Cine vrea sa facem un Site impreuna? Sa fie un site cu Anime-ul Naruto?
Daca ati vrea sa publicati o revista, ce ati scrie in ea?
Hey! Ce inseamna yandere si tsundere in animeuri?
Tocmai am terminat de citit intreaga serie Harry Potter. Ce carti de fantezie sa mai citesc? :)
Dati-mi niste poze cu anime wolf sau catva baieti din Naruto, dar taiati pe fata sau in genul asta. Fundaa!
Sall! Cred ca majoritatea ati vazut sau auzit despre petitia legata de revista otaku in Romania. Ce mai stiti legat de ea, ca eu n-am mai auzit nimic.
Salut in The Wolverine la sfarsit Wolverine isi pierde scheletul din adamantiun, cum de in X-Men:Days of the Future Past le are? Imi spune cineva va rog mai detaliat daca se poate
Sall! Daca nu ma insel, cand s-a terminat Binbougami ga, in ultimul episod s-a anuntat urmatorul sezon. Stiti ceva legat de asta? Sau daca a aparut?
imi puteti spune si mie de la ce capitol din manga Fairy Tail, continoua de unde s-a terminat anime-ul? Multumesc anticipat! La revedere!
Stiti cartea jurnalul unui pusti? Ce carte din astea 7 volume credeti ca este intesanta? Vrea fraele meu una de craciun si nu stiu care...are volumul 2 da mai vrea unul. Multumesc de raspunsuri :-)
Itachi vs kinkaku si ginkaku? cine castiga?
:). Ce anime mai stiti in afara de Fairy Tai, Naruto, Naruto Shippuden, Shaman King, Bleach si One Piece, deoarece astea le stiu. :)?
Salut.Era un desen pe animax cu o substanta neagra, care daca o beai, te corupea.Era un fel de anime futurist, adica asemanator cu sci-fi. Cum se numea?
Hei...as vrea cateva animeuri de dragoste cu baieti mai indrazneti gen Usui Takumi.In afara de: Kaichou wa-maid sama,Tonari no kaibutsu-kun, Sukkite ii na y.o
Acum vizionez Avatar Legenda lui Aang, dar dupa dupa ce voi termina asta, am auzit ca exista si Legenda lui Korra. Despre ce este? Korra este de fapt Katara? Aang deja a murit sau va avea copii cu Katara?...? (mai mult)
Ce animeuri facute dupa jocuri stiti? (in afara de corpse party, dangan ronpa si persona 4)
Animeul Log Horizon se trage cumva sau e inspirat din Sword Art Online daca da as vrea si niste informati.
Cum ati sarbatorit de WOD ( World Otaku Day )?
Am primit o tema la Educatie Tehnologica...Profu ne- a spus sa facem ceva dintr- un fund de sticla si nu prea am idei... Va rog sa imi spuneti rapid pentru ca tema e pentru...? (mai mult)
Aceasta intrebare este adresata fanilor Fairy tail. Credeti ca va aparea un nou sezon cu Fairy tail?
Deci din anime-ul Gintama îmi puteți spune și mie a cui era acea mână și aproximativ ce episod era! Fundițăă. http://www.tumblr.com/tagged/here-it-is-sanie
Am nevoie de un site, pe care sa gasesc episoadele din Detective Conan, dar pe care sa le pot deschide cu Aegisub, ca sa le folosesc timingul.
Http://31.media.tumblr.com/d73fa91988defad4283c4b22d60572b0/tumblr_mtdsv9xlJ41qc74q3o2_r2_500.gif Rad afara tare, fratilor. Am vazut cele doua OVA- uri din Saint Young Men, chestia asta nu se gaseste...? (mai mult)
Pentru fani Naruto Cine ma poate ajuta si mie mine? va rog frumos Vreu sa vad si eu Naruto manga dar nu stiu cum sa le vad Adica eu sunt la naruto shippuden 342 vreo sa vad manga episodul...? (mai mult)
Vrea careva sa fie admin/a pe o pagina de pe Fb? :* https://www.facebook.com/pages/Anime-uri-/375025032644238
Se va bate Naruto cu Sakura? Daca este deja epsodul puneti link.
