http://www.yousign.org/ro/anime daca nu ati dat like inca :) Ce parere ati avea despre o revista cu anime-uri in Romania?
Vreau sa-mi cumpar un E-book.Cum as putea vedea pe el manga de pe http://www.mangahit.com/manga/naruto acest site?
am inca o intrebare.care sunt cuplurile reale din violetta? dau funda pentru cel mai bun raspuns.
Hey! A vazut cineva animeul Sky Blue? Merita vazut :) Mi l-ati putea descrie in cateva cuvintele :) Funda!
Hey, imi puteti recomanda un anime sau chiar mai multe care sa fie gen romance dar sa aiba un final fericit? am vazut pana acum (Kaichou wa maid- sama, Bokura ga ita, Lovely complex si Sukitte) urasc...? (mai mult)
Salut..imi puteti face o lista cu anime- urile noi aparute care stiti ca sunt bune de ceva(sau sa imi dati un site cu cele aparute noi ca ma descurc dupa)? Si un site unde stiti ca spun de urmatoarele ...? (mai mult)
Sword Art Online are si un sezon 2? Am auzit ceva de un "Gun Gale Online" care, cica, ar fi numele sezonului 2. Ce stiti? Se mai continua SAO cumva? :-?
Cati ani au toti actorii din violeeta? Cel mai bun raspuns primeste funda.Scuze pentru categorie.
Daca cei reinviati cu edo tensei sunt loviti de ceva cei reinviati isi aduna toate partile corpului si se fac la loc sau isi regenereaza tot corpul di partile corpului ramase?
Mai am nevoi o data de voi! Imi puteti da niste anime-uri gen Fullmetal Alchemist, 07 Ghost sau Kyoshiro To Towa No Sora (actiune sau romance)? Fundita!
De curând am primit o veste șoc, aceea ca trilulilu s-ar putea să cadă. Este adevărat? Eu am găsit asta http://www.noul.trilulilu.ro/landingpage Ce părere aveti?
Pentru cei care citesc manga Vampire Knight: De la ce chapter trebuie sa incep ca sa vad continuarea de la anime?
Buna TPU as dori si eu site-uri cu imagini frumoase. Cele mai tari FUNDA
Ce fel de tehnica este rinne tensei si ce poate face?
Am auzit ca trilulilu s-ar putea sa cada. E adevarat?
M- am gândit să fac o bandă desenată cu sun spion/agent secret şi ştiu că numele îşi are un rol important în aşa ceva, deoarece emană cititorului mai mult interes, aşa că vă ...? (mai mult)
Cine este fan al anime-ului Bleach... spuneti-mi va rog ce s-a mai intamplat dupa ce Ichigo s-a batut cu Aizen?
Unde pot citi online naruto manga capitolele 1, 2, 3 etc. in romana?
Oamenii reinviati cu edo tensei sunt vii sau sunt morti si pot fi reinviati daca corpul lor nu mai exista adica daca corpul lor a fost dezintegrat de stilul particulelor mai pot fi reinviati? Dau...? (mai mult)
URGENT TPU! Ce reviste sunt acum la chioscurile de ziare (desene animate, benzi desenate, stiintifice, de la deagostini, etc.) Va rog nu reviste mondene sau ziare.
Buna TPU. Help me! Nu mai stiu la ce anime- uri sa ma uit. Simt ca le- am vazut pe cele frumoase si nu stiu...ma tot uit la multe, adica la primul episod si nu imi place. Pana acum am vazut: Naruto,...? (mai mult)
Care dintre tehnicile astea este cea mai buna?: kirin,rasenshuriken, amaterasu si bomba bestie cu 8 cozi?
Cum a iesit? http://postimg.org/image/6qh68oz59/ E photoshop!
Cate episoade are anime.ul Skip Beat? FUNDA :D
stie cineva cand adauga episoade noi la animeul Kaichou wa Maid-sama ( ziua ) pe orce site ( va rog link cu siteul ). va multumesc mult si funda!
Care cuplu va place cel mai mult : 1. Misaki si Usui (Kaichou wa maid- sama) 2.Yuuki si Zero / Yuuki si Kaname (Vampire Knight) 3.Risa si Otani (Lovely Complex) 4.Nