Cui ii mai place sa deseneze in creion personaje din anime? As avea nevoie sa imi recomandati cateva imagini cu diferite personaje care le- as putea desena. Si daca stiti cateva anime interesante...? (mai mult)
Salut catre toti fani Anime, am deshis curand un site anime, avem si noi serii pe care le- am inceput si vom mai incepe, insa avem nevoie de fanii, si de persoane interesate ca sa faca parte din staff,...? (mai mult)
Cine raspunde ultimul primeste funda :D
Imi ziceti si mie niste animuri mai vechi? fara Sailor moon, Dragon Ball,Inuyasha, Rurouni Kenshin sau Hana yuri Dango
Cand va incepe bona mea e un vampir pe disney chanel ma refer la sez 3
Salut TPU! sper ca o sa imi fiti de ajutor la aceasta problema, pentru cei care sunt fani fullmetal alchemist puteti sa imi dati si mie dialogul si ce se intampla in ep 4, va promit funda pentru cei...? (mai mult)
Unde pot vedea episoadele inazuma evleven in romana dar nu peteava ca nu merge. funda
Ziceti-mi si mie niste desene animate bune. Nu anime
Mai am o intrebare pentru fani Code Geass stiti cumva daca in afara de Code Geass si Code Geass R2 mai este vreun film, niste OVA(in afara de akito the exiled ), ep speciale SubRo?
Hey salut TPU, vreau sa stiu anime- uri gen Death Note si Code Geass vreau in jur de 3- 5 ca sa am de unde alege si sa fie SubRo nu doar in engleza. P.S Vreau sa semene izbitor cu Code Geass si Death...? (mai mult)
nu gasesc o poza cu jurnalul unui pusti.Imi puteti da si mie un link va rog?
bona mea e un vampir sez 3 de la disney channel cand o sa apara si daca stiti spuneti-mi exact dau funda
Heii.Îmi spuneți anime-uri cu băieți draguți? Sau anime-uri gen Mirai nikki, Another, Brothers Conflict. Fară Naruto. :)) Fară Vampire knight sau Diabolik Lovers
Buna seara TPU, cand apare online OVA-ul Code Geass: Akito the exiled epsiode 2? Va multumesc anticipat. Noapte buna.
Stiti cumva daca va fi un nou sezon la animeul Kuroshitsuji? Am auzit ca in 2014 va incepe al- 3 -lea sezon, voi ce spuneti?
Am o mica intrebare...Am observat ca trebuia sa inceapa al cincilea sezon al dramei totale inca din septembrie(si a si inceput) peste tot dar nu si in Romania... De ce Cartoon Network din Romania...? (mai mult)
Era acum ceva timp un serial de desene si numai stiu cum se numeste.erau niste omuleti mici de jucarie care aveau o bila in piept iar copii le foloseau pentru a se juca gen beyblade.imi puteti...? (mai mult)
Salut TPU Salut. Prietenii! Am si eu nevoie de niste albume cu muzica. Nu conteaza ce muzica (Manele, Usoara ...Inafara de populara va rog. :)) ) DAca imi puteti lasa niste linkuri de...? (mai mult)
Hey.a aparut filmul Naruto road to ninja? Sa fie macar cu subtitrare in romana... Dati-mi un site sau ceva... :) Multumesc :* Dau fundita :*
Cine este shadman? Am tot vazut poze ciudate (cam fara sens) pe Rol.RO si nu intelegeam nimic... Imi puteti da niste detalii?
In manga kamisama hajimemashita, SOST a spus ca capitolul 103 a aparut in japoneza, dar eu nu l-am gasit.Stie cineva unde il pot gasi?(pana diseara sau maine) Funda!
Pentru fanii dragon ball.cine stie un joc dragon ball.sa fie sub forma de story pentru pc. pentru ca sa il pot downloada si juca :). povestea sa fie asemanatoare desenelor animate, adica de la crestere...? (mai mult)
Hey tpu.Cine imi da si mie niste nume cool de facebook ceva gen "XD Piticot",dau funda(vreau doar raspunsuri,nu vreau sa aud altceva, cei care nu au sa nu se bage)
Bona mea e un vampir sez 3 cand va incepe?
Va rog ajutati- ma cu niște informații! Am o prietena care a plăcut 10 clase in România. Era pe bilingv spaniola, a luat DELE si a plecat in Spania sa termine liceul. Nu se poate acomoda si...? (mai mult)
stiti daca s-a anuntat o continuare la manga Nana?
Fani otaku care merg la festivalul Nijikon, stiti daca plata de 15 roni se plateste pe loc? :))
imi poate spune si mie mai multe trupe j-pop,j-rock, k-pop, k-rock cu solisti super sexy?
imi spuneti si mie mai multe trupe j-rock, j-pop, k-rock, k-pop?
Hey TPU:-*. Melodia din Elfen lied -Lilium in ce limba este?
Spuneti-mi un anime bun care v-a placut mult + genul si cate ep are.
Danzo & 3th hokage vs Sasuke & Minato, care castiga? :D p.s. echipele sunt facute la buleala!
Hey Buna Este un episod u ed edd si eddy [nu ai stiu numele dar stiu desrierea]ed edd si eddy sunt la scoala eddy planuieste sa evadeze din ea u un avion[cred ca era din sezonul 5] va rog datim site- ul...? (mai mult)
Dati-mi un link de unde pot vedea capitolul 239 din naruto manga. Funda.
Hey :-*! Vreau sa-mi spuna si mie cineva un animeu in care sa rad cu lacrimi :o3! Dau funda :D
Bina TPU! As dori si eu cateva manga-uri si anime-uri cu delicventi si/sau mafie.As prefera o lista si daca se poate si link-ul. Dau funda. :)
Da ca ar fi sa introduceti anime cuiva ce anime ia-ti arata sau credeti ca ar fi bine sa ii aratati? eu cred ca fate zero, attack on titan, cowboy bebop ar fi un inceput bun
Stie cineva cum se face acest semn? Alt + ce numere? (✔)
Stie cineva unde gasesc episodul 333 din Naruto Shippuden in romana?
Heii! Pentru fanii Kuroshitsuji in 2014 va fi sezonul 3! OMG! A fost anuntat in Japonia!
Buna! Vineri la ora de desen, venise vorba despre anime- vorbeam cu o colega despre asta, sau cam asa ceva- si doamna profesoara ne- a intrebat CE INSEAMNA ANIME. Am apucat sa- i spunem doar ca reprezinta...? (mai mult)
Toamna asta o sa merg la Nijikon. Ati mai fost pana acum? Daca da, cum a fost? Daca nu ati mai fost vreti sa mergeti?
Episodul 25 din Shingeki no kyojin este ultimul episod din sezonul asta?
Salut pentru toti fanii lui Naruto:uitati ce am gasit pe youtube:http://www.youtube.com/watch?v=YyZX0OqQWGc nu am mai vazut asa ceva in nici un episod sau episoade asa ca va rog spuneti- mi voi daca...? (mai mult)
Ce anime-uri stiti gen... Code Geass, Gulty Crown, din astea mai asa (Scuze ca nu m-am exprimat cum trebuie) Fundaaaaa
Nagisa din Clannad chiar a murit? Sau Tomoya doar si-a inxhipuit cum va fi viata sa fara Nagisa si parca era real. Nu ma criticati. Sunt la episodul 18 si as vrea sa aflu mai repede.
Cine stie unde pot gasi episoade din Horseland? :) :*
(Attack on Titan) O să las asta aici: http://fenglee.com/game/aog/
TPU! Sora mea mai mare crede ca arta (pictura, desen ) este o pierdere de timp. :( As vrea niste motive ca el sa creada :) ca arta nu este o pierdere de timp! :) :* Fundaa! Pentru cei...? (mai mult)
Katekyo Hitman Reborn merita vazut si de ce? Daca l-ati vazut, v-a placut?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!