Cei mai activi useri din categoria Benzi desenate pe 10 Februarie 2025 sunt:
Cum il cheama pe barbatul cu muschi din totul pentru dans ep.70 (oui oui)?
Salut TPU De curand m- am decis sa- mi fac propriul fan- sub anime si manga ( Otaku fan- sub ), dar imi trebuie si membri. Oricine doreste sa ma ajute este bine venit si totodata va primi functia de...? (mai mult)
De 2 zile nu ma mai pot conecta pe metin2 hammer, imi da eroare la conectare de la server, dar nici site-ul nu merge. Ce sa fac? DAU FUNDA!
va este dor de viscol, ninsori abundente? Eu sunt bucuros ca vine acum iarna, nu vom merge la scoala. Astept si alte raspunsuri.
Salut am un laptop compaq co58 se vreau sa imi descarc drivarul pentru semnal ca sa unblu de la dipartare pe wires va rog sa ma ajutasi dau funda
Hey credeti ca Minato ar putea avea sharingan adica o are pe kubby in el care a fost creata de madara care este un uciha nu si daca nu kakasi are rinegan si nu are nici o legatura cu uciha deci Minato...? (mai mult)
Unde as putea gasi de descarcat (nu neaparat de descarcat si online dar daca stiti vreun site va rog verificati daca merge) b gat h kei cu ro sub ep 8, 9, 10, 11, 12? Sau daca le are de ja cineva...? (mai mult)
Espada vs Akatsuki. Cine cistiga?
Acum cativa ani, pe un post de desene animate, era un serial care imi placea foarte mult... eram pitica pe atunci! Din cate imi amintesc, erau niste copii talentati la muzica, unul cu tobe, ...? (mai mult)
Nume de zane repede! Funda fundita!
Am dat intamplator peste acest articol http://pericolul- anime.blogspot.ro/ pentru care simt o mare revolta chiar si in momentul de fata. De ce revolta? Pentru simplul fapt ca in tot articolul se subliniaza...? (mai mult)
Ohayo TPU otakus! Intrebare adresata celor care au fost azi (si care, poate, vor merge si maine) la Nijikon! Cum vi s-a parut? A fost mult prea kawaii, nu? :D :D :D
Heyy! puteti sa-mi dati niste idei de peisaje de iarna. dau funddda.
Ce credeti? Va accepta Obito propunerea lui Naruto si va reveni pe calea cea buna?
Buna, pana acum am desenat manga (de dragul de a desena ) folosind creioane grafice (B, HB) dar m- am hotarat sa ma apuc serios de asta. Deci : 1)Cu ce fel de stilouri ar trebui sa incep? 2)Pe ce fel...? (mai mult)
Ninjutsul medical modeleaza chacra sa se modeleze in organe sau face chacra sa manipuleze organele sa se regenereze? Dau funda
Cum pot sa-mi pun poza si la mine pe proflilul de TPU va rog ajutati-ma, dau funda :) :) :) :) :) :) :) :)
Salut,TPU! poti sa-mi spui si mie povesti de groaza de halloween?
Vreau si eu niste nume de baieti si fete din anime! Dau funda+vot
2 anime-uri gen Btooom?
Am auzit pe net de festivalul Otaku si Nijikon destinat fanilor anime ^^ Intrebarile mele sunt: unde se tine? Pe ce data? Cat costa un bilet? Biletele se cumpara de pe net? Trebuie sa mergi neaparat costumat?...? (mai mult)
Hei stie cineva un site care sa aiba yaoi doujinshi online la anime-ul Phi brain: Kimi no puzzle.Dau funda +vot:)
Imi puteti da un site cu alfabetul japonez? Sau cum il pot invata, arigato :3
Buna TPU cine mi-o poate oferi pe Venus sau cu pe Robecca din monster high cu 50-80 ron
imi poate spune cineva daca in video: http://www.youtube.com/watch?v=d9NfwPuxcOM de la pe minutul 2:03 este un anime? Adica daca este un anime sau doar un video facut pentru melodie? Sper ca intelegeti...? (mai mult)
Care stie jocuri gen 4story? Dar cu o poveste mai buna si cu mai multe clase de oamenii.
Stie cineva unde pot gasi informatii despre redakai sezonul 3? Am cautat dar nu gasesc nimic.
Aş dori să citesc un manga bun, aveţi vreo recomandare? Aş vrea să faceţi un top cu cele mai captivante manga ( nu de aventură, ci de viaţă )
Vreu idei de benzi desenate!
Cate volume are seria Micutele Mincinoase? Cele aparute deja sunt toate sau urmeaza sa mai apara?
Hey TPU..cine imi poate da poezia PINOCCHIO in engleza(poezia nu rezumatul)funda
Helo TPU as vrea sa revad acele desene pokemon care erau pe jetix prin 2000 sau 1990 ceva de genu stiti unde as putea sa le vad sau sa le descarc tot sezonu,
Numai de curiozitate, din anime-urile voastre preferate, top 20. Cel mai bun raspuns primeste funda!
Salut,am nevoie de idei de decorare a unui jurnal + și ce să scriu în el? Dau fundiță.
Hei TPU mie imi plac manga in care 2 baieti se indragostesc de aceeasi fata! imi dati manga din acest gen? dau funda! =D
Ce parere aveti de anime-ul Hotarubi no Mori e? Pe mine m-a emotionat si am varsat cateva lacrimi la sfarsitul filmului :))
Buna,la japonezi ce inseamna atunci cand cineva te striga dupa numele de familie?
Am o intrebare. Exista continuare la Fairy Tail? Cand icepe si daca exista si alte seriale precum Fairy Tail?
va rog, urgeeeeeeeeeeent in ce episod neji moare? va rog linkul primul raspuns(sa nu fie de genul nu stiu)va primi funda.va rog urgeeeeeeent fac orice pe TPU raspund la toate intrebarile si vreau...? (mai mult)
Buna TPU unde pot gasi si eu continuarea animeului DATE A LIVE? Multumesc
Imi spuneti si mie niste povesti de groaza cu castele bantuite. Nu te pe internet. Funda
Hei TPU, as vrea sa vad un nou anime voi ce imi recomandati? Nu vreau cu actiune...sa fie gen: school life, comedy si/sau romance; D. Deci niste anime-uri care sa merite. FUNDA!
Kabuto va muri va rog ma ajutati ca sunt cu capul in nori
Vreau sa-mi spuneti ce credeti despre anime-ul Yu Yu Hakusho ca sa stiu daca are rost sa il continui.
O mica intrebare: V-a mai aparea un al doilea sezon din Kaze no Stigma? :"3
Hei! M-am uitat azi pe animax si am vazut ca a fost ultimul episod din Naruto o sa inceapa tot( pe animax) Naruto shippuden?
ce stiti despre rinegan si cum se poate obtine as aprecia comentari explicite dar accept si siteuri dar in romana cel mai bur raspus funda P.S iubesc din suflet siteul asta
am nevoie de ajutor: As vrea si eu niste sait-uri cu povesti sau ficuri cu naruhina Multumesc Dau funda
Stie cineva un site de unde pot comanda tricou cu anime? P.S Pe okazii nu este, iar pe otakushop nu e ceea ce caut. FUNDA!
Salut TPU, Am urmarit animeul darker than black si am cateva nemaluriri. La heave's gate(africa de sud) Amber s- a folosit de puterea lui Pai ca sa distruga continentul si contractorii sa nu moara, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!