Stiti careva cum se numea desenul ala vechi cu un caine si un baiat, cainele vorbea..si se difuza pe minimax, doar atat mai tin minte. FUNDA!
Http://sasu.fairtopic.com/t12231-sakura-senju NU cred...e imposibil,dar,poate, are dreptate.
Buna TPU Am o pagina https://www.facebook.com/pages/Doar- Noi/474257889314779?ref=hl si mi- ar trebui un site unde as putea gasi niste imaginii frumoase (glume, poze haioase etc) P.S. fara glume de ...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie niste animeuri faine ca dragon ball z,yu yu hakusho, naruto, bleach etc (care imi da cel mai tare anime primeste funda)
Http://animewall.me/eyes-all-sharingan-wallpaper-index-anime-wallpaper/ chiar e adevarat? eu una nu prea cred...dar vreau parerea voastra
Salut astazi mi-am luat un joc tare pe nume garrys mod 11. Am facut jocul si nu stiu dc nu-mi merge mise da restart la calculator si am windows xp. Va rog sa ma ajutati
Salut, care vi se pare cel mai bun jucator din Galactik Football, din echipa Snow Kids? P.S. Argumentati si de ce Eul il prefer pe D'joc :x
De unde pot downloada gratis Dengeki Daisy manga volumul 10?
Mai deseori m-am uitat pe eMAG sa vad cat costa o banda desenata cu ben 10 ultimate alien si costa 100 ron si pe tocmai.ro am gasit cu 20 ron
am ramas in pana de anime-uri.Imi puteti recomanda ceva? Preferabil si o scurta descriere.Nu conteaza genul.
Salut stie cineva cum se numeste animeul de la minutul 1:17 in colo? http://www.youtube.com/watch?v=a5ZYKCc5uZ0
Minato e jinchuriki?
As vrea sa ma uit la un anime mistery/thriller. Ce recomandati? P.S: va rog sa nu imi ziceti anime- uri foarte "cunoscute" (ex. death note, another, higurashi etc.) deoarece le- am vazut pe majoritatea...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine? file:///C:/Users/Marian/Desktop/Originals/poze-de-copert-facebook-7.jpg
Buna, am vazut mai multe capturi gen poza asta:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=501057716673416&set=a.422823297830192.1073741866.187776351334889&type=1&theater As vrea sa stiu cum se numeste aceasta...? (mai mult)
Din ce anime este? :-? http://i133.photobucket.com/albums/q70/marluxiasflower/anime-art-boy-headphone-Favimcom-316902_zps46b98056.jpg
Caut de ceva zile o imagine animata, initial am vazut- o pe facebook, in care erau 2 barbati la sala, unul mai facut si altul mai slab, cel slab fiind dezamagit, si ajunge acasa si ii deschide un ...? (mai mult)
Am o singura intrebare legata de seria de desene Naruto : fata cu parul roz, Sakura o sa fie impreuna cu Gaara?
Salut,dati-mi linkul unde este povestea pravale baba de Ion Teodoreanu, am cautat-o peste tot
Era un episod in desenele cu Dexter in care era o familie paralela cu a lui in care parintii erau oamenii de stiinta si copilul era lenes si nu- i placea stiinta. Si si- au incurcat copiii dar lui Dexter...? (mai mult)
Unde pot gasi poze cu Naruto sau alte personaje ca astea https://fbcdn- sphotos- d- a.akamaihd.net/hphotos- ak- prn1/p350x350/1538869_10152510090886978_549556394_n.png https://fbcdn- sphotos- c- a.akamaihd.net/hphotos-...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ideea de harem intr-o povste/intr-un anime?
Acum vizionez school rumble si imi place foarte mult dar este in engleza, desi il inteleg as vrea sa gasesc si variante in romana dar pana acum nu am avut noroc poate ma ajutati voi. Mersi mult dau funda!...? (mai mult)
Ceva site-uri de unde pot downloada, cu uşurinţă, anime-uri?
Vreau și eu episodul din Hetalia în care apare Romania! Fundăă.
Hey,unde pot gasi Insemnarile unei pustoaice, nr 4, sau stie cineva cumva despre ce este vorba (mic rezumat)va roog!
Vreau si eu anime romantice, high-school si comedy dau funda, mersi va astept pasupunsurile :* am vazut foarte multe...dar daca se poate sa imi scrieti si o mica descriere
stiti din vreun anime o fata care sa aiba parul negru si ochii aurii? Si un baiat blond cu aspect nobil?
Pe ce canal de televiziune se difuzeaza anime-uri?
Heey Poate sa- mi recomande cineva si mie un anime care sa indeplineasca fitele mele? :P 1. Animatie buna 2. Slce of life (dar cand zic asta nu inseamna ca trebuie sa fie plictisitor (gen Clannad sau...? (mai mult)
S-a mai luptat cineva cu diantha in pokemon x sau y? ce echipa ati avut?
Cine imi da niste site-uri cu desene facute in creion mai mult schita. Dau funda.
Ce filme anime asemanatoare cu "Wolf Children" sau "Hotarubi no Mori e" v- au placut? Zilele astea am urmarit "Toki wo Kakeru Shoujo" dar nu a fost la fel de bun pe cat ma asteptam ( dupa parerea mea )...? (mai mult)
Se aude ceva de un sezon 2 pentru Code:Breaker? :-?
Un anime frumos, va rog? Si sa-l descrieti un pic. Sa nu fie nici prea lung, pana-n 40 de episoade. Funda!
TPU cine imi da niste audio carti de dorit cu povesti ori stiintifice de descarcat. dau funda cine merita
Anga BTOOOM! stie cineva un Site
Spuneti-mi numele acestui personaj, dau funda PS: nu e Asuna din SAO
Anime-uri gen Death Note?
Nu stiu daca ati urmarit Sword Art Online: Extra Edition, daca ati urmarit presupun ca v- ati dat seama de anuntul ce urmeaza sau ati aflat din alte surse. Toti fanii SAO, iata ca asteptarile v- au ...? (mai mult)
Cu ce sunt diferite stilourile pentru manga de cele normale?
Buna! Care sune animele voastre preferate?
Ce Anime-uri imi recomandati? Gen Attack on Titan,Soul Eater,Lovely Complex, ETC. -_-
Puteți sa îmi spuneți anime- uri (ro sub) gen : Deadman Wonderland, 07 Ghost, Shiki, Black Rock Shooter, High School of the Dead. Multumesc! Raspunsul cu cele mai multe idei (corecte)...? (mai mult)
Cine a vazut anime-ul "Paradise Kiss"? Merita sa il incep? daca da, de ce?
Vreau și eu o descriere a anime-ului Shin Sekai Yori. Merită? Și toți sunt pe invers în anime-ul ăla? Fundăăăă!
Era un anime cu o fata cu parul roz ce avea niste "zane" care ieseau din oua si ii dadea puteri. Stie cineva despre ce e vorba? Nu- mi mai pot aminti sub nicio forma numele..si daca va ajuta cu ceva,...? (mai mult)
Buna seara TPU. As dori rezumatul de la cartea ``Emil unde die Detektive`` in limba Germana. (sau ce`l putin in limb Romana). Funda + vot!
Merita sa ma uit la Hellsing?
Cand era episodul acela cu examenele chunin in ce episod s-a luptat Dosu cu Choji? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!