Imi puteti da niste site-uri unde se gasesc filmele de la Studio Ghibli traduse in romana? :D *Funda*
Imi dati si mie niste idei pentru a creea o manga (cum pentru Naruto este ninja, pentru Bleach este shinigami, pentru Katekyo Hitman Reborn este mafia, pentru Vampire Knight este vampir, vreau sa imi...? (mai mult)
Buna imi puteti zice ce anime este in acest video? http://www.youtube.com/watch?v=4uO0Ob1X8ww Dau funda:)
Am vazut o intrebare pe TPU, cine bate dintre Sasuke si Naruto. dar cineva a spus ca ar bate sasuke pentru ca naruto la pierdut pe Kurama (vulpea cu 9 cozi) este adevarat Funda la cel mai...? (mai mult)
Hey! Cine imi poate spune si mie niste anime ca zero no tsukaima, fairy tail, karin kamichama si grafica tot ca a lor? Dau Funda!
Imi puteti da niste anime gen Fairy Tail sau Naruto Shippuden?
Heii! Am nevoie de niste animeuri de gen: yaoi, romance, sport, aventura! Nu trebuie combinate... cateva exemple! Multumesc anticipat!
Stiti ceva de un sezon 2 la Zombie Loan? Dupa ce final a avut da de inteles ca va avea, voi ce credeti?
Care imi poate spune daca isi mai aminte, era o data acu vreo 2, 3 ani nu mai stiu exact, un anime la televizor in care era vorba de vreo 4/5 baieti care se luptau cu monstri in arene, un ...? (mai mult)
Sault! imi puteti traduce si mie in romana cantecul japonez natsuhiboshi?
Imi spuneti si mie cate episoade sunt intr un sezon din winx?
Hei! vreau si eu ceva anime care au fete cu parul lung, saten sau negru! funda! :*
Heii! Am nevoie de fani anime. Am gasit un video cu mai multe animeuri, si nu stiu cum se numesc, puteti sa-mi faceti o lista cu ele? Acesta este linkul : https://www.youtube.com/watch?v=4VDaKiWLfWo.
Cum se numea personajul principal din Kaze no Stigma, si cum o chema pe fata aceea cu parul rosu?
In ce episod din naruto, echipa 7 are o misiune sa aiba grija de un tip cu mofturi ...nu mai tin minte detalii...stiu ca la un mament dat ei sunt pe o barca si sunt acolo atacati de niste ninja sakura...? (mai mult)
vreau sa stiu din ce manga apartine aceasta imagihttp://weheartit.com/entry/71418131/via/daiana141995ne? Urgent va rog sunt curioasa!
Hey, imi spuneti cel mai hard yaoi oneshot posibil? dau fundita PS: Termen pana maine dimineata ( 28.01. 2014) Mersi mult
Vreau si eu sa ma uit la un anime de genul lui Kamisama Hajimemashita...s-au Ino X Boku SS ♥ Dau funda celui mai bun raspuns!
Mi- am facut de curand cont pe "My Anime List". As vre sa imi modific structura listei de animeuri, dar nu stiu cum. As dori sa fie de aceata structura: http://myanimelist.net/animelist/kazuchu ...? (mai mult)
Imi puteti spune din ce anime este aceasta fata? https://31.media.tumblr.com/27bd5d2dc5eeaf6fbca347783d6c88d2/tumblr_mf7kkwIqXP1r922azo1_500.gif Funda!
stiti cumva daca si cand va aparea Diabolik Lovers More Blood? Multumesc de ajutor
Funda! Cei care imi dau cele mai multe animeuri gen SAO, Guilty Crown, Kyoukai no kanata primesc funda xD
De ce sunt atatia fani ai Hinatei? Ca are sanii mari? Ca are ochii albi? Ca il urmareste obsesiv pe Naruto peste tot ca o disperata? Sakura o bate oriunde si oricand.
Intrebare pentru cei care s-au uitat la Angel Beats. Stiti cumva daca va aparea sezonul 2?
