Hey! Stiti cumva, cum a murit Yurippe din Angel Beats?
Stie cineva vreun anime asemanator cu highschool dxd, shiki, mirai nikki, hellsing, devil may cry sau vampire knight?
Buna TPU as vrea sa cumpar de pe (internet) abtibilduri cu fotbalisti 2013 2014 dupa ce sait as putea sa le achizitionez
Salut din nou, imi puteti da anime-uri si manga-uri cu cupluri gen. fata e mai mica fragila si baiatul e mai mare si ca varsta si ca aspect.Dau funda +voturi.
Din sezonul de iarna, care anime-uri astepti sa apara cel mai mult? (nu conteaza daca e sezon nou de la o serie deja aparuta sau unul nou -_-)
Se mai gasesc reviste Xenox? Daca da, unde se gasesc?
Se mai gasesc reviste Xenox? Daca da, unde se pot gasi?
Pareri despre anime-ul "Ano Natsu de Matteru"? Aseara l-am terminat.Toata dezamagirea pe care am simtit-o a fost spre bine.
am si eu o intrebare pentrut fanii anime, vreau si eu o lista anime gen romance sau cu baieti frumosi(aici nu conteaza genul) dar sa fie cu sub in romana am vazut deja : - hakuoki, amagami...? (mai mult)
Pot descarca de undeva episoadele din Naruto, Naruto Shippuden si filmele acestora?
Salut, am gasit o imagine, care ei bine mi- a placut.O prietena mi- a zis ca este dintr- un anime dar ca nu isi mai aduce aminte numele.Deci imi puteti spune daca chiar este dintr- un anime si numele...? (mai mult)
Credeti ca o sa apara sezonul 2 din Shingeki no Kyojin?
Aveti benzi desenate vechi pe care sa le faceti cadou/vindeti? Multumesc!:)
Hey dragilor! Am o problema..eu cand ma tund varfurile mi se onduleaza putin..na asa spre interior..si nu-mi place dar asta doar cand am parul scurt..bine mai scurt!
Sunt un mare fan Green Lantern Animated Series si am o intrebare despre serial.Cine poate sa-mi spuna si mie juramantul Lanternei Albastre in romana si in engleza.
Exista vreun magazin manga in Cluj? sau ceva in legatura cu minunata cultura japoneze?
Funda! ce culori sa folosesc pentru costumele populare pentru un desen repede vreau acum
TPU! Vreau sa stiu Madara Uchiha din Naruto Shippuuden va mai trai in episoade? Spuneti-mi cat mai multe despre el si puterile lui, va multumesc! :D
Buna,ei bine dati-mi niste anime-uri cu baieti cu parul alb, nu neaparat personaj principal doar sa apara in anime.
(>*o*)> Cand apare Attack on Tiatan szonul 2?
As vrea sa fac un manga dar nu sa desenez mai exista alta modalitate? Daca da va rog explicati-mi dau funda!
cand sa ma lochez la yahoo mail im cere write your aunt name si eu am scris la nimereala si nu mai tin minte si fara asta nu ma lasa sa intru in cont ce fac funda si vot!
Imi spune si mie careva cine e Jeff the killer? :)
Dau funda! Din ce anime sunt http://www.wall321.com/thumbnails/detail/20130422/headphones%20ecchi%20blue%20eyes%20long%20hair%20anime%20anime%20girls%20idolmaster%20vector%20art%20black%20hair_www.wall321.com_51.jpg...? (mai mult)
cum au creat chinezii, acel pod pe mare? Dupa pararea mea este ceva imposibil sa bagi mii de stalpi in apa sa ii fixezi si sa ii si ainiezi fata in fata... Cine a vazut acel video ( cel mai...? (mai mult)
Salut,stiti cumva cum pos sa obtin like-uri pe o pagina de facebook? Sa fie o metoda free.Dau funda. Uitati aici pagina, e cu desene de-ale mele:https://www.facebook.com/KAPADesign1
Vreau sa fac o manga si deja am desenat toate personajele, dar nu stiu cum sa organizez o pagina...Imi poate explica cum se face o pagina manga?
Imi poate spune cineva in ce manga din Deadman Wonderland moare Toto?
s-a facut vreo lista cu anime-urile care apar in iarna? Daca da imi puteti da un site ceva?
Vreau un anime care sa fie ca Death Note sau ca Code Geass, sa aiba un baiat ca personaj principal, sa aiba si actiune, pshihologic, sa aiba si un pic romantism si intr- un cuvant sa semene...? (mai mult)
In ce episod moare Hurrem din Suleyman Magnificul? Cum a murit ea (daca a murit), din ce cauza si a cui i-a fost vina, si e adevarat ca moare si Suleyman?
Ce imi propuneti sa citesc? Benzi desenate etc.
Este vreun hack de gifts la ask.fm? link
Salut fanilor naruto,pai as vrea sa stiu si eu -Avantaje,dezavantaje ale rinneganului -Avantaje,dezavantaje ale sharinganului(sharingan complet,MS,EMS) Ofer funda, pentru cel mai bun raspuns!
Vreau si eu animeuri de gen drama va rog. :)
Hei buna. Vreau si eu un site unde sa pot sa ma uit la toate partile din Final Fantasy online ro sub va rog.
Cate desene sunt la Disney Channel?
Cine imi poate spune care sunt cele mai vizualizate desene de la Disney Channel?
Ce credeti despre hinata? eu una o ador!
Ce gen este povestea 100 de nopti? Liric sau epic? Ce specie este? basm/ schita/ povestire/ nuvela/ sau roman? Modul de prezentare: - cadrul actiunii =>spatiul: ( trebuie sa scriu acolo) => timpul:(...? (mai mult)
Un nume extravagant, o poveste umitoare, un om interesant, prieteni plini de fraternitate, o viata fara moarte, vi se pare cunoscut? Voi ati creat ceva pana acuma? Vad destule intrebari despre anime-...? (mai mult)
Din ce anime sunt pozele urmatoare? 1: http://funnymama.com/store/131031/229530_v0_600x.gif 2: http://funnymama.com/store/131115/236801_v0_600x.jpg
Va place de Senjougahara? Mie da! Si e adorabila o3o
dati-mi si mie un cfg.bhop dau Funda cine imi da unu bun?
Vi s-a spus vreodata ca sunteti anormali fiindca va uitati la animeuri? Daca da, cum ati reactionat?
Salut,pentru fanii naruto ma poate lamuri si pe mine cineva cum si de ce are Obito si sharingan si rinnegan? Cel mai bun raspuns primeste funda!
Pentru cei care citesc Naruto Manga: Pe ultima pagina scrie, si citez, "VA FI O PAUZA INCEPANAD DE LA URMATORUL CAPITOL. VOM REINCEPE CU PRIMUL CAPITOL AL ANULUI VIITOR" Adica trebuie sa asteptam ...? (mai mult)
Cum pot face si eu poze asa? :D https://www.facebook.com/photo.php?fbid=626225650773192&set=a.624491784279912.1073741830.100001572888501&type=1&theater
am si eu doua intrebari.Stie cineva alt site in afara de deseneanimeonline care sa aiba tradus in romana si sa mearga anime- ul "Bakuman"? Si ma uitam pe un forum la desenele cuiva si a scris "mai...? (mai mult)
datim si mie un like va rog frumos din tot sfulteul meu eu sunt mare fan naruto https://www.facebook.com/pages/Naruto/227613010747524?ref=ts&fref=ts
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!