As dori si eu spoilere despre tokyo ghoul:re(s3).
Salut, in ce ordine sunt sezoanele inazuma eleven go, go chrome, go galaxy si ares?
Îmi puteți recomanda niște anime-uri uri scurte care v-au plăcut? Dacă se poate sa fie de acțiune sau istori
Erau mai de mult acum aprox6 sau 7 ani niste reviste cu un personaj care era un fel dd tarzan. cum il chema?
Stie cineva unde pot gasi:benzi desenate, toate episodele si accesorii(adventure time) P.S.Traduse in romana.
Hei! Îmi puteți spune care sunt anime-urile voastre preferate.Nu știu la ce anime-uri sa mă uit și am nevoie de ajutor. Ofer fundă!
Hei TPU, vreau si eu niste animeuri tari, gen TOKYO GHOUL.
Buna TPU puteti sa-mi spuneti niste animeuri dublate in romana. Dau funda pentru cine scrie mai multe!
Am o mare problema. De cateva zile mama vrea sa se uite cu mine la un anime. Faza este, mama mea crede ca animeurile sunt o influență proasta .Am nevoie de un anime, cum sa zic "fara violenta " ...? (mai mult)
As vrea sa fac o banda desenata in format digital desigur si am in plan si o carte....sie careva un tutorial sau mai multe ca sa- mi arate cum le pot face formatul de ebook si cum le- as putea ...? (mai mult)
Cinr imi poate spune niste anime- uri care seamana cu yosuga no sora, monster musume, high school of the dead sau high school dxd, astea le- am vazut si mi- au placut si vreau sa gasesc unele...? (mai mult)
Buna! Cam prin 2009- 2010 era o serie de desene animate pe Cartoon Network (sunt aproape sigur), in care era vorba despre un profesor (personaj negativ; purta un halat alb) si ucenicul sau (era un...? (mai mult)
Cred ca stim si noi despre serialul liv and maddie cine o dubla pe maddie caci pe liv stiu si eu cine
Caut un desen animat si nu mai stiu cum se numeste..Seamana cu yu gi oh(in mare parte). Protagonistul este un baiat blond (parca will il cheama) care primeste de la tatal lui o amuleta(exista mai multe..monstrii...? (mai mult)
Naruto. Stiti unde pot gasi niste quote- uri sau fraze din anime in limba de origine sau poate sa mi le spuna cineva? Ma intereseaza partea aia cand vorbeste Orochimaru cu Kimimaro si spune: "Sa luam tot...? (mai mult)
Cred ca stim si noi despre serialul /liv and maddie/ cine o dubla pe maddie caci pe liv stiu si eu cine
Va e dor de desenele animate ale copilariei? Ce desen animat va placea cel mai mult? Mie Willy Fog,Pilotii Nascar,Regele Shaman,viata cu Louie, copii de la 402 si altele Voua?
Cum senumeste acest desene anmate? pot sa pun oare o imagine
Știți anime-uri gen: Kimi ni todoke lovely complex (Adică romantice)
Îmi puteți spune unde pot găsi toate capitolele de manga Bleach traduse în română?
Stiti daca pot citi undeva gratis Appetite de Lero de pe Lezhin comics?
Știe cineva unde pot găsi Inazuma eleven Sezonul 2 și 3 în romana?
Hei stiti niste anime-uri romantice cu episoade lungi gem peste 25 de episoade?
Anime romance în care băiatul să fie cool iar fata să nu fie o mironosiță. Mulțumesc!
Imi puteti spune niste anime- uri romantice, drama, school, comedy(nu neaparat). Am văzut foarte multe anime- uri. Puteti sa imi spuneti alea care nu is asa populare, dar personajele sa fie...? (mai mult)
Cam cat de puternic credeti ca e Chrollo, avand in vedere ca abia a putut Zeno sa- l prinda si dupa ce a fost lovit de Silva a supravietuit, de fapt nici macar nu era ranit, in manga stiu ca l- a batut...? (mai mult)
Buns, stie cineva anime-ul? Multumesc, dau fundita! http://knowyourmeme.com/photos/1184365-anime-manga
cand eram mai mic, era pe un canal de desene animate un episod cu următoarea actiune: Un băiețel(si din amintirea mea cica ar trebui sa fie Pinocchio intr- o aventura dar asta nu e sigur)...? (mai mult)
Stie cineva anime-uri unde sa fie si iubire si actiune si sa aiba mai mult de un sezon si mai ales sa fie subtitrat in romana? Multumesc.
