Tehnica dezmembrare atomica dezintegreaza pentru ca are ceva special ce o face sa dezintegreze sau pur si simplu explozia cauzata de ea dezintegreaza ca orice alta explozie? Dau funda
Hei, imi spuneti va rog cele mai populare Anime? >3
Hey! TPU, e 12:00 si caut yu yu hakusho ro sub...mda, stiti vreun site cu asa ceva:D? si daca tot te uiti la intrebare poti sa-mi recomanzi un anime care ti-a placut mult?
Ce episod din Naruto a fost in seara asta pe Animax?
Cand credeti ca va aparea continuarea de la Fairy Tail?
Hey, TPU! Imi spuneti va rog cateva anime- uri sau chiar manga care sa semene oarecum cu star driver? Si nu ma refer neaparat la partea cu robotii, vreau sa fie ceva interesant si sa fie oarecum legaturi...? (mai mult)
Heii, ce parere aveti despre intoarcerea lui Sasuke (naruto manga)?
In Naruto Shippuden credeti ca Sasuke o sa se intoarca in Konoha? Dau funda
Imi puteti povesti va rog cum s-a desfasurat Nijikon anul trecut si ce se vinde la standuri?
Hello TPU, o intrebare pentru fanii naruto shippuuden: In ce capitol din manga, Naruto se imprieteneste cu kyuubi?
As vrea sa fac un cosplay pe Mizore Shirayuki din rosario vampire...aveti vreo idee? linkuri sau sfaturi... orice =^.^=! Arigato!
Stie careva daca a aparut macar varianta in japoeza a filmului DBZ Battle of Gods?
Stiti cumva daca anime-ul "Bleach" va mai continua? Sau s-a incheiat seria?
Spuneti-mi top (cat vreti) animeuri de dragoste!
Imi puteti recomanda si mie niste manga gen romance si/sau school life?(PS:vreau o lista)Dau funda celui mai complet raspuns.:)
Cum pot sa fac eu valfre? Stie cineva?
Imi puteti spune niste animeuri cu decor clasic european? Multumesc! Apropo, sunt noua si chiar vreau sa dau funda :3
Cine imi spune din ce manga e imaginea asta? http://i.imgur.com/Tdl7ODu.jpg
Care sunt top 5 anime-urile tale preferate?
Care sunt anime-urile la care ati plans cel mai mult? As vrea sa ma uit la un anime la care sa nu ma plictisesc deloc si care sa aiba un sfarsit din asta. emotionant :D. Ceva sugestii?
Pentru fanii naruto : stiu ca desenele naruto sunt : naruto, naruto shippuden, naruto SD: rock lee no seishun si va urma si naruto akkipuden; este si un manga naruto cu multe capitole, dar...? (mai mult)
Care este personajul feminin preferat a lui Kishimoto? Funda :*
Mi-am instalat sopcast si cand vreau sa ma uit la Megamax dau pe el se incarca dar imi apare Nature in loc de Megamax de ce si cum sa fac sa mearga? Dau Funda la cel mai bun raspuns!
Buna imi puteti recomanda cateva animeuri gen Death Note sau Kuroshitsuji?
ce stiti despre revista anime / otaku care va aparea in curand in Romania? Stiti, cea cu petitia? Am fost aici cand se semna petitia, mi- am oferit semnatura, dar apoi...? (mai mult)
Cum pot sa sterg o poza de pe deviantart? multumesc :)
In Hyouka sunt saruturi? :D dau funda! :x
Animeul fairy tail apartine si genului romance?+Merita vazut? Dau funda.
as vrea si eu sa imi recomandati cateva manga ca nu mai am idei. Am citit foarte multe pana acum. Daca mi-ati recomandat re-un manga pe care nu l-am citit va dau funda!
Intrebare pentru fani naruto si pentru cei care au vazut toate ep din naruto sippuden pana la cel prezent! In ce episod se petrec urmatoarele scene: http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2012/172/0/7/naruto_578_itachi_y_sasuke_by_iitheyahikodarkii-...? (mai mult)
Cine stie un anime/manga calumea?
Gantz Manga în limba română gratis: http://aggsubs.wordpress.com/
Daca marionetele nu pot face jutsuri atunci de ce cele 3 marionete ale lui Chiyo pot face acel jutsu stiti voi care? Dau funda
Hey, stiti cumva ce animeuri apar toamna asta? dau funda :)
Heii.Ce părere aveți despre Hinata? Dar despre Naruto?
Vreau sa vad Dragon ball Z battle of the gods. Imi da si mie cineva un link bun de unde pot sa il vad sau downloada?
De unde pot face rost de acele desene https://www.facebook.com/photo.php?fbid=683518645007040&set=a.500224726669767.101215748.500223560003217&type=1&theater dar sa aiba legatura cu baschetul sau ceva ...? (mai mult)
Brothers conflict cu cine ramane fata?
Citiţi manga Kuroko no Basket? Ce părere aveţi de ultimele capitole, Teiko Arc?
Unde pot sa vat Fairy tail cu ro sub toate ep? Dau funda pentru cine stie
Intrebare pentru cei care se uita la Bleach. eu m- am lasat de Bleach dupa ce am vazut ultimul episod, cel in care Ichigo se bate cu Aizen si isi pierde puterea, apoi Aizen este prins si dupa aia au ...? (mai mult)
Este vreun site unde pot sa gasesc Free! manga online?
Vroiam sa va intreb daca stiti site-uri prin care pot face schimburi cu abtibilduri Violetta, sau daca colectionati voi si aveti dubluri. Dau funda! Multumesc.
Bună TPU :) am o rugăminte la voi. Mi-aţi putea recomanda nişte animeuri tari în urma cărora voi aţi rămas profund impresionaţi, la care să mă uit. Please;;)
cate episoade are naruto sd rock lee no seishun?
Pentru fanii naruto! : in ce episod se bate kakashi sensei cu naruto, sakura si sasuke? dau funda.
Imi spuneti si mie niste benzi desenate?
Din ce anime este fan-art -ul asta? http://weheartit.com/entry/72233865 eu cred ca este k-project dar nu cred :))) Funditaa!
Stie cineva un anime care sa semene cu Oban:Star Racers?
se aude ceva despre Naruto Shippuden filmul 7, daca da ce se aude? Funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.