Ce este un OVA?
imi puteti spune niste animeuri cu demoni?
Imi poate spune si mie cineva partea aceea cand Mary si copii merg la unchiul lui Mary si zboara pe sus... adica exact cum e in carte..eu nu mai am cartea si imi trebuie si nu vreau rezumat daca nu v-...? (mai mult)
imi puteti da niste anime-uri gen :Darker than black, Psycho-pass, Supernatural, Corpse party, Umineko no Naku Koro ni? Dau funda si vot.
Am vazut ca exista un fel de GTA cu Naruto ma poate ajuta cineva sa-l descarc free si un site fara virusi!
Stie cineva vreun site de unde-mi pot cumpara un dictionar roman-japonez pentru pronuntie? Sau un ghid de conversatii? Sau ceva de genu` :D
Hei. Vreau si eu niste anime- uri bune. Inafara de bleach sau one piece. am vazut deja : kuroshitsuji I, II; another; elfen lied; blod plus; zetsuen no tempest; gosick; deadman wonderland; ...? (mai mult)
Sall mai demult pe disney channel era o desene cu un baiat care tot se batea cu o pisica extracterestra cum se numea desenea? mai stiu ca pisica statea cu sora lui
Chakra poate fi modelata in vant si sunet, si flautul demonic foloseste chakra sau isi prinde adversarii in genjutsu "hipnotizandui"Dau funda
(Pentru cei care au vazut anime-ul Fairy Tail.) 1.Care sunt personajele voastre preferate? 2.Care sunt personajele care nu va plac? 3.Ce cupluri va plac?
Hey TPU...Am si eu o intrebare.in fairy tail, nu inteleg sfarsitul ma poate ajuta cineva sa imi explice si mie?
Neata TPU, Cine are cateva desene in creion? AM la scoala cu o colega un proiect sa desenam ce ...? (mai mult)
Imi spune cineva si mie cum sa incarc o melodie pe youtube? Adica o ai pe calculator si o pui sau cum? Funditoii mare si dragut ca mine!
Dudes, vreau să fac o manga. Nu vreau SF, şi nici romance, cel puţin nu Male+ Female. Se super- acceptă dacă e yaoi, yuri (Shoujo/shounen ai) Dar aş vrea să fie ceva mai interesant. Nu o să...? (mai mult)
Hey imi puteti spune si mie cate episoade are anime-ul Sakurasou no pet na kanojo?
stiti cumva unde as putea gasi niste costume cosplay nu foarte scumpe? Imi doresc mult sa particip la Nijikon
Buna TPU doresc rezumatul pe lb. germana de la cartea: ``Das dicke Kind``. Funda+vot!
Hey! Spuneti- mi anime- ul vostru preferat.As vrea sa scrieti DOAR UNUL, desi sunt convinsa ca aveti mult mai multe recomandari. Nu vreau nici argumente ori spoilere, ci doar anime- ul si genul din...? (mai mult)
Din ce anime este? http://ani.me/site_media/media/articles/2012/10/04/Shiki_1_jpg_650x10000_q85.jpg
Buna TPU mi-as dori o papusa monster high de ziua mea si vreau sa stiu daca sunt prea mare pentru una (fac11ani)
Chacra este modelata intr-un jutsu cu ajutorul tenketsurilor? Dau funda
as vrea sa imi spuneti si mie un dite de unde pot sa iau poze de acelea cu scris...cum ar fi aia cu gig becali, ba esti nebun la cap
Cate episoade are Deadman Wonderland si unde il pot urmari cu subtitrare in romana? Multumesc.
Dati-mi si mie exemple de niste Anime-uri dupa care exista si un film! Precum: Death Note!
Chacra naturala este infinita sau este limitata? Dau funda
In ce episod se bate naruto shippuden cu orochimaru? dau Funda
Va rog sa-mi dati niste idei pentru un proiect de Hallowen.Nu prea infricosatoare pentru clasa 5.
Vreau un anime super tare slice of life. Sa fie gen Sakurasou no pet na kanoj, Toradora sau Maid- Sama :3 Sa nu fie actiune. De preferat comedie, drama, romanta si e ok si ecchi. :D Arigatou. Funda...? (mai mult)
Buna! Pentru animele "Clock Zero" exista traducere in romana sau engleza? Eu una nu am gasit nicaieri. Multumesc!
ce anime de gen romance-comedy (ca de exemplu ToraDora ), dau funda :D
Vreau si eu un cont drakensang daca se poate lv 42 si cal sau fara va rog nimeni nu imi da. jucati dungeon rampage daca da ce lv sunteti
Stiu ca ca e o banda desenata The walking dead dar am auzit ca cititorii aleg niste decizii pe care trebuie sa le faca personajele... E adevarat?
Hey :- * Va rog sa- mi spuneti niste animeuri romantice si cu actiune gen vampire knight, guilty crown, eden of the east si sa nu fie dala plictisitor ca si kimi ni todoke ( Daca se poate sa fie unul...? (mai mult)
stiti cum sunt la Japonezi jocurile alea gen Amnesia(e personaj principal o fata si alege cu cine sa fie etc)? Mai stiti si altele de genul asta? Dau funda si vot.
Cum aş putea reprezenta un desen cu intitularea "Spune nu drogurilor!"? Ce aş putea desena acolo, ceva mai dramatic, detaliat, nu o frunză de marihuana/ţigară/seringă tăiate, nu vreau nimic cu...? (mai mult)
Flautul Demonic ii controleaza pe doki, le comunica ce miscari sa faca sau ei sunt creati sa asculte de sunetul flautului? Dau funda
Stiti unde pot citi diabolik lovers manga de la inceput pana in prezent ca nu am rabdare pana la urmatoarele episoade dar vreau sa fie de la inceput, de cand s-a mutat Yui in casa vampirilor?
Cate episoade are Ranma 1/2 si unde il pot vedea ro sub? Ce parere aveti despre el?
Hey all din TPU. Ma ajutati si pe mine cu o dilema? Caut niste animeuri scurte, stiti, din acelea cu 20- 30 de episoade, care sa fie de actiune in principal. Nu ma deranjeaza daca sunt si cu comedie...? (mai mult)
Unde pot vedea primul sezon din magi?
Stie cineva vreun anime gen kenichi: the mightiest disciple sau gen hajime no ippo sau gen sword art online sau gen kaichou wa maid- sama ( nu vreau dbz, naruto, one piece, bleach sau hunter x hunter)....? (mai mult)
Salut,cine a invatat asa poesie "Doina- Doina cintec dulce. cin te-aud nu m-as mai duce..."? cine stie ce este Doina ca specie folclorica? ..mersi...
Unde pot gasi, in Timisoara, un tricou cu emblema Superman? Multumesc anticipat :)
Hei ati auzit ceva de un sezon 2 la Pandora Hearts sau la ce capitol din manga s-a oprit cu anime-ul?
Hm,din ce manga e urmatoarea imagine? http://i.imgur.com/N9ahPWM.jpg
Stie cineva daca la targul de carte Gaudeamus care va avea loc la Bucuresti luna viitoare se va aduce si manga? :D
Cum se zice in japoneza " sinceritatea din artă "? Vreau sa fac un manga si cam asta as vrea sa fie titlul, dar as vrea sa il scriu in japoneza! [titlul] Funda!
Hei! A aparut azi Magi : the kingdom of magic si nu stiu unde il pot viziona? Stiti un site cv,... nu trebuie neaparat in romana! Sa fie episodul
Extraterestrul lui Ben Unda poate crea electricitate sau poate doar absorbi electricitate? Dau funda
Cand apare episodul 334 din Naruto Shippuden?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!