Dati-mi va rog un site unde pot vedea spioanele-demascate partea1, 2,3,4,5,si 6 in romana. Funda
Credeti ca Kushina Uzumaki(mama lui naruto) va fi reinviata cu edo tensei?
Buna de unde pot gasi "madona baltii"de Aureliu Busuioc Va rog frumos e ceva urgent! funda:) :)
cine stie cand apare sau daca a aparut Bravo girl si Bravo!? plss
imi dati si mie ideii de desene ma plictisesc nu de alta :)) FUNDA
Ceva manga cu bad boys? Am vazut aaa, kyou koi wo hajimemasu, SPY si 16 life.
Buna! Am inceput sa urmaresc Death Note, si este destul de interesant.Sunt fascinata cel putin de vigilenta si inteligenta lui Light si L. Deci, voi ce parere aveti despre acest serial?
Daca ma uit la anime-uri si citesc manga inseamna ca sunt Geek?
Spuneti-mi un anime asemanator cu fairy tail sau naruta ( cu mai multe episoade si ceva comedie).
Spuneti-mi un anime mai lung cel putin +20. Spuneti-mi cate episoade are si ce genuri are.
Ceva manga cu bad boys? Am vazut aaa, kyou koi wo hajimemasu si 16 life
Hei buna! Se joaca cineva Star project? Daca da am si eu o mica intrebare : - cand apare un nou personaj?
Bunaaa :).Am o intrebare:Vreau sa fac benzi desenate(nu vreau sa ma laud, dar am talent la desen), si cum sa fac, stiti voi, ca personajele sa fiu copiate? Adica ca sa arate la fel personajele intr-...? (mai mult)
Funda, am auzit termenul de Weeaboos recent si n- am inteles exsact ce inseamna cred ca are legatura cu persoanele obsedate de japonia sau o insulta pentru japonezi, ceva de genu, da ca puteti sa ...? (mai mult)
cum este anime-ul Kimi ni Todoke..Are scene de drama? Adica la care sa plangi de sa nu stii cei cu tine?
A vazut careva anime-ul "Claymore"? Ce v-a placut cel mai mult la el? :D
Cine e a din prety little liars?
Care este diferenta intre anime si desene (cartoons, sa zic asa)? Stiu ca este, dar nu stiu sa o explic. Si ma irita faptul ca aud tot timpul multe persoane spunand ca este acel lucru. Nu e si as vrea...? (mai mult)
Buna,TPU! Daca sunteti fani Naruto va invit pe http://animekage.forumhit.ro/
Spuneti-mi un anime bun genurile animeului si episoadele.As prefera sa nu fie drama.
Am nevoie de un site unde se gasesc episoade din diferite anime-uri, si pe care sa pot sa le deschid cu Aegisub. Cele mai bune, Funda+ vot.
Tayuya foloseste cackra sa opuna in flaut si asa isi prinde adversarii in genjutsu sau flautul ei e pur si simplu fermecat si cand auzi melodia lui esti prins intr-un genjutsu? Dau funda
In animeul chrono crusade rosset moare?
Din Spiderman Venom si Carnage e acelasi sau?
Cum as putea sa fac portretul colegului de banca? Profesorul meu de desen ma pune sa ii fac portretu dar nu stiu cum.
Heii,fani manga:) Vreau si eu niste autori hard yaoi, iar prin hard i mean hard... altii in afara de otsuki miu sagura mei(sau cum o fi) si haruka minami... funditaa:x
Salut va rog sab imi spuneti si mie cum se numeste acest desen.Va dau doar un link cu o imagine http://www.google.ro/search?um=1&hl=ro&tbm=isch&sa=1&ei=N4hAUsS7NKOM4ATcrIH4Dg&q=minimax+ desene+ vechi&oq=minimax+...? (mai mult)
Hey..Buna..sunt clasa a 8- a si m- am decis sa dau la mate- info.ce ziceti este foarte greu? adica ma voi descurca? :) si mai tarziu la ce facultate sa fac (dupa sa am o meserie cat de cat banoasa) va ...? (mai mult)
Narusaku sau Sasusaku? /:) Argumentati, dar mai intai uitati-va la video-urile de mai jos. www.youtube.com/watch?v=mZGxMcINszs www.youtube.com/watch?v=rBcv54Wk_Ck ˋωˊ
Stie cineva un program de creat desene animate, Bun.
S-a confirmat sezonul 2 din Shingeki no Kyojin? Mulţumesc.
Vreau sa imi fac un amine...Stiti ce trebuie sa fac?
De unde pot cumpara si eu penite pentru manga gen : http://www.scribblers.co.uk/acatalog/leonardt_EF_nibs_pack.jpg merg si alte tipuri. Va rog ajutati-ma! Funda pentru cel mai bun raspuns!
Unde mai pot gasi reviste cu Witch pentru verisoara mea cea mica? funda:*
Ce episod din Naruto Shippuden e asta? https://www.youtube.com/watch?v=wYunudQrZmU
Ce fansub-uri in engleza fregventati de obicei pentru vizionarea anime-urilor sau pentru chat?
Stie cineva cand va aparea VAMPIRE KNIGHT 3?
Cum se numeste ultimul sezon din Pokemon si care numarul acestuia (adica al catelea sezon este)?
Salut toti userii TPU si in special fanii anime- urilor/manga- urilor. Nu reusesc sa conving un coleg de- al nostru, AnimeG0DDDFan, ca anime- ul "Freezing" nu face parte din genul Hentai si ce inseamna...? (mai mult)
Anime- ul ecchi preferat? :D... pana in moment eu ma invart intre HOTD si DxD new... chiar daca HOTD nu a avut prea multe faze ecchi, mi- a placut foarte mult si astept continuarea care va fi destul de...? (mai mult)
Spuneti-mi un anime mail lung (sa aiba mai mult de 20 ep) si fain in afara de fairy tail, naruto, inuyasha.
Sigur (da sigur sigur) va aparea fairy tai sezon 2?
Cum pot sa hranesc un animal in minecraft? pe ce trebuie sa apas? vreau sa hranesc un lup. funda
dau funda+vot celui care imi spune cum se numeste melodia din video-ul de jos si imi da link-ul de pe youtube ˋωˊ http://www.tumblr.com/tagged/sainaru
In ce episod din Naruto S. se intampla faza asta? :) http://www.youtube.com/watch?v=qcf9oa7h2G0
Ce credeti ca ar face Sakura daca ar muri Naruto?
Care vise pare mai bun sau va place mai mult avatar the last airbender sau The Legend of Korra?
Buna stiti unde pot gasi mai multe episoade black rock shooter? mi-a zis o prietena un episod ceva gen ca yellow a prins un infractor etcstiti?
Hei,ciudatilor. (pentru cei ce au vazut Death Note) Ignorand restul personajelor badass din anime,voi in ce tabara va situati? L(Lawliet) ori Light(Yagami)? Daca aveti argumente, sunt binevenite.
Ştiţi cumva de unde pot descărca manga? De preferat în română, dar nu mă supăr în engleză :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.