Cine stie un metin2 pvm hard in care sa poti dropa la pietre metin carti de magii,cc, marmure, bless-uri, etc.Si sa fie si 24/24...Dau fundita Ppd Va rog
acum ceva vreme am gasit o imagine cu ceva personaje feminine, si cum nu mai stiu de unde am luat- o am incarcat- o aici: https://imageshack.com/i/e9aqnoj. Personajele incercuite le cunosc, dar...? (mai mult)
Buna, va fi vreo continuare la hiiro no kakera, adica va aparea sezonul 3?
Buna seara TPU am o intrebare m- am uitat la foarte multe anime- uri cum ar fi: - diabolik lovers - povesti cu fantome - another - vampire knight (sezon 1 si 2) - chrono crusade - kaichou wa maid-...? (mai mult)
stie cineva cand e ziua Kushinei (mama lui Naruto)?
Animeul Tokyo Majin e un anime cu zombi? Daca stiti va rog sa imi spuneti. Vreau sa il vad si mi-e frica sa ma uit.Am cosmaruri daca ma uit la animeuri cu zombii. Funda
Hey, imi spune si mie cine traduce Inari, Konkon, Koi Iroha?
Vreau sa- mi semnez pozele pentru site ca acestea sa nu poata fi utilizate in alt scop. Ce program imi puteti recomanda? Semnatura gen poze de la Cancan, adica sa scrie tot CANCAN pe ele ca vreau sa la...? (mai mult)
Se aude ceva de un sezon 3 pentru Chihayafuru?
Cred ca multi se gandesc la asta... Daca exista capitole manga la serialele terminate de ce nu se mai fac episoade?-.-
Sall! Ce animeuri recomandati (am ramas in pana), nu conteaza genul.
Caut un anime cu un grup de adolescenti cu puteri speciale, ei stau si invata la o academie, intr- o zi la o ceremonie in timpul ceremoniei sunt atacati de, niste elevi de la o alta scoala. P.S puterile...? (mai mult)
Hey:( Voi credeti ca Naruto o sa moara? Pe pagina Shonen Jump in care scria ca Naruto se termina in 2014 si ca Sasuke s- ar putea sa fie Hokage, cei care au comentat cred ca Naruto va murii protejandu-...? (mai mult)
Pt cei ce vizioneaza arrow (arcasul) ce fel de tip sageti foloseste cum se numesc? si arcul ce fel de tip e?
Heeey! Care au fost animeurile care v-au impresionat cel mai tare(romantice, triste, etc.)?:D
Care este ordinea seriilor Hakuouki? Daca este asta : Hakuouki, Hakuouki Hekketsuroku, Hakouoki Reimieroku, de ce ultima nu are legatura cu primele doua, adica in penultima mor majoritatea si apoi...? (mai mult)
caut si eu un anime pe care l-am vazut cand eram mica, si cred ca este umpic cam vechi, oricum, este cu o fata care era la un circ si era la trapez, mersi de ajutor
Vreau sa vorbesc despre Naruto Shippuden.Kishimoto a spus ca Naruto sigur va muri.Dar acum se gandeste care varianta sa o aleaga: 1.Naruto moare si Sasuke ramane in viata. 2.Naruto devine "eremitul ...? (mai mult)
Cine este Hello Kitty, ca nu inteleg! Va rogg spune-ti-mi! Tini :*
Hei! Kyousuke Motomi a mai scris alte manga inafara de Dengeki Daisy si Beast Master? Daca mai sunt dati-mi si mie lista.
Cine stie unde pot gasi Dengeki Daisy Volumul 13 chapter 64 in engleza? Imi puteti da un site? Dau funda :3
Salut fanilor de anime, stiti cumva cand va fi publicat Gun Gale Online, si daca va incerca cineva sa il traduca :)? Funda
Cum as putea sa-mi fac parul albastru daca sunt baiat? Momentan vreau sa vad doar cum imi sta, decat in fata. un albastru mai deschis
Pe ce site aș putea să văd anime-ul Eiken?
Cum se numea filmul din Naruto in care a aparut Menma Uzumaki? funda :)
Marvel sau DC Comics? De ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)