Buna dimineata lume, ce anime-uri gen Dragon Ball imi recomandați sa vad?
Ce anime-uri gen Dragon Ball sau Naruto imi recomandati?
Imi puteti recomanda niste anime-uri regale, romantice? cu printi si printese Am vazut Akagami no Shirayuki-hime si Akatsuki no Yona
acum 2 ani am gasit un videoclip cu teorii din Naruto si spunea ca ar fi existat familia Uzumaki si ca ar fi fost spioni nazisti si ca muntele Hokage se aseamana mult cu muntele Rushmore din...? (mai mult)
Pentru fanii Dragon Ball. Cum vi se pare faptul ca Dragon Ball Super va fi difuzat la TV pe AXN? Mie mi se pare chiar o idee buna.Problema este cu ora de difuzare care va fi 7:00, mai bine ar fi un 20:00...? (mai mult)
Nu stiti cumva numele videoului. l-am vazut odata dar nu mai gasesc doar giful... https://giphy.com/gifs/xUA7aVoi6YEeCp1wxW/
Dr. Manhattan vs Superman Prime (One Million) Cine ar invinge?
stiti unde pot sa gasesc sezonul 2 din Buburuza si Motan Noir? Sa fie toate episoadele...
Buna TPU Am o rugaminte pentru cei care se uita la anime- uri. Imi puteti recomanda niste anime- uri regale, romantice? Gen cu printi si printese ^^ Am vazut Akagami no Shirayuki- hime si Akatsuki no...? (mai mult)
Aveti idee daca fanart-ul e inspirat dintr-un anime sau manga sau joc eventual? https://www.pixiv.net/member_illust.php?mode=medium&illust_id=63427790
acum mult timp am vazut un anime insa nu imi mai aduc aminte cum se numea. Tot ce imi aduc aminte este ca avea in jur de 51 de episoade si era vorba de un baiat care a fost trasferat intr- ...? (mai mult)
Exită Youtube-ri români care vorbesc despre anime-uri? Gen sezoane noi sau lansări și în România, premiere, tot tacâmul
Nu m- am mai uitat de mult la animeuri si mi- e dor sa vad unul bun precum e Nanatsu no Taizai, Tokyo Ghoul sau Re0. Ceva fantezie si mister, dar nu foarte lung si nici ceva Death note sau ...? (mai mult)
Salutare lume am terminat de vazut desenul spiderman the animated series cel ce a fost pe jetix si eram curios daca exista vreo continuare in care spiderman o gaseste pe mary jane
Stiti niste anime-uri ca Koe no Katachi sau Kimi no Na wa?
De ceva timp caut niste desene, erau pe tvr acum ceva timp parca 3 sau 4 băieții care aveau un diamant si se transformau le caut de ceva timp.
Salutare. Ma adresez celor care sunt cititori de fanfic- uri. In ultima vreme am cautat un anume fanfic de care s- a intamplat sa imi aduc aminte. E vorba despre Chase Young ( XiaolinShowdown) si o tipa...? (mai mult)
Salutări TPU :)))! Nu de curand am inceput si eu sa ajut oameni pe TPU dar acum am si eu o intrebare: As aprecia foarte mult daca ati putea sa imi recomandati anime- uri cu magie, fantasy, de preferat...? (mai mult)
Ce animeuri apar in martie sau aprilie 2018?
Buna! Îmi puteți spune niște anime-uri gen (Tokyo Ghoul, Death note, Attak on titan sau Assassination classroom) Și ca orice om dau funda!
Unde as putea sa vad the simpsons sau family guy trandus in romana? Toate sezoanele.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
10Bubico întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!