În urmă cu ceva timp am făcut o bandă desenată, doar de câteva pagini, iar ca să nu o continui degeaba, am dus- o la școală să văd ce- mi spun colegii, dacă povestea îi prinde, ...? (mai mult)
Hei, stiti ceva anime-uri cu baieti draguti?
Stie cineva unde pot vedea online ro sub : inu x boku ss
Intrebare pentru cei care joaca sweet firt si au trecut de ep 4! La ep 4 imi zice ca trebuie sa ii vopsesc dulapioru lu amber si sa- i bag niste paianjeni falsi in dulap.Cum sa fac? Am cumparat deja spreiul...? (mai mult)
hey Buna unde pot vedea si eu lovely complex in romana? Funda
Dupa avatar the last airbender the search s-a facut anime sau animatie? link?
Cred ca se intoarce Toon Disney pe data de 14/sept/2013.Nu stiu cat de adevarat e dar cred ca se intoarce cititi aici:http://disneyfanon.wikia.com/wiki/Toon_Disney_2.0 sau...? (mai mult)
Care credeti ca este cel mai ecchi anime? Dupa parerea mea hight school of the dead si fairy tail...
Stiti cumva cand apare revista Devorator Monden si de unde pot s-o cumpar?
O intrebare pentru fanii Naruto Shippuuden: in ce episod pleaca Naruto pe insula pentru a invata sa il controleze pe 9 cozi? :D multumesc anticipat :)
Am si eu o intrebare pentru toti cititorii de Manga.Cand te apuci sa citesti citesti de la dreapta la stanga dar de la pagina 20 pana la pagina 1 sau de la pagina 1 la 20?
Hmmm știe cineva sigur câte pagini are în total revista OTAKU USA? dau fundă :o3
Din ce anime este faza aceea ca fluturi sunt shinigami?
Spuneti-mi niste animeuri de dragoste!
Cine imi spune cateva anime-uri romance, comedy, ecchi (nu conteaza cate ep are) dar sa aiba cel putin 3, 4 "kiss scene" per anime :) :) Dau funda
Cine se pricepe la desenat? Cine ar vrea sa faca o fapta buna si chiar sa ma ajute? As vrea sa imi fac un tatuaj..si ma gandesc sa fie realizat astfel: Niste copiii 3, 4, 5 copiii pe un drum, o careare...? (mai mult)
Imi puteti da niste logouri cu numele FlaKe dau funda
ce anime de gen romance, comedy, ecchi mi-ati recomanda, stiu ca am mai pus o data intrebarea dar vreau si alte opinii :D
Cand apar capitolele din manga Shingeki no Kyojin/ Attack on Titan? Din cate am vazut, apare un capitol pe luna, dar nu stiu in ce zi.
Stie cineva un sait unde pot gasi totul despre duel mansters
Vor aparea alte reviste cu postere gen: Bravo? Mai sunt altele care ofera postere?
Disney xd va aparea si in Romania si daca da cand?
Cum credeti ca se va termina Naruto?
De unde pot descarca pe gratis melodiile: Naruto - We are fighting; Mountain a Go Go Two; Scenario? FUNDA! :x
Caut animeuri care sa fie cu dragiste exagerate dar nu perverse, sa fie la liceu, cu doi indragostiti care sa arate ca personaje cu cei din : Sukitte Ii na yo, Hiiro no kakera, Tonari no Kaibutsu- kun,...? (mai mult)
De pe ce site va cumparati lucruri cu animeuri?
Actiunea din Hakuouki Hekketsuroku ( ultimul sezon ) ce continua in vreo manga? Daca da vreau si eu un site unde pot sa citesc online va rog.
Care este moartea voastră preferată din orice anime? Şi de ce?
Un anime romantic! Ceva frumos! Vreaus a incerc si genul asta de anime! Multumesc anticipat!
Buna dimineata! Fanii Naruto! Care se uita si la shippuden, poate sa-mi faca cineva o lista cu toate implicarile Hinatei in lupte si salvarile facute de ea? :o3 Funda.
Cine imi spune si mie ce anime-uri sunt in imaginile astea? http://funnymama.com/store/130818/207254_v0_600x.jpg
De unde pot vedea si eu Dragon ball z Battle of the gods?
Am inceput sa fac un cosplay armura care nu necesita atat de multa munca. M.am uitat la o gramada de tutoriale in engleza si am observat ca toti folosesc ceva ce se numeste "craft foam sheets". Nu credeam...? (mai mult)
Hei a vazut cineva anime-ul Monochrome Factor? Stiti cumva la ce capitol din manga s-a ajuns si daca la sfarsitul anime-ului pana la urma a murit ala sau nu? T_T
Imi puteti da toate siteurile unde gasesc cam toate filmele ( in desen animat) cu Justice League sau Batman?
WTF... nu mai inteleg nimic :| http://i40.tinypic.com/fwj0ix.jpg
Am venit cu niste desene din nou... Astept pareri sincere si nu vreau sa va abtineti din argumente cat mai concrete si mai ample. http://imgur.com/a/Yhkhi
as vrea sa citesc o carte online fara s-o cumpar stiti un site unde ar fi? (generala salvati-ma de aici)
Ohayo TPU si, mai ales, fani ai anime- urilor! Recent am terminat de urmarit anime- ul Accel World. A fost briliant, dupa parerea mea! Nu m- am desprins din faţa PC- ului pana nu am terminat toate ...? (mai mult)
De unde as putea descarca subtirarea in engleza a anime-ului kure-nai?
Din ce anime e http://doanimation.files.wordpress.com/2013/01/hakkenden-e01-d.jpg?
Am si eu o intrebare in privinta episodului 34 de la Ed,Edd si Eddy! Acest episod a fost unul groaznic, asa am inteles! Stie careva unde as putea sa-l gasesc integral?
Hello TPU. Am o intrebare pentru fanii Naruto Shippuuden: Imi puteti povestii ce se intampla dupa moartea lui Itachi. am inteles ca Sasuke vrea sa se razbune de Konoha si se aliaza cu Akatsuki, iar el...? (mai mult)
Hey, TPU! M- am apucat sa desenez o manga, dar fiind incepatoare mi- ar placea sa- mi comand un manual. Am gasit ceva care imi convine (totusi nu are prea multe instructiuni, ci mai mult cadre si pozitii),...? (mai mult)
Heii... imi spuneti si mie unde pot gasi episodul 6 din Inu x Boku SS? Funditaaa
Unde gasesc manga One piece de la capitolul I pana in prezent? sa fie in engleza sau in romana. Multumesc anticipat
Creati prin imaginatia voastra un personaj negativ. Va rog frumos sa il descrieti.
Am vazut acum mult timp un anime si nu imi mai amintesc numele lui. Ma puteti ajuta? :) Era cu o fata si un baiat. Fata avea un bandaj la ochi. Nu am vazut decat foarte putine scene si una era cand apartamentul...? (mai mult)
Dati-mi un anime de dragoste foarte bun. Funda
ajutatima va rog cu rezumatul la Privighetoarea de I.Al Bratescu-Voinesti, va rog imi trebuie urgent, maxim 5 minute, multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!