Buna, TPU! Am o intrebare legata de finalul anime- ului Kyoukai no Kanata. Sunt confuza. Mirai a murit si cea de pe acoperis era doar in capul lui Akihito? Sau daca era cea adevarata, cum de nu a murit?...? (mai mult)
Chihayafuru are romance? Gen confirmat, dar pot sa fie și numai semne
De ce in anime-ul Death Note L este cautat ca omoara lume? Omoara doar criminali deci face un bine pentru omenire... Spuneti-mi parerea voastra!
Stiti daca puteti gasi undeva prin Brasov manga? Si daca da, unde? P.S imi pare rau pentru categorie dar pentru mine Manga e literatura =3
De ce nu apare Deadpool in Infinity war? FUNDA
Cine l-a invins pe THANOS?
De ce Levi din anime- ul AOT este mai apreciat decat protagonistul si e atat de popular? Nu apare prea des in acest anime si nu cred ca a avut un impact prea mare asupra evenimentelor din serie si totusi...? (mai mult)
Oare Togashi s-a inspirat din familia Addams cand a a creat familia lui Killua din HxH
Am început să colecțiez cărțile din Colecția de aur Disney, însă nu am găsit volumul 3-Cartea Junglei. Știți de unde l-aș putea achiziționa?
La ce episod sunt amintirile lui Itachi de cand era mic sau cand a murit Shisui din animeul Naruto?
Stie cineva cum se cheama sau macar ceva despre un desene animat in care era un copil cu dreaduri si parul albastru si la inceput era ceva de genul: cine, ce, de ce, cum...cel mai probabil era pe...? (mai mult)
Pentru fani miraculous:LadyBug a aparut episodul 14, de ce maestrul fu nu se poate transforma?
Salut, stie cineva ce o sa se intample cu bratele lui Midoriya? O sa fie vindecate? O sa mai poata sa isi foloseasa bratele?
Credeti ca in Boruto or sa mai fie backstory-uri despre Neji,Itachi,Madara sau chestiile care s-au intamplat in clanul Uchiha,Jiraiya,Obito, Minato...in general despre astia care au murit?
Buna, imi spuneti niste anime-uri scurte de maxim 20 de episoade?
As dori anime/manga gen history fantasty/romance asemanatoare cu akatsuki no yona, pleaseeeee
Ce superputeri are THOR?
Vreau să mă apuc să citesc benzi desenate... Știe cineva cu ce să încep? ????
As fi interesată sa cumpăr reviste din colecția W.i.t.c.h., de la Egmont. Știe cineva unde le-as putea găsi? Sau poate are cineva de vânzare?
Sa ma uit din nou la naruto-naruto shuppiden? Sau sa ma apuc de alt anime si daca da ce imi recomandati?
Mati tineti minte acel film de desene animate in care o fata voia sa isi faca propriul restaurant, dar intr- un anumit fel se intalneste cu un broscoi care era print si incearca sa il sarute si pentru...? (mai mult)
Hey! Stiti va rog un nume de un mijloc de transport imaginar? Mai exact un nume de o trotineta zburătoare.
Un anime bun, school, despre un baiat care merge la liceu, sa fie badass, indiferent, sa se ia altii de el si sa ii bata, ceva shounen, actiune etc.
Vreau anime-uri similare cu Bakugan. DAU FUNDA!
Unde pot găsi OVA-ul de la „Kaichou Wa Maid Sama!"? DAU FUNDA!
Dati-mi si mie un anime vechi mai special cu o poveste originala
Buna ziua TPU. As dori si eu cateva aminmeuri gen The sevenly sin sau bleach, sau desigur sa imi recomandați voi unul dar sa nu aibe multe sezoane.
Exista vreo asemanare intre Joker, Green Goblin, Carnage si Hob Goblin ma refer la personalitate ca rasul e la fel la toti.
Exista vreo asemaanare intre cele 4 personaje din benzi desenate Batman, Spawn, The Punisher, Black Phanter ma refer la personalitate si care e mai dur mai mai periculos.
Ce parere aveti despre Joker asa ca personaj dupa ce ati vazut Batman. Eu sunt de parere ca ma ingrozeste si ma amuza intr- un fel, mai ales cand eram copil. http://3.bp.blogspot.com/- NZ70skuMj4g/UEVnYtS56iI/AAAAAAAAC2c/u7fGs494bgE/s1600/Coringa-...? (mai mult)
Cel care i- a creat pe Batman si Joker se spune ca ar fi un pic nebun sau sociopat avand in vedere cum descrie viata acestor personaje mai ales crimele oribile ale Joker- ului si trauma lui Batman. Pe ...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște anime-uri asemănătoare cu Ookami Shoujo to Kuro Ouji?
Imi spune cineva povestea Jokerului din DC comics, tot ce stiu este ca Batman l- a creat atunci cand la urmarit in fabrica. Dar eu vreau sa stiu povestea in sine pentru ca jokerul moare in multe...? (mai mult)
Care este personajul vostru preferat din Marvel comics si DC comics?
De ce kakashi a omorâto pe Rin?
Isi mai aduce aminte careva de desenula animat Saban's Diabolik difuzat pe la inceputul anilor 2000 si unde lasi putea revedea.
Salutare lume imi puteti spune si mie pe ce data apare THE DEATH OF SUPERMAN prima parte
Buna, TPU! Am auzit de multe ori cuvantul "spin-off' in domeniul anime & manga. Ce inseamna? Dau funda! :3
Imi puteti zice si mie niste anime bune, care merita vazute? Am vazut tokyo ghoul, bleach, naruto, fairy tail si dragon ball urmaresc, totusi vreau ceva captivant care sa te faca sa razi de te...? (mai mult)
Hei! As vrea sa citesc manga in romana attack on titan...stie cineva de unde as putea sa o citesc si in ce ordine este. Adica pe sezoane...
Îmi puteți recomanda niște anime-uri care v-au făcut să râdeți cu lacrimi?
Bună fanii anime! Imi spuneti niste site-uri gen anime kage unde pot sa aleg eu genurile?
Buna fanii anime! Imi spuneti anime- uri romantice, magic sau supernatural si sa aiba deste 24 de episoade? Dacă nu știți imi spuneti niste anime- uri romantice, magic sau supernatural una ditre...? (mai mult)
Salut,imi puteti recomanda un site in care pot vedea tokyo ghoul re manga in romana?
Imi povestiti sezoanele 3-4 din wolfblood cine stie engleza si s-a uitat ridian a mai intalnit le meddi?
Poti face bani din desene digitale? eu desenez de mult cu tableta grafica in Photoshop. Multumesc!
Buna TPU si fani anime! Imi puteti recomanda niste anime din era victoriana? am vazut deja Kuroshitsuji ( mai bine zis, Black Butler), Earl and Fairy si Pandora Hearts, mi- au placut mult...Dau funda!...? (mai mult)
Salut fani anime. Am cateva intrebari... 1.Cand apare sezonul 3 din Boku no Hero Academia(am auzit ca pe 7- 8, dar nu sunt sigura)? Care e personajul vostru preferat din acest anime si de ce? 2.Dar...? (mai mult)
Cum se numeste acest anime? https://www.google.ro/search?q=boku+ no+ pico&client=ms- android-...? (mai mult)
Raspundeti- mi si mie la o intrebare. Ma uit la Naruto de ceva timp si vad ca cei mai multi fani o urasc pe Sakura cum ca ar fi idioata si nefolositoare. Eu am vazut- o cum s- a purtat de multe ori si ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a