca vreau sa citesc manga dar, as vrea sa stiu de unde incepe continuarea povestii, in...? (mai mult)
Care a fost primul anime vazut si care a fost/este animeul preferat?
Stiti niste animeuri legate de mafie gen Katekyo Hitman Reborn?
Cine imi poate face un TOP 10 openings, de la orice anime posibil :).
Care are sa-mi ofere link-uri cu sasusaku!
Care este anime-ul pe care l-ati plasa pe primul loc?( si daca puteti sa-mi spuneti si despre ce este vorba)
Stiu ce este o intrebare mai ciudata, dar stiti vreun anime in care sa nu apara de loc fete, sau doar pe fundal? Nu ma deranjeaza daca sunt Yaoi, desi preferabil sa nu fie. Funda! P. S. Nu intelegi...? (mai mult)
Hei! Imi puteti spune cum se numesc animurile din acest video :http://www.youtube.com/watch?v=lBv8Ons3UgA? Fundaa
Ce animeuri gen ecchi mai stiti in afara de High School DxD si Highschool of the Dead?
M-am uitat recent la kiss x sis, si vream sa va intreb daca mai stiti anime in genul ala. Ma intereseaza grafica, scenele perverse si actiunea cat mai interesanta. Multumesc Mult!
multi zic ca s- a anuntat ca va aparea sezonul 2 din Psycho- Pass cu toate ca eu am gasit doar anunt despre film..recunosc nici nu am cautat prea mult=). Deci daca stie cineva imi poate spune daca...? (mai mult)
Actiunea din animeurile No.6 si Btooom continua in manga?
Dati imi un scris miscator celui mai frumos funda
Salutare. cine stie cum se numea acel serial difuzat in anii 2005 pe tvr 2. la orele 14"30 dupa desene, si a fost difuzat dupa serialul fiica oceanului. era vorba despre 2 copii parca, baiat si fata...? (mai mult)
Care este romanca din serialul liv si madi de la disney cea sportiva sau cea faimoasa?
Am vazut foarte multe animeuri si nu mai gasesc un anime interesant de vizionat. Aici am enumerat toate animeurile pe care le- am vazut din cate imi aduc aminte. Daca aveti timp cititi si va rog...? (mai mult)
Cine imi da linkul de la Hajimemashita manga pe romana? P.S. Dau funda celui mai bun site :*
Se pricepe cineva la amv-uri? As vrea si eu sa invat sa fac. Daca da, lasati un id ceva pentru a putea vorbi mai multe. Funda
Stie cineva ce s- a mai intamplat in fairy tail, dupa ce s- a, , terminat" seria anime nu am mai citit in manga. Azi am vazut ultimul chapter din curiozitate. nu am inteles nimic '- '. Ce s- a intamplat...? (mai mult)
Tocmai mi-am facut cont pe IMVU si imi apare ca sunt Vip club member, dar eu nu am ales asta. De ce imi apare asa? Sper ca nu trebuie sa platesc ceva.
Sa ma uit la highschool of dead?:)
Salut, in ce episod din Manga al 4-lea hokage reinvie. sau in care se intalneste cu naruto si ceilalti :) funda :)
Am vazut ca Naruto era deja mare cand era pe timpul celui deal 3- lea Hokage, si pe timpul celui deal 4- lea Hokage Naruto nici nu se nascuse.Eu stiu ca 3 e in inaintea lui 4 deci care poate...? (mai mult)
Hei! Caut admini pentru pagina de facebook "Manga Romania". Chiar vreau sa fac manga'urile mai cunoscute in Romania. si as avea nevoie de ceva ajutor :))Trebuie doar sa fiti un otaku si sa stiti sa umblati...? (mai mult)
va pun acum niste intrebari DAU FUNDA 1. mai sunt episoade noi la avatarul aang ep 62 63.? 2. in avatarul korra cum a fost ucis avatarul aang 3. mai exista episoade noi la avatarul imi place ...? (mai mult)
Hey TPU ! Imi spuneti si mie care este treaba cu full metal alchemist ? Cate parti sunt ? Eu stiu doar de full metal alchemist si full metal alchemist brotherhood . Cate sezoane si cate ep. au fiecare ? ...? (mai mult)
Buna,as dori sa vad si eu Samurai champloo de la episodul 6-25 le-am gasit numai pe teava.
Stie cineva din ce anime este imaginea de mai jos? https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/72888_604622096257846_2045024192_n.jpg
cine stie in perioada 2003- 2004 numele la acele seriale difuzate pe tvr2 la ora 14:30, cu o fiica a oceanului si inca un film dupa terminarea acestuia, tot un serial in franceza cu niste...? (mai mult)
unde pot gasi hell girl two mirros sezonul 2 tradus in romana? va rog frumos Multumesc dau funda P.S puteti sa imi da-ti link-ul?
Vreau niste animeuri romantice! Da animeuri romantice, romantice care v- au placut si impresionat mult! Si neaparat cu final fericit! Inafara de:Kaichou wa maid- sama, Vampire Knight, InuYasha, Kaze No...? (mai mult)
Salut :)) stie cineva de unde pot descarca free e-comics?
Cine stie o manga de dragoste faina?(cu baieti care sa arate bine; )) ) Cel mai mult mi- a placut; - Kamisama hajimemashita - Black bird - Dengeki daisy - Inu x boku ss - Koyoi kimi to ...? (mai mult)
Vreau si eu toate semnele de pe banderolele din Naruto si ce semnificati are fiecare. Adica semnul - frunza exemplu. FUNDA
Sall! Caut un anime pe care l- am vazut mai demult. In anime era vorba despre o academie in care studentii se puteau transforma in arme sau isi puteau materializa armele. Personajele principale erau un...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care au vazut tot anime- ul Bleach.Am terminat de vazut episodul 203, cand Aizen vrea sa atace orasul Karakura si la episodul 204 imi da un episod cu Rurichiyo.Care este continuarea?...? (mai mult)
Salut TPU, Pot face pe cineva in Photoshop CS6 sa para vampir sau varcolac, adica dinti ascutiti, ochii rosi, gheare etc. Daca da, cum?
Hei, TPU! Ce anime mi-ati putea recomanda orice gen! Accept si yaoi. Daca aveti idei si de ce AMV ar fi si mai bine. Un exemplu pentru fiecare. Multumesc anticipat!
Hei, TPU! Ce anime- uri mi- ati putea recomanda, de orice gen! Accept si YAOI, dar FARA hentai va rog. Daca aveti idei si de cateva AMV- uri ar fi si mai bine. Un exemplu pentru fiecare. Multumesc...? (mai mult)
Era mai de mult pe minimax un desen cu un personaj care spunea intotdeauna "te rog, mersi" cu o voce inocenta si blanda...Cineva stie cum se numea desenul? DAU FUNDA :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?