Acum cateva luni mi- am comandat o peruca rosie lunga ca sa fac un cosplay erza scarlet (fairy tail) dar la un moment dat mi s- a parut ca e foarte greu si am renuntat la idee. inca am peruca si se apropie...? (mai mult)
Ce parere aveti de anime-ul Shuffle!? Merita vazut? Si povestiti-mi cu ce este, ce gen si o faza interesanta sau haioasa. Funda
Am inceput sa scriu o poveste (prima poveste pe care o scriu). Astept pareri ^^ Cap.1 Sa o luam de la inceput. Povestea incepe acum 2 ani cand echipa de volley feminin castiga cel de- al 325- lea...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor de la cei carora le place mult anime. Eu fac RPC, si am nevoie de un personaj dupa care sa fac. Vreau un personaj feminin care sa fie destul de scunda, dar sa fie hot, cu sani, ...? (mai mult)
A gasit cineva Vampire Knight Destiny?
Pentru fanii anime: http://sasusaku-anime.forumgratuit.ro/ sper sa va placa forumul.
Care este cel mai puternic genjutsu in afara de tsukoyomi infini si tsukoyomi?
Ce inseamna otaku? Dau funda.
Cine stie daca animeul boku wa tomodachi ga sukunai apartine si de genul romance (ce gen are)?
In manga Kakashi moare?
Am 3 intrebari pentru fanii bakugan 1 Dece atunci cand un bakugan activeaza o abilitate de ce Geul bakuganului care urmeaza sa fie lovit scade inainte sa fie lovit? 2 Si daca ei se feresc de atac Geul...? (mai mult)
Heeyyy TPU! Auziti am facut un test de traducator pe siteul Animekage.ro.Aici vine intrebarea NUMAI pentru cei care l- au facut de asemenea dupa cat timp ati primit raspunsul daca sunteti primiti in echipa?...? (mai mult)
Pentru cei ce se uita la Games of Thrones! In primul sezon Viserys Targaryen (fiul Regelui nebun), ala de vroia sa recastige tronul...de ce se autointituleaza"Dragonul"? Multumesc anticipat!
Cum il chema pe tipul ala cu ciorile care avea o cicatrice pe fata si s-a lupat cu Hidan? Fundilita
Kuroko no Basket va avea sezonul 3?
Buna TPU. Vreau sa intreb, oare exista vreo firma sau ceva in genu in tara care sa accepte idei de povesti, personaje si scenarii pentru benzi desenate? Deoarece eu am ideile si povestile dar sunt slab(pardon...? (mai mult)
Faza asta chiar s-a intamplat in Naruto Shippuden? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=515874361816150&set=a.306913512712237.68755.306848412718747&type=1&theater Funda! :o3
stiti vreo aplicatie care sa iti faci poza si aplicatia sa iti transforme chipul in anime(in poza)stiti voi, ca si cele de cum o sa arati peste 30 ani etc!? mersi anticipat
Ce animeuri cu ninja mai stiti in afara de Naruto si Naruto Shippuden?
Neji vs shikamaru? care castiga
Am inceput sa ma uit la Naruto de acum ceva timp si am ajuns la episodul 70 ( le- am vizionat online ) si m- am mai uitat si de la episodul 120 - 141 pe Animax, intrebarea e ca daca as trece direct...? (mai mult)
In Naruto Shippuden 323, cand Tsunade si Ay s-au teleportat a inceput o melodie sau tema muzicala. Cum se numeste?
Spuneti-mi animeul de dragoste favorit.Cel mai bun pe care in stiti.
Unde as putea gasi revistele W.I.T.C.H?
Vreau sa stiu daca mai este vreo continuare de la The legend of Korra pentru ca am vazut Avatar the last airbender si apoi asta cu Korra si voiam sa stiu daca mai este ceva in afara de astea doua...? (mai mult)
Ce desen animat ti-a placut cel mai mult cand erai copil? Care iti vine primul in minte? Eu mi-aduc aminte de 101 Dalmatieni si Pisicile Aristocrate...
Buna TPU. M- am apucat de curand sa scriu o poveste, sa o fac manga insa nu prea stiu cum ar trebui sa creez caracterul unui personaj bun/ rau/ egoist si asa mai departe. Va rog daca ati putea sa imi ...? (mai mult)
Spuneti-mi un anime de dragoste foarte bun.Sa aiba un pic de comedie, un pic super natural. Mersi anticipat si dau funda.
Hei vreau si eu niste anime-uri cu demoni in afara de Kuroshitsuji,Ao no exorcist,Beelzebub, Soul Eater, Maoyuu maou yuusha si Hataraku Maou-sama.
Daca cineva foloseste tehnica lui Sakon si Ukon si se combina cu cineva si se raneste si cel cu care s- a combinat moare si el v- a muri chiar daca poate sa reziste l- a acea rana sau nu va muri doar va...? (mai mult)
Am inteles cand in ONE PIECE s-a luat pauza de 2 ani pentru ca toti sa se antreneze...dar nu am gasit episodu ala...imi puteti spune si mie mai exact ce episod este?:D
Pe ce consola se joaca Bakugan Battle Brawlers XBOX 360?
Pe ce consola se joaca Bakugan Battle Brawlers PS2?
Buna,TPU! Ce anime-uri gen:SAO sau K-ON! stiti? As dori sa fie cam aceiasi grafica si un pic mai noute(nici nicio problema daca sunt mai vechi).As dori cu povesti interesante. :) Multumesc!
Exista vreun personaj anime cu "data de nastere" 15 Noiembrie?
Ceva J-Rock? Cele mai tari melodii primesc funda :)
Deci am observat niste asemenari ciudata *la aspect* 4. Didara si Ino seamana Foarte bine 3. orochimaru seamana cu... michael jackson *dafuq* 2. naruto seamana cu rikudou (era de asteptat) iar ...? (mai mult)
Cand apare un nou numar din "Midnight secretary"? Dau funda si vot!
Poate sa-mi dea cineva link la : O viata minunata pe punte - Episodul 68 Twister: Part 3 pe Romana? Dau funda :)
Daca toti sunteti asa mari fanii naruto... ziceti-mi cine e in poza mea de profil? *Funda care ghiceste* *Usor*
Https://www.google.ro/search?client=opera&q=itachi+ illusion&oe=UTF- 8&um=1&ie=UTF- 8&hl=ro&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=din- Ud_NGMby4QS2i4CQCQ&biw=1024&bih=670&sei=eSn- UcGSBcj64QSf84GIDw#facrc=_&imgdii=_&imgrc=AeIiEb8HFc2IOM%3A%3BC2xtNklO-...? (mai mult)
Mi-am facut cont pe anime.kage.ro dar n-am primit mailul de confirmare. Ce pot face?
Voi ati gasit "Jurnalul Violettei"? :-? Eu nu :(.
Buna TPU spuneti-mi si mie daca stiti niste site cu poze miscatoare...
Heii! Stiti cumva niste benzi desenate in limba romana pe care le pot citi pe 'Net?
In Dragon Ball Z, Broly apare si in episoade sau doar in filmul 8?
uitati-va aici la aceasta fotogragie http://youlawl.com/gag/769 cine stie cum se numeste al treilea desen animat si daca imi puteti dezvalui si chipul lor! dau FUNDA
cum se numeste episodul de la totul pentru dans, in care roch e racita si sisi trebuia sa aiba grija de Flin dar ea se duce ca e reduceri la pantofi si il lasa cu Rocky, ea fiind racita adoarme...? (mai mult)
Cum poți modifica o poză la fel ca și cum a fost modificată fata (sau păpușa stardoll, ce o fi) ca și în videoclipul următor: http://www.youtube.com/watch?v=FvG7yc6X2rE E photoshop sau pot ...? (mai mult)
Joaca cineva Mabinogi - Saga? Cum e?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?