Buna TPU este vorba despre IMVU : as vrea sa stiu de ce nu ma lasa sa intru desii am scris numele de pe avatar de vreo 10, 11 ori si parola dar pur si simplu nu merge imi arata ca numele si parola nu...? (mai mult)
Heii voi fani YAOI am gasit o poza http://25.media.tumblr.com/e66b26c3df1feac7ffe58e42726b663e/tumblr_ml3pwo0LCI1r6vcxco1_400.jpg si nu stiu din ce manga face parte! Stie cineva? PS.: Chiar vreau sa...? (mai mult)
Era un anime pe animax cu doua fete care se luctau si una avea parca parul rosu sau maro si un ruz sepecial care i folosea ca arma si calalta avea parul alb si puteri(nu mai stiu ce puteri ).Nu...? (mai mult)
Hey cine stie site-uri (in afara de a-kage) de manga care are nevoie de traducatori engleza-romana? Multumesc.
Salutari TPU,am si eu o intrebare, stie cineva vreun program cu care sa pot anima desene din paint(pivoturi)?
Hey Otaku's de pe TPU! :D Intrebare pentru cei care au vazut episodul de astazi din Shingeki no Kyojin. Ce credeti ca se va intampla in episodul urmator?(Daca ati citit manga sa nu indrazniti sa spuneti...? (mai mult)
Ce ziceti de animeul Hidan No Aria? Merita vazut? Dati-mi si o descriere da puteti.Multumesc dau Funda.:):):)
Deci din 31 iulie la chiosc va avea jurnalul violettei. in fine. stiti cate pagini are si daca mai primim ceva la el sau este decat jurnalul? :)
Animeul Hiiro no Kakera are cumva si genul romance? Si mai spuneti-mi niste animeuri bune ca genul romance. Merci dau funda!:):)
Buna TPU am si eu o intrebare : Filmuletul Tinkerbell de pe Disney Channel, a avut cantecul acela " Nu, nu privi inapoi. Lasa totul in urna ta... " Si as vrea sa stiu tot cantecul va rog :)! Multumesc!...? (mai mult)
cand eram mic pe cartoon network "nu stiu daca asa se scrie :P" sau jetix sau ce mai era inainte era un desen animat cu un om care gasise un robot gigantic la fier vechi si in loc de cap i- ...? (mai mult)
Finally am strans 1500 de semnaturi http://www.yousign.org/ro/anime abia astept, cred ca din toamna vor aparea reviste manga :3 :3 voi ce spuneti credeti ca o sa apara?
Par roscat sau albastru deschis? Nu ma pot hotara cum sa desenez parul fetei anime pe care am desenat-o :( Voua care v-ar placea mai mult?
Buna imi puteti spune un anime de dragoste ca " Kaichou wa maid sama "? Daca puteti dati-mi un link unde l-as putea gasi in afara de PeTeava. FUNDA!
Ce tehnica este mai puternica dezintegrare atomica sau tehnica aia a lui Mei Terumi care topeste corpul? Dau funda
Mmmno, cum îs desenele? :D http://imgur.com/a/HnctK
Salut utilizatori TPU ma intrebam daca stiti niste anime mai lungi in afara de naruto bleach fairy tail ca astea le-am vazut mersi si sa fie pe net
Mai este vreun site unde pot sa urmaresc No.6 subtritrat in romana in afara de anime-nolimit? L-am vazut decat pana la episodul 6 ca restul nu imi mai merg.
Hey, TPU! Tocmai incerc sa desenez o manga si imi place mult cultura japoneza asa ca ma gandeam sa mai imprumut chestii din ea. Cine imi poate explica cum e cu scoala? In multe anime- uri, am vazut ca...? (mai mult)
Imi puteti da va rog si mie niste jocuri cu cont?
Cine imi poate spune si mie unde pot gasi Bokura Ga Ita in romana toate ep va rog?
Salutari la toata lumea! Imi puteti spune va rog frumos cum se termina Naruto Shippuden?
Scuze pentru categorie.Intrebarea asta e doar pentru fanii Naruto, deci fara comentarii lipsite de logica va rog. Un chestionar pentru fanii Naruto: 1.Personajul preferat(si baiatul si fata) ...? (mai mult)
Stie cineva site-uri cu fanfiction in romana? Dau Funda :)
Cum vi s-a parut episodul trecut din Naruto Shippuden si cum vi s-a parut numarul trecut din manga? Eu nu credeam ca Obito va ajunje ca Ridoku Celor Sase Cai.
Am revenit:))Da, stiu ca e a3a intrebare pe ziua de azi dar mi- a revenit pofta de anime, asa peste noapte si cum e vacanta...Cum sa stai pe net/sa rezolvi temelepe vacanta, cand sunt atatea anime'uri...? (mai mult)
Heii.Am revenit cu o noua intrebare( despre anime, desigur:) ) Vreau anime romance! Nu veniti cu liste interminabile luate de pe net ca nu- s' ce va fac :)). Am vazut asa: Paradise kiss Special A ...? (mai mult)
Hey otaku's de pe TPU! Stie cineva niste animeuri(sau manga) yaoi?:)) Precizez ca am vazut: No6, Uraboku, Junjou romantica, Boku wa Konomama Kaeranai, Gravitation. Manga de acest gen nu prea am citit,...? (mai mult)
Cum se numea desenul in care era asta... http://data.whicdn.com/images/65961178/large.jpg? :o3
Sora mea are 10 ani si se joaca cu papusile ce sa fac ca sa nu se mai joace? FUNDIta! la raspunsul celmai bun
Cine imi da niste idei de baza pentru asezare cadrane intr-o manga? Am observat ca e un spatiu intre cadrane si marginea foii. Cam cat spatiu sa las? Chestii de genul. Va roooog! FUNDA!
Unde as putea gasi manga Inu to Hasami wa Tsukaiyou? Am vazut primele 4 episoade din anime si as vrea sa citesc si manga-ul dar nu-l gasesc. As dori si un link daca se poate. Mersi! ^^
Am gasit o poza draguta si as vrea sa stiu din ce manga este. Funda! http://media.photobucket.com/user/anime4ever2k12/media/Anime%20General/Anime18.jpg.html
Hey, TPU! Sunt destul de buna la desen si cam la ceea ce inseamna creatie si imi place manga. M- am gandit intr- o zi ce as face daca as desena o manga si intre timp mi- au venit trei idei pentru trei...? (mai mult)
Idei de pancarte originale sau 3d misto si cu stil? imi fac cu niste prieteni
Ce parere aveti despre episodul acela din naruto Shipp (Cantecul de dragoste a lui Kakashi?)^^.cel mai dulce episod (♥‿♥)
Bună. Cred că fanii animeurilor au auzit te jocul Sweet Flirt. Vroiam să întreb dacă jocul este făcut după un anime sau eventual manga, şi dacă le pot găsi traduse. Şi tot vorbind de...? (mai mult)
Cand eram mic ma uitam la minimax la un serial despre un baiat care sa transformat intrunu mic pentru ca era rau, el calatorea altauri de lebede, imi amintesc doar de acet nume nikolson dau...? (mai mult)
Cand Itachi a aparut in razboiul mondial de ce a avut sharinganu-l daca Sasuke i l-a luat?
Am inceput sa ma joc Cafe Rouge iar la sfarsitul ( cred ca era sfarsitul) capitolului 2 imi cere o parola de la capitolul 1 si nu am habar ce sa fac.
Va propun un joc! Ghiciti personajul Naruto! A ) Voi munci din rasputeri sa ajung macar la performanta lui!; Am vrut sa- i gastig admiratia din copilarie, pentru ca m- a ajutat! B ) Razbunarea e...? (mai mult)
Cartile de poarta se deschid cand vrea cel care le-a aruncat sau se deschid cand sunt cel putin doi bakugani pe ele sau se deschid cand bakuganul utilizatorului e pe cartea de poarte?
Hei, anime- ul Darker Than Black se merita vazut? Am vazut 3 episoade si parca este interesant dar parca ma plictiseste foarte tare...Cei care l- ati vazut deja..se intampla ceva interesant in el sau ...? (mai mult)
BunaTPU as vrea si eu niste poze cu haine salopete rochii etc, dar sa fie oarecum desenate sa para ca sunt desenate. intelegeti voi;) Funda!♥♥
Salutare fanilor anime/manga. Sa incepem pana azi, am lucrat pe un fansub, dar au aparut neintelegeri datorita lipsei de cunostinte ale celorlalti administratori de acolo si am hotarat sa parasesc acel...? (mai mult)
Cum e anime`ul True Tears? Merita?
HEY TPU! M- am gândit să pun câteva informaţii despre personaju meu din bd- ul care se numeşte, , MISSION M5". Data viitoare am să postez prima schiţă în pagină... lăsaţi comm! ...? (mai mult)
Buna TPU. As vrea sa creez manga, poze cu anime-uri si tot felul. Ce ziceti de http://manga-studio-ex.en.softonic.com/? E ok sa-l descarc de aici? Oare e greu sa lucrezi pe el?
S-a facut cumba serie animata cu oraselul lenes? Am vazut cateva poze cu Stefania dar era ceva gen anime... Daca exista, imi puteti da linkul unde as puta sa il vad?
Tobirama Senju a creat tehnica Edo Tensei sau a preluat-o de la cineva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?