Ce sunt OVA-urile?( la anime-uri) trebuie vazute dupa ce terminam anime-ul sau intre episoade?
Ma puteti ajuta cu un like? Vreau sa ma apuc sa traduc manga pe aceasta pagina. dar ma apuc doar cand face cateva like'uri :o3 doar daca vreti sa ma ajutati.V- as fii foarte recunoscatoare :3 (sunt noua...? (mai mult)
Hello guys :) Stiti cumva daca este ceva official aparitia anime-ului Gun Gale Online ( continuarea Sword Art Online). Va rog dati-mi cat mai multe detalii :) Funda.
Naruto sau Ishida? Funda la raspunsul castigator :).
Hei TPU nu stiu sigur la ce categorie ar fi trebuit sa plasez intrebarea dar...am nevoie de un raspuns la o ghicitoare. In cate zile o sa creasca florile acestea? ( how many days this flowers to grow? ...? (mai mult)
am 18 ani si acum 2 ani am cunoscut un barbat..acum el are 31. El este casatorit. Stam in orase diferite.Acum 6 luni mi- a scris si mi- a zis ca ajunge prin oras la mine si daca vreau sa ies la...? (mai mult)
O intrebare pentru iubitorii Kaichou wa maid+ sama! Exista manga Kaichou wa maid+ sama in lb romana?(dar nu 10 capitole) Si daca nu de unde incepe in engleza?(ma refer ca am terminat anime si vreau...? (mai mult)
Ce parere aveti despre animeul Ano Natsu de Matteru? Ar merita un sezon 2? Cum vi s-a parut?
Stie cineva cum se numeste primul opening de la Naruto Shippuden si cine il canta?
Cum se numeste soundtraku de la minutu 38:52 https://www.youtube.com/watch?v=D74eZlARXKo? Dau funda
Hei unde pot sa vad si eu animeul Blood + in romana? Funda
Un anime romance la care ati plans? (daca se gaseste ro sub si mai bine, desi multe le-am vazut)
Hello TPU. Pentru cei care au vazut Bokura Ga Ita, il gasesc ro sub pana la episodul 22, apoi doar in engleza si nu ma pricep asa bine. Cum se termina pana la urma?
Cine imi poate publica o carte de desenat si povesti? LEGAL FUNDA
Stie cineva ce mai zice autorul anime- ului Naruto? sunt foarte curioasa daca in final naruto devine hocake si daca va fi impreuna cu sakura sau hinata.O prietena imi spune ca sakura si sasuke vor muri...? (mai mult)
Cine imi poate face un TOP 20 anime romantice. P.S. NU VREAU VIDEOCLIP-URI FUNDA xD
probabil e putin dubioasa cerinta mea dar imi puteti spune personaje care sa aiba parul pe un ochi, adica sa se vada doar un ochi intelegeti voi (numele anime- ului + numele personajului daca se...? (mai mult)
Buna TPU am o mica intrebare stie cineva daca va fi sezon 2 din chrono crusade si mai am multe animeuri la care vreau raspuns :) va fi sezon doi din diabolik lovers, si cand va aparea sezon 3 din vampire...? (mai mult)
as vrea si eu va rog frumos anime-uri cu o fata (fete) cu parul mov sau albastrusau verde sau argintiu Va multumesc
Iisus era gay?
Bineeeee, cum fac rpc in paint tool sai daca nici macar nu stiu daca sunt mai multe versiuni si daca o am pe aia buna si daca pot sa pun o amarata de imagine, pe care nu stiu sa o pun si ma scoate din...? (mai mult)
Heii, stie cineva daca sunt episoade in romana ale Code Geass: Akito the Exiled?
Cate capitole din Fairy Tail manga exista pana in prezent?
si SARBATORI FERICITE! Am inceput din nou anime-ul Ouran High School Host Club, am ajuns la episodul 16 si pe Trilulilu nu merge. Ce alte surse mai stiti?
Cand apare Naruto Shippuden 344? Apare pe 2 ianuarie?
In Kuroshitsuji, in care episod Sebaschan si-o trage cu calugarita? In ce sezon? :D
Cine imi poate spune un anime gen Yamato Nadeshiko Shichi Henge (The Wallflower)?
Am o mica intrebare poate stupida dar na. Se merita sa citesc Naruto manga? Adica eu ma uit la episoade si nu imi place sa stiu dinainte ce se intampla caci imi pierd "apetitul". Adica se dau...? (mai mult)
cum fac unii oameni sa pune literele sa arate asa: http://ask.fm/didkaa99/answer/105607391325/ uitati- va la intrebare la primele cuvinte, aia spusa de Miley Cyrus. Sunt...? (mai mult)
Key Hey lume! Imi puteti da niste anime interesante precum": Sword Art Online, Accel World, Kimi ni todoke, Shugo Chara etc" Dau funda*! Thx*
As avea nevoie de ajutor pentru o pagina de animeuri si manga. Se ofera cineva?^^
Heeey toata lumea! Sarbatori fericite! Stiti cumva din ce film/desen/anime face parte secventa asta? http://31.media.tumblr.com/tumblr_m88rxwNdCY1r6l8gpo1_500.gif
Sall, in Naruto i se vede vreodata fata reala a lui Tsunade? Adica cum arata ea de fapt la varsta de 50+ ani? FUNDA.Scuze categoria.
Sarbatori fericite! In Helsinki exista anime shop? Daca nu, care este cel mai apropiat de prin zona capitalei?
Am ramas fara animeuri, simtitiva liberi sa imi recomandati orice anime de orice gen
Am carti, caiete si nu stiu cum sa le asortez. Cum pot?
Homestuck s-a terminat sau este înca on-going? Cate parti are? As vrea si eu sa ma apuc. :D
Stiti cumva cand incepe sezonul 2 din Fairy Tail? ♥ Cel mai concret raspuns primeste
Hei cum vi s-a parut anime-ul NO.6? Si ati auzit ceva de o continuare?
Am vazut o poza(o fila dintr-un manga) cu doi copii (un baiat si o fetita ce erau mici) si mi-ar placea sa citesc acel manga dar nu-i stiu numele mi-l puteti spune va rog! urgent funda!
Daca Neji nu ar ave Byakugan, de ce culoare ar fi ochii lui?
Stiti cumva niste anime asemanatoare cu Kyoukai no Kanata (Beyound the Bondary)? Funda!
Poate s-a mai pus intrebarea asta,dar o pun si eu:Pe cine preferati pentru Naruto, pe ciudata aia cu ochii albi sau pe aceea cu parul roz si fruntea lata?
Hey, Cine stie cateva fan ficuri NaruHina? nu conteaza daca sunt scurte sau lungi, am nevoie urgent... dau funda :o3
Hey, scuze ca postez aici dar e cea mai viziatata categorie... Cine stie un fan fic NaruHina? nu conteaza daca e scurt sau lung, am nevoie urgent
Vreau si eu niste anime ca Sukitte Ii na yo! funda!
Stie cineva cate ep are anime Nagi no asukara in total? Ms anticipat!
aceasta intrebare este adresata fanilor naruto: Cine credeti ca ar invinge dintr-e Itachi Uchiha vs Madara Uchiha+puterea lui Hashirama. Cu argumente. ofer funda!
Scuze daca gresesc categoria...Dar am niste filmari pe care vreau sa le descarc si sa le pun pe prezentarea mea de pe Howrse.Stiti vreo modalitate? Va rog, am nevoie mare.
Hei, voiam sa va intreb pe cei pasionati de animeuri (naruto, mai exact) : ii voi lua iubitului meu de Craciun un lant cu al 5- lea Hokage. Doar ca nu stiu culoarea exacta. Am atasat si o poza ca sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!