Hello! Cine stie unde gasesc Arcana Famiglia sezonul 2?
Pentru fani Naruto Voi nu v- ati saturat sa asteptati un ep din naruto pe saptamana? E pra putin un 20 de minute pe saptamana! Credeti ca in 2014 o sa bage mai multe episoade din...? (mai mult)
Hei stiti cumva cum se pronunta "Light" in japoneza?
Am 1 glob alb stralucitor si vreau sa il decorez pentru craciun. M- AM gandit sa il decorez cu hartie si ceva gen o caciula rosie 1 barba si in centru fata mosului sau sa fac un ren. Problema...? (mai mult)
In Moldova pot gasi revista "Violetta"? Daca da unde?
Cine imi da link-ul cu filmul cu familia Flinstone in care fata lor se casatoreste?
Dati-mi cel mai tare mt2
Spunet-m si mie niste anime-uri...frumoase nu cu actiune..de dragoste.:P
Stiti animeuri gen Hakuouki? (in afara de peace maker kurogane)
Habar nu am daca e categoria potrivita dar imi explica si sa-mi spune cineva cum e Sweet Flirt? Am auzit de el si..ma gandeam sa il incerc dar vreau sa stiu niste pareri:-?
Stie cineva jocuri de genul Sweet Flirt, dar mai putin plictisitor :D
Stie cineva cand v- a continua Fairy Tail? Sau Shingeki No Kyojin? Mai mult astept un raspuns pentru Fairy Tail, am asteptat prea mult si tot nu apare, la Shingeki am auzit ca o sa continue...? (mai mult)
E posibil ca sai sa fie ruda cu orochimaru? https://www.google.com/search?client=opera&hs=Jxi&channel=suggest&tbm=isch&q=sai%20naruto&revid=2123659383&ei=4WmjUpqcOMyT0QX29IDgCA&ved=0CBUQsSU&biw=1920&bih=858#facrc=_&imgdii=_&imgrc=TAoGY3NkISgZJM%3A%3BiVxG9BFA-...? (mai mult)
stie cineva unde pot vedea filmul "Sakasama no patema"? Dau fundita:)
Asta este o intrebare pentru cei care se uita la anime- uri acum putin timp am auzit de un anime dar nu mai stiu cum se numeste, stiu ca este vorba despre o fata populara si frumoasa si despre un baiat...? (mai mult)
Salut,am si eu o intrebare in legatura cu anime-ul naruto shippuden:In ce episod se lupta Naruto cu Konohamaru?
Cine stie unde si cand va fi festivalul uramator de anime in Romania?
Hey, stiti ceva legat de sezonul doi din Katekyo Hitman Reborn, daca nu... unde gasesc manga in romana?
Salut, ziceti-mi si mie va rog un program de facut desene animate ceva de genu cum is alea la unguru bulan, vreau sa fac niste animatii ceva de genu ala. Dau funda :)
Imi trebuie sa privesc un anime! ma puteti ajuta cel mai tare mi-a placut DEath note si VAmpire knight deci ceva de genukl asta!
Spuneti- mi si mie cele mai amuzante poze pentru ca vreau sa le pun pe o pagina de a mea de pe facebook. Daca vreti va rog sa dati like la ea se numeste RAZI IN HOHOTE IMPREUNA CU NOI. este pagina oficiala....? (mai mult)
Pentru fani Naruto Cine raspunde la aceasta intrebare e cel mai mare fan Naruto din lume Cine e cel mai puternic personaj din Naruto? Funda la raspunsul corect
Salut fani ai anime- urilor. Ati mers vreodata la un concert simfonic? Daca nu, ce spuneti, ati merge la un concert simfonic in care sunt interpretate melodii din anime? Iata unde am vrut sa ajung....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!