Ce anime-uri merita vazute? Daca puteti face si o descriere, ar fi okay. FUNDA!
Am si eu o problema..stie cineva cum se deseneaza oraselul copiilor?
Hey toata lumea! Cei care va uitati la anime sau citit manga cred ca ati observat ca uneori cand apare un personaj cu parul rosu, galben etc. exista alte personaje care isi dau cu parerea despre nationalitate...? (mai mult)
Salutare! Care este diferenta intre foaia A3 si A4? Daca fac un desen il pot duce la librarie sa-l scaneze si mi-l poate pune pe un stick?
La franceza trebuie sa fac harta Parisului. Nu am imprimanta si nici nu am talent la desen. Am salvat o poza cu harta Parisului in calculator, i- am facut conturul cu negru, am pus o foaie pe monitor...? (mai mult)
daca stie cineva imi poate explica cum poti modifica lista de anime-uri de pe "My anime list"? Cred ca intelegeti ce vreau sa spun.Da funda.
Puteti sa imi spuneti niste manga asemanatoare cu Dengeki Daisy? Dati-mi o lista! Dau Funda! :3 :)
Stiti cumva din ce anime sunt pozele? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=615703891812566&set=gm.671655596207237&type=1 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=615703181812637&set=gm.671654206207376&type=1 ...? (mai mult)
Era un anime cu o zeitate si cu un fel de slujitor vulpe, fata ajunge sa se indragosteasca de spiritul vulpe, si pana la urma si vulpea ajunge sa o simpatizeze. Stie cineva cum se numeste?:-?
Stie cineva cum se numeste animeu care se difuza pe animax? De obicei se difuza seara tarziu.....era cu niste piloti de curse, in care piloti conduceau niste masini care "zburau"deasupra ...? (mai mult)
Cine ar castiga dintre Naruto si Sasuke(in stadiul in care se afla in manga)? Argumentati de ce.
Buna TPU stiti unde pot gasi ( daca a aparut ) sezonul 2 din Uraboku in romana, iar daca nu cand va aparea (daca va aparea)?
In anime- ul Hunter x Hunter de la episodul 80 (cred) cand intra Gon in acel joc pana in episodul actual 112 mai apare Kurapika? Daca da, in multe episoade sau doar in 2- 3? Poate si episoadele in care...? (mai mult)
De unde fac rost de giftcoduri de minecraft gratis?
as vrea si eu anime-uri la care sa ma uit ca am ramas in pana :)) Va rog Dau funda
Ma ocup de AMVuri si am ajuns la naruto...de unde pot descarca multe multe imag? ...cateva albume?
De unde fac rost de Sharingan Itachi Mangekyo?
am auzit de un anime cu o fata care se razbuna pe fostul ei iubit. stie cineva cum se numeste?
Imi poate da cineva detalii referitoare la jocul mount blade werbant 1.34 despre lorzii care ii ai cand esti rege dupa ce le dai un sat sau un castel dupa ce cresc trebuie sa- i iau inapoi in armata mea...? (mai mult)
Hey fani anime si manga! Va interesat vreodata sa invatati japoneza? Daca da (si chiar v-ati apucat sau aveti de gand), de pe ce vreti sa invatati(gen carti, site-uri, CD-uri...)?
DAu funda! din ce anime este https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/s261x260/1522261_576142329129814_1461640682_n.jpg?
Stie cineva de ce Kakashi a omorat-o pe Rin? Banuiesc ca a avut un motiv foarte intemeiat,am auzit mai multe variante, dar vreau una sigura(daca exista).
Hello TPU :) am si eu o intrebare pentru cei pasionati de anime. Katekyo hitman reborn are episoade de la 204 in sus? Stiu ca ar mai trebui sa apara dar nu stiu sigur. Inca alte cateva intrebari pentru...? (mai mult)
Imi dati o pagina de pe facebook care sa fie legata de anime-iri? :D
Hey! Iata ca impartasesc cu voi (fanii anime- urilor) cadoul pentru ziua mea de nastere.; ) Anime- ul Kuroshitsuji (aka Black Butler) va avea o noua serie. http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-...? (mai mult)
Parerea mea este ca Itachi Uchiha este cel mai puternic dintre toti chiar si de cat Madara Insa Prietenii mei zic sa ma las de aceasta idee, Insa eu cred ca si itachi isi poate activa un Rinnegan el e...? (mai mult)
Bunaaa! Va rog frumos, puteti sa imi spuneti si mie niste serii anime care au ca protagonist un baiat cu o personalitate dubla (una rea, una buna.). De asemenea mai caut si serii anime care au ca protagonist,...? (mai mult)
Vreu si eu mai multe imagini din naruto shippuden in genul acesteia https://www.facebook.com/photo.php?fbid=528926050549749&set=a.198414740267550.39548.189099154532442&type=1&theater Dau...? (mai mult)
Este adevarat ca Ruki si Uruha din The Gazette au fost impreuna? Am vazut un filmulet pe youtube si nu stiu daca e adevarat :D
Vreau si eu un anime care sa aiba ca protagonist un baiat care la inceput este bland, bun, etc (trasaturi pozitive) dar pe parcurs se schimba din cauza unui soc (de exemplu: ii moare un prieten/o...? (mai mult)
am si eu nevoie de un sfat.In weekend a venit o colega la mine si ne am uitat la naruto.Ea mi a aratat pe youtube filmulte sasusaku si acu sunt confuza...a inceput sa mi placa sasusaku si chiar...? (mai mult)
Ce inseamna TAS? Am vazut la Spiderman TAS si nu stiu ce inseamna.
Cand apare un sezon nou din Highschool DxD?
Cum se numeste melodia de la inceput? http://anime.kage.ro/anime/highschool-dxd-new/highschool-dxd-new-005.php
Salut, in ce episod din "The Legend of Korra" se intampla asta : https://www.youtube.com/watch?v=kQO59b-SjY4
Exista cumva coduri pe animal jam sa te faci membru gratis? Daca da, sa imi spuneti si mie!
Hei TPU, stie cineva un sait unde pot sa urmaresc black cat ep 7 fara ca singura sursa sa fie petiava.ro?
TPU! Stie cineva cand v-a aprea setul cu jurnal Violetta si doua pixuri in Romania?
Hei! Am si eu o intrebare! exista in apropiere de Valcea sau Sibiu magazine care au articole Naruto? pe internet m-am uitat deja si nu ma prea surprind!
Hei TPU: unde pot gasi si eu filme cu hello kitty dau funta Si va rog fara sa vorbiti urat :) va multumesc
Salut, din cate am auzit Animeul Bleach se va reintoarce acum, in 2014, cine stie sau are o sursa exacta despre acest zvon, fiindca si manga are in jur de 90 de capitole fata de episodul 366 al...? (mai mult)
imi puteti zice si mie cum vi s-au parut urmatoarele anime-uri "Katekyo Hitman Reborn!" si "Hunter x Hunter"? Si o scurta descriere. Funda+vot.
Am baut un ceai de pelin foarte amar.a fost prima data cand am baut.acum ma ustura limba de parca m-am fript dar e diferit. oare a fost AMARACIUNEA prea puternica?
Dati-mi ceva idei pentru desen.Deci trebuie sa fie neaparat oameni in compozitie si am nevoie de idei pentru a ma aprecia cu fundalul si actiunile oamenilor. Multumesc! Ofer funda!
Salut amici! Am o intrebare...Mady din Wolf Blood, in ce oras locuieste adica cum se numeste orasul in care "locuieste" in serial?
Hei :) Am nevoie de un program de editare imagini cu care sa pot modifica perspectiva imaginii. Cred ca e vorba despre acel efect "oglinda". Spre exemplu, daca intr- o poza eu am privirea indreptata spre...? (mai mult)
Stie cineva unde pot vedea desenul Shinzo(in japoneza Mushrambo)dublat in limba romana sau macar sutitrat in romana?
Hey personajul Miku Hatsune dim ce aime este? dau funda :* Multumesc
Era odata pe prima tv un desen care se difuza doar dimineata pe la 5.Numele desenului era in engleza si nu imi mai amintesc cum era.Stiu doar ca omenirea era pe cale de disparitie sau disparuse deja iar...? (mai mult)
Cine imi poate compune niste nume japoneze cu terminatia : - uke Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului