De unde pot gasi un album pentru carti duel masters dar nu neaparat sa fie pentru carti duel masters
Din ce manga face parte? https://www.google.ro/search?gs_rn=27&gs_ri=psy- ab&tok=J_kU0lvuLdhwdSHtwN0ZzQ&cp=4&gs_id=h&xhr=t&q=animekage&bav=on.2, or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.52434380, d.bGE&biw=1440&bih=809&dpr=1&um=1&ie=UTF-...? (mai mult)
Am o intrebare, ce site-uri cunoasteti cu troll face in romana?
Stie cineva un site in care poti invata sa desenz? Funda
Unde gasesc KILARI BALALAIKA in japoneza? primul si cel mai exact raspuns primeste funda
Hei isi mai aminteste cineva anime-ul Kaleido star? Mai stiti in ce episoade avea Sora de facut acte cu Leon si Yuri? Dau funda.:o3
Tsunade a murit?
Spuneti-mi un anime bun nu conteaza genul dar sa fie foatrte foarte bun.
Stie cineva cand va aparea Kuroko no Basket sezonul 2? Dau funda :)
Ce parerea aveti de Diabolik Lovers?... reverseharem :(
Credeti ca intre Sasuke si Sakura va fi ceva, acum ca Sasuke s-a alaturat Konohei si vrea sa fie Hokage?
Bună. Ştie cineva ce manga e? :)) http://i.imgur.com/XMEhN.jpg Mulţumesc.
,, Looks like i'll be joining you soon... Dad... sorry. Sorry mom. " Moare Shikamaru? Voi ce credeti? Mie chiar mi-ar parea rau.
ce anime gen romance (ca de exemplu Sakurasou no Pet na Kanojo) imi recomandati? Funda :D.
Se uita cineva la RWBY? va place pana acum?
Cati ani are Levi Rivaille din Attack on Titan?
Am si eu o intrebare care ma macina : Ce este un otaku si ce inseamna cosplai. Singurul lucru pe care il stiu despre asta e ca au legatura cu animeurile.
As vrea sa stiu si eu de unde pot cumpara benzi desenate dar sa nu fie in engleza vreau in romana! !
Stie cineva animeuri gen Soul eater.
Kami-sama hajimemashita are vreo continuare sau ceva?!
Pentru cine s-a uitat la fairy tail :de unde il cunoaste zeref pe natsu?
Spuneti-mi si mie jocuri gen transformice da cu mai multe braz e si capsuni dau funda! 11
Va rog frumos, imi da cineva un site cu desenul animat Familia Flinstone filmul animat cu gasca verde.Astept raspuns.Dau funda! :)
Cand se lupta Sakura cu Sasuke?
Nu stiti si voi nimic de un sezon 2 al anime-ului Loveless pentru ca au ramas multe lucruri 'nerezolvate'.
am o poza si vreau sa o editez in asa fel incat sa para ca este desenata cu cureionul, ce program de editat poze trebuie sa folosesc?
II adevarat ca tatal lui Ino o sa moara in razboi?
Cine stie un forum pe care as putea sa imi fac cont.Bel mai bun primeste funda.
Heii TPU :* voi mai tineti minte..de acum..cred ca 10 ani:)) albumul acela cu abtibilduri de la Pokemon? La ce cornuri le castigam? Mi-e asa dor de copilarie.
Va rog da- ti- mi niste anime- uri in gen another, Blood- C sau Mirai Nikki. Sau romance dar cele populare printre Otaku nu se pun, cum ar fi Sukitte ii na eu sau Tonairi no Kaibutsu- kun, sau Kimi ni...? (mai mult)
Sall, in ce episod Sasuke ia ochii lui Itachi? funda.
Isi aminteste cineva cand dadea Rurouni Kenshin pe tvr1?
Am mici probleme cu părul.Folosesc Clear şi parul era fabulos dar acum când m-am spălat cu altul e uscat şi degradat! Ce îmi propuneţi? Dau funda celui mai bun răspuns!
Ce anime urmariti in momentul asta?
am creat o pagina pentru iubitori de anime si manga.Va invit si pe voi sa dati like la https://www.facebook.com/pages/I- love- anime- forever/640530355981461 Am nevoie de admini/admine asa...? (mai mult)
Buna stie cineva daca anime-ul Sousei no Aquarion are vreo legatura cu anime-ul Aquarion Evol.
Dati- mi un manga in linba romana de dragoste cu mai multe capitole si mai multe scene cu saruturi si imbratisari. Datisi siteul unde il pot vedea.Dau funda. PS- - Va invit pe pagina https://www.facebook.com/pages/I-...? (mai mult)
Spuneti-mi niste anime-uri gen CodeGeass si Death Note. Dau Funda :D
Stiti un site unde pot gasi benzi desenate online? Dau funda! :* :*
(Pentru ce care s- au uitat la kamisama hajimemashita) http://www.youtube.com/watch?v=Fs1ZVwFnu1o&feature=youtu.be Cum vi se pare Tomoe cand canta?; )) Dar jocul pentru smartphone? Nu credeti ca va...? (mai mult)
Dati-mi niste site cu manga. P.S.--Ii invit pe iubitori de animeuri sa dea like la https://www.facebook.com/pages/I-love-anime-forever/640530355981461?fref=ts.
Am citit Beast Master si Boku wa Ookami.Ce alt manga cu poveste asemanatoare imi puteti recomanda?
Va place Fairy Tail? Care este personajul vostru preferat? Care sunt cuplurile voastre preferate?
imi puteti da o lista cu anime-urile ce apar acum toamna?
Buna! Pentru cine s-a uitat la Btooom, ce impresie v-a lasat? :D Eu una astept cu nerabdare o continuare...
In ce epiosd din Mashiro-Iro Symphony se intampla asta:Mashiro-Iro Symphony?
Stiti cumva un erou sau un antierou romanesc din Marvel?
Buna TPU. Vreau si eu sa citesc online benzile desenate dupa care este facut serialul The Walking Dead, dar nu e chiar domeniul meu, si nu le pot gasi. Help!
Din sezonul de toamna, care anime-uri astepti sa apara cel mai mult? (nu conteaza daca e sezon nou de la o serie deja aparuta sau unul nou -_-)
In cam ce ep din tairy tail, Erza si ceilalti il intalnesc pe Jerall care a facut echipa cu Ultea si Melody? Ceva legat de poza...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?