Heiii. Aş dori o lista cu anime-uri de acţiune, cu episoade multe şi să fie asemănător fairy tail, fundăă. :3
ce anime de gen romance-comedy, dau funda :D
Cei care traduc manga online primesc ceva bani? Stiu ce e o intrebare ciudata, dar sunt curioasa :))
cum se numeste desenul animat din poza asta? http://i42.tinypic.com/5e7kop.jpg FUNDA
Hello fani Naruto! Ati vrea sa intrati in aceasta comunitate? http://animekage.forumhit.ro/
Asa-i ca hinata e mostenitoarea puterii(conducerii)in clanul hiuga? tot ce credeti despre ea sa scriti dau funda celui mai rapid!
O prietena mi- a spus de o banda desenata(cred ca manga sau anime) despre 2 băieți ca personaje principale unul cu parul lung si brunet (cred) care fug de ceva mafie si care are un prieten blond...? (mai mult)
Hei TPU vreau si eu niste anime perverse si cu comedie gen kiss x sis iubesc animele perverse deci sunt un pervers
Hei TPU! De curand am urmarit anime- ul Death Note, ceva ce nu poti descrie intr- un ssingur cuvant, a fost genial. Dar am ramnas cu o nelamurire. Ryuk l- ar fi putut omora pe Light de la incepu,...? (mai mult)
Salut, stie cineva din ce anime e gif-ul asta? http://24.media.tumblr.com/75ba6fd60ecf46085e95b6ae915dc27c/tumblr_mrhsbpKAmP1soxjwco1_400.gif Multumesc anticipat~
Stie cineva vreun anime gen Medaka Box?
Hey imi dati si mie o lista de anime horror, exceptie urmatoarele: Corpse Party, Elfen lied, Mirai nikki, Shiki, Deadman Wonderland, Another, Ghost hunt, Death note, Hellsing, Blood + , Blood...? (mai mult)
Pentru un concurs de editat poze cu anime : Daca va place aceasta poza, un like va rog :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=669079696456335&set=a.667778926586412.1073741863.552150791482560&type=1&theater ...? (mai mult)
Dau funda celui care imi da un referat in limba engleza de min 20 de propoziti la Desnul animat NARUTO. P.S.: Multumesc anticipat.
Buna fani anime :D... Vreau si eu un anime cu vampiri, varcolaci, fantome..etc dar in acelasi timp sa fie si comedie si sa contina si niste dragoste...Si sa nu fie horror.(Am vazut Vampire knight rosairo...? (mai mult)
Am vazut pe facebook o multime de poze "desenate" gen benzi desenate, doar ca seamana foare bine cu unele persoane, si poti adauga unele texte etc. exista vreun site unde imi pot face si eu?
Care e cel mai puternic personaj Marvel?
As vrea si eu un anime gel Clannad la care sa plang. Funda
Cine imi da si mie manga toate ep? din naruto va rog frumos
Unde as putea vedea anime-ul 'Love Lab'.Un link va rog. Da-u funda!
Exista cineva printre voi care deseneaza digital?
Am o intrebare a aparut continuarea la Fairy Tail daca da unde po sa le vad?
Vreau si eu niste filme da sa fie frumoase comedie sau normale nu conteaza dar vreau un film bun si interesant varoogg!
o sa iasa naruto akippuden Cand se va termina Naruto Shippuden adica pana la ce ep va dura? Funda
Ce este rinneganul? de cine este folosit? cum apare? cum s-a format vreau sa stiu TOTUL despre aceasta tehnica
cand am descarcat cfg.surf cs 1.6 si dau exec confing.cfg ce buton apas sa fac surf fain? dau funda cine imi spune raspunsul cel mai corect. :) Sau dati- mi un cfg.surf ciar voi Funda va rog ...? (mai mult)
Buna :). Din plictiseala pentru ca nu am nimic de facut am gasit pe internet un subiect foarte interesant si ma gandeam sa postez aici pentru a ma ajuta cu pareriile voastre as vrea sa va intreb care e...? (mai mult)
Am o intrebare, gajeel moare? am vazut-o pe levy la sfarsit plangand spunand ca l-a iubit si ma gandesc ca e gajeel. va rog vreau un raspuns, funda!
Un anime drama foarte bun? Sa nu fi ceva boring gen Clannad/AS. :/ Si daca se poate mai trist ca AnoHana Mie mi- au placut mult Sakurasou, Elfen lied sau Guilty Crown. Deci daca aveti ceva asemanator,...? (mai mult)
De pe ce site pot sa citesc manga?
Buna stiti cumva daca 'Nevereverland ' este un anime? Daca da, unde as putea sa il vad ro sub sau eng sub. Va roooooog mult sa im spune- ti si sa nu ezita- ti intrebarea (o prietena de a mea ma tot...? (mai mult)
Hei, stiti ceva anime-uri care sa aiba la baza un virus? Adica un virus care a infectat persoane, orase tari etc.
Care tehnica e mai puternica? byakuganul sau sharinganul? argumentati raspunsul FUNDA
☻ Intrebarea mea este : Aveti idee de niste site.uri de editat fotografii online?:D< Pt. cel mai bun raspuns! ^.^ Va astept raspunsurile :-w
Hay TPU, Imi zice cineva niste versuri de benzi desenate amuzante?
Am auzit foarte mult de one piece. despre ce e vorba? are acţiune, dragoste? o descriere detaliată. fundiţăă.
Exista o tipografie in sectorul 4 Berceni, as vrea mai mult pentru postere.
Cine imi spune o lista de yuri/hentai hot, dar cu poveste (nu doar sa faca ***, sa existe o poveste de care se leaga actiunea)? Cel cu cele mai bune & multe primeste funda!
Cum poate chacra sa materializeze umbra? Dau funda
Itachi si pain vs sasuke si tsunade? dau funda celui mai bun raspuns
Ce parere aveti despre Code Geass? Eu il ador, l-am terminat cu sufletul la gura.
Este cineva din Roman sau care sa ajunga in Roman si sa aiba romanul "Insurgent", a doua carte din seria Divergent? Vreau sa o citesc si nu mi- o pot cumpara. Emailul meu este adelina.trueblood@yahoo.com...? (mai mult)
Urgent! Pentru maine vreau o imagine cu mesajul la multi ani. In aceasta imagine http://www4.picturepush.com/photo/a/12365457/640/12365457.jpg este un trandafir, iar eu vreau ca mesajul sa fie scris ...? (mai mult)
Hey, imi dati si mie cateva nume de manga care sa aiba ca personaj pricipal o fata care trebuie sa se casatoreasca cu un baiat, iar ea nu vrea dar pana la urma reuseste sa tina la el. Multumesc
Ce anime este? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=461551690628786&set=pb.264786663638624.-2207520000.1383746147.&type=3&theater
Imi spui cum pot sa fac rost de un sait graffiti bun
Cum credeti ca se va desfasuta Naruto Manga 654? Credeti ca Obito va da mana cu Naruto? Eu una nu stiu ce sa cred pentru ca Obito este in stare de orice chiar si cu fata lui de milog de la ultima...? (mai mult)
In ce episod din naruto simplu se bat sasuke naruto si jiraya vs itachi si kisame?
Ce anime-uri baieti vampiri stiti? Sa fie de dragoste, ceva ca Vampire Knight sau Diabolik Lovers. Funda! :)
Stiti vreun anime gen Rourouni Kenshin sau Ao no exorcist sau Code Geass, in care personajul principal sa fie foarte puternic/destept de la inceput? Adica nu anime gen aHistorys strongest disciple Kenichi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!