In filmul Harutobi no mori e baitul moare la sfarsit sau sunt doar vorben vant?
Pareri despre animeul black rocket shooter? misa parut atat de groaznic din orice punct de vedere da ca v-a placut spuneti ce v-a placut atat de groaznic O)_(O
Hei! Stie cineva cand apare Fairy tail sezonul 2?! Parca aparea la inceputul toamnei :) M-am plictist de manga!
Ati vazut cateva anime-ul Umineko no Naku Koro Ni? Ce impresie va lasat? Merita sau nu?
Am şi eu nevoie de nişte exemple de personaje(din anime- uri)care să fie/să pară leneşe, dezinteresate, plictisite... înţelegeţi voi. PS:Fără Shikamaru(Naruto), Houtarou(Hyouka), Mao(Hataraku...? (mai mult)
Spuneti-mi niste animeuri cu baieti frumosi (de preferat sa aiba si genul romance) si un link unde pot sa le vad.
Ce inseamna shoujo? Dau dunda la cine stie.
Am si eu o intrebare pentru cei care au cont pe Anime Kage. Cum pot pune o melodie sa se auda de fiecare data cand imi viziteaza cineva profilul? Dau Funda!:)
Care este mai puternic dintre Jirobo Kidomaru Tayuya Sakon si Ukon si Kimimaro? Dau funda celu-i/cele-i care imi spune toate abilitatile fiecaruia si imi spune cine e mai puternic
In cam ce ep din tairy tail, Erza si ceilalti il intalnesc pe Jerall care a facut echipa cu Ultea si Melody? ceva legat de poza...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie meserii\profesii cu un castig maricel din care sa- mi aleg si eu o viitoare cariera. Eu m- am gandit la o cariera militara dar nu stiu daca pentru o asemenea cariera va trebui...? (mai mult)
Buna TPU as putea primi un rezumat de la cartea in lb. germana, Mit Babsi kann man Pferde stehlen? Este pentru sora mea, dau funda+vot! Cat mai repede :D Ms, anticipat.
Dati-mi un anime de dragoste si supernatural fain.Dau funda.
Sall,care sti niste anime ca H.O.T.D (high school of the dead) Mentionez sa fie exact ca el adica, cu zombi nu alte prosti va rog mult
Imi poate spune si mie cineva toate seriile de Code Geass va rog. Dau funda :D Si daca stiti si va este la indemana si un link la fiecare sau la cateva :D
Stie cineva daca va fi un sezon 2 la Btooom? :(
Cine este fan naruto si vrea sa se inregistreze pe un forum? http://animekage.forumagic.net/
Sall! Cine stie niste anime-uri foarte tari gen Death Note?
vreau si eu sa stiu cum se numsete melodia de la sfarsitul episodului 150 din naruto shippuuden. Dau funda daca e si un link please! :). Aici este episodul 150 : http://ro- sub- animekage.info/anime/naruto-...? (mai mult)
In ce episoade apare Itachi impreuna cu Nagato dupa ce au fost inviati de Kabuto?
Sall, Nagato sau Yahiko? De ce? Funda cel mai bun raspuns.
o sa mai apara simsala grimm? dau funda! scuze de categorie (Desene animate)
Ce teme de conversatii se pot vorbi cu baietii? Adica, am cunoscut un baiat dragut si o trebuit sa stam 2- 3 minute singuri si nu am stiut ce sa il intreb. Si in tot timpul acesta in camera era o liniste...? (mai mult)
Buna 1) in ce episod din inuyasha, sota se indragosteste si primeste sfaturi de la inuyasha? 2)in ce episod, inuyasha si mroku se poarta ciudat din cauza faptului k sunt "vrajiti"din cauza sotiei purice...? (mai mult)
Cum e animeul no.6? Merita? Dati-mi o scurta descriere.Dau funda.
Hey! Stiti unde pot sa citesc Insemnarile unei Pustoice 4? Dau funda ♥
In ce episod o saruta Hijikata pe Chizuru? (hakuoki) (daca e intr-un anumit sezon specificati!) Dau fundita! :x
Eu vreau sa fac niste benzi desenate legate de comedie imi dati niste ideii?
Top 5 cele mai proaste animeuri
O intrebare pusa din curiozitate: de ce mai toata lumea de la categoria "Benzi desenate" vorbeste numai despre Naruto? Sincer, am vazut anime- uri mult mai bune. Devinde exasperant deja. De fiecare data...? (mai mult)
Datmi o descriere pentru animeul No.6! Merita? Cea mai buna descriere funda1
tocmai am deschis o comunitate dedicata animeului Naruto :)! V-a invit pe http://animekage.forumagic.net/ s-a ne distram + ca caut si staff :)
Hey iubitorilor de manga! am vazut si eu un episod mai exact 645 din manga naruto si l- am vazut pe sasuke pe langa naruto ce legaturi au ei acum si daca da s- au reimprietenit? Vreau un raspuns? Sunt ...? (mai mult)
De unde pot downloada Naruto Shippuden Manga captilolele 500- 600(sau pana in prezent, nu ma deranjeaza daca sunt mai multe capitole acolo.:), esential e sa le am pe cele de la 500 la 600 sau pana in...? (mai mult)
Buna fani anime as vrea si eu niste animeuri de dragoste cu mult romantism si o scurta descriere ceva gen Sukitte ii na eu nu neaparat asa dar in genul asta ar merge si animeul vostru preferat dear va ...? (mai mult)
Chakra poate fi modelata in sunet?
Vreau sa-mi spuneti cum pot sa pun o poza ca asta: http://deutza-dee.blogspot.ro/2013/07/moustache-png.html Pe mustata! Multumesc! Papa
Deci cât de mult va distrus emoţional ultimul episod apărut din Shingeki no Kyojin, ep 22?
Final Fantasy VII - De unde pot descarca sau viziona Final Fantasy (daca se poate toate filmele) cu subtitrare romana?
Hei ce impresie va lasat anime-ul Durarara? Au fost personaje care v-au enervat sau care sa va placa in mod special? Dau funda:-?
Buna TPU de unde mai pot (cumpara) nu lua de la prieteni sau ceva (sa le cumpar)
Explicati- mi mai bine lamuriti- ma cum de nagato face parto din clanul uzumaki si obito este inca in viata? ca stiu ca in tinerete a fost omorat a cazut niste pietroaie mari el era din clanul uchiha iar...? (mai mult)
Am inceput mai demult un anime, si l- am lasat pentru altu dar acum nu imi mai aduc aminte cum se chema. Era despre un baiat care era indragostit de o fata; care chiar era vecina lui si fetei...? (mai mult)
LA gta san andreas cum ati facut iesirea cu barbara cand apare FUN? as vrea totul explicit! Funda
Ce parere aveti despre Nagato din Naruto, mie unu imi place mult, pana la urma este bun zic eu.Mie imi placeau cand erau ei, Nagato, Konan, Yahiko si Jiraiya (cand erau in casuta aia mica si erau ...? (mai mult)
Okay, deci problema mea este urmatoarea: ma uitam gandva cand eram mic pe animax la un anime, acuma problema este ca nu imi aduc aminte numele ca sa ma pot uita la el complet... sau macar sa citesc manga...? (mai mult)
Hei! Ce manga dragut imi recomandati de citit? :D PS-As dori gen: Lilim Kiss,Kaichou wa Maid-sama,Vampire Knight, Chihayafuru etc. :X Dau funda! :*
Intrati pe http://xat.com/numiplacescoala daca va plictisiti:P
In ce episod il invie Kabuto pe Itachi.
Dati-mi niste siteuri unde pot citi manga in romana.Ms anticipat si dau funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.