Mai stie cineva cum de numeau desenele alea de prin 2000- 2004 de pe minimax cu o fata a junglei ce traia in parcul mare din new york si cu baiatul ala care era tocilar si tatal sau era primarul...? (mai mult)
Hey. Stiti un anime gen NANA sau Vampire Knight? Funda.
Cine credeti ca va mai muri in Al 4-lea Razboi Shinobi?
Stiti vreun site unde pot vedea episoadele naruto? Dar nu vreau shipuden, peste tot numai asta gasesc. Dau funda
Am nevoie de ajutor! Îmi trebuie un link cu o imagine la gândacul ăla albastru de pe spatele revisei Insecte Reale. Mulțumesc anticipat.
Buna, TPU! As vrea si eu cateva sugestii de anime- uri gen: Sword Art Online, Kaichou Wa Maid- sama, Lovely Complex, Bokura Ga Ita, Special A, Princess Lover, Vampire Knight, Meow Meow Poker, Soul Eater,...? (mai mult)
Buna,TPU! Imi poate spune si mie cineva cate sezoane are SAO? :) Multumesc!
Ce parere aveti despre fizicul / trasaturile barbatilor din clanul Uchiha? Spuneti despre fiecare in parte cate ceva. :)
Am nevoie de ajutor! am nevoie de un link cu o fata anime preferabil imbracata in eleva satena cu ochii albastri sa fie singura in poza.Link- ul sa aiba mai putin de 250 de litere, cifre ce or fi...? (mai mult)
Hei buna! Este vreun ova la No. 6? Si stiti cumva daca vor face vreun sezon 2?
Cine iubeste attack of the titans?
Stie careva vreo informatie de dragon ball manga? Sau daca din acest manga va aparea vreo serie noua dragon ball?
Puteti sa-mi dati si mie niste poezii si jocuri de scris in oracol? Cat mai multe raspunsuri primesc fudita...
Cand bakuganii activeaza abilitati sau ma rog stapanii lor daca sazicem ca el activeaza o abilitate care- i scade adversarului sa zicem 200 g si adversarul foloseste o aparare de 200 g sau un atac se vor...? (mai mult)
Ce ziceti de animeul Mayo Chiki? Merita? Dati-mi o scurta descriere.
Buna stiti cumva daca este si un sezon 2 la Skip Beat sau la ce capitol din manga sa ajuns cand s-a incheiat sezonul? (si daca se respecta manga?).
Buunaa :x Imi puteti povesti despre ce e vorba in Clannad. Momente romantice. Chestii de genu. Merita vazut? Fundita :X Dar va rog sa nu dati Copy and Paste. Sa povestiti voi. ^^
Ohayo! Intrebare destinata fanilor anime: ce parere aveti despre anime- uri? Sunt singura care crede ca anime- urile sunt mult mai mult decat ceea ce par a fi? Adica da, sunt unele anime- uri fara nici...? (mai mult)
Need Help PLS! Deci, erau mai de mult niste desene, sa va zic cam cum era si daca stiti sa- mi ziceti cum se cheama. Era o fata care statea la un internat si tatal iei a uitat de ea. Tatal iei era...? (mai mult)
De ce oamenii mai au nevoie de carti de abilitate, nu pot sa le ordone direct bakuganilor sa act iveze atacul sau apararea sau cartile de abilitate il obliga pe bakugan sa activeze atacul? Dau funda
Azi a aparut jurnalul violettei dar nu am putut sal gases! Stiti cumva daca o sa mai apara la chiscurile de presa? Dau Funda :*
Salut, cine stie sa faca imagini dalea...anime gen ca in sweet flirt? Adica eu le dau poza cu personajul iar ei sa faca personajul cum ar fi anime..Mai multe detalii o- sa va dau, daca ma contactatii ...? (mai mult)
Tehnicile au si strat exterior de chakra sau au doar strat interior? Dau funda
Heii dragilor, Deci de cateva saptamani imi cam plac anime- le si m- am uitat la cateva de dragoste. Va rog frumos daca puteti sa- mi spuneti cateva anime care sa fiea foarte romanitice. De exemplu, ...? (mai mult)
Hei! Azi a aparut Jurnalul Violettei si l-am cautat peste tot dra nu l-am gasit, deci. stii cumva daca o sa mai apara si cand o sa apara? Dau funda
In ce program se face acest sclipici.? Poza: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=492366117512623&set=gm.307203419426466&type=1&theater Multumesc,dau funda!
Hey de unde pot lua Cinema4D,un program de facut animatie?
imi puteti recomanda niste anime- uri bune de actiune, aventura sau comedie pe baza listei mele. Ps. sa aiba maxim 25 de episoade si sa nu imi dati unele pe care deja le- am vazut. Multumesc...? (mai mult)
Pentru cei ce se uita la Naruto shippuden: ce scrie pe inelele celor din Akatsuki?
Imi spuneti si mie programul saptamanal la beybled seara ziua si dimineata? pls :|
cei care ati vazut Skip Beat..imi puteti spune daca este un anime trist? Adica la care iti vine sa bocesti non stop.
Unde pot urmari Kuroshitsuji sub ro?
Gata, deja ma calcati pe nervi! Pluralul de la anime, nu e tot anime! Este ANIME- URI! Chiar credeti ca suna mai bine "anime bune " decat anime- uri bune? Mie nu mi se pare. In cel putin 5 intrebari ...? (mai mult)
Hello, sunt fana Naruto si ma intrebam daca mai sunt si altii care fac necklaces/accesorii din fimo? :3
Imi ziceti si mie niste anime- uri Shonen- ai? Dar sa NU fie Yaoi. Maxim 1 sarut - 2 pe acolo, NIMIC mai mult. Gen Loveless, NO.6 sau Sekai Ichi Hatsukoi ( chiar daca au avut si vreo 2 scene cu stiti...? (mai mult)
pentru cei ce au cont pe Ak! cum imi pun poze la profil dar in descriere? -FUNDA! :D
Ce inseamna "Otaku"? ...Multumesc anticipat!
Spoiler alert! Ce parere aveti de Uragiri wa boku no namae wo shitteiru? Eu personal am ramas dezamagita. Primele episoade au fost promitatoare. Apoi totul a devenit super aiurea. Yuki, personajul...? (mai mult)
Exista un anime in care personajul principal, o fata, sa se deghizez in baiat si un baiat afla si se indragosteste de ea? Daca este un link va rog. FUNDA
Salut, erau mai de mult difuzate pe un post de desene animate un serial in care un baiat primeste de la tatal sau un colet in care era o piatra magica care il facea puternic, ii dadea o armura si i-...? (mai mult)
Neaţa. Băi, chiar nu mai sunt anime- uri de dragoste cu baieţi drăguuţi? de la 17.00 tot caut şi nu găsesc (acum e 00.30) mai ştiţi şi voi anime- uri să se asemene cu uta no prince sama ...? (mai mult)
Eu cred ca Tenten este cea mai adorabila Kunoichi! Voi ce credeti?
Exista / se va face un al doilea sezon din NO.6?
Spuneti-mi un anime de dragoste in care personajele principale sa fie un baiat si o fata. Mersi dau funda.
Careva pasionat de Japoneza (de prin Arad)?
Cu cine ati asemana urmatoarele personaje Naruto cu persoane din showbizz- ul romanesc sau de peste hotare? - Sasuke Uchiha - Hinata Hyuga - Shikamaru Nara - Naruto Uzumaki - Pain - Deidara...? (mai mult)
Buna stiti ceva anime-uri horror? Dau fundita.
Caut si eu anime-uri in genul urmatoarelor: Hakuouki Shinsengumi Another / Higurashi no naku koro ni Vampire knight / Shiki Darker than black
Sunt atat de multi fani SasuSaku...Eu nu cred ca ei vor fii impreuna.Care e parerea voastra? Care credeti ca vor fi cuplurile din Naruto?
Heii TPU. Caut si eu sezonul 2 de la high school dxd. Nu conteaza daca e tradus in engleza. Funda =]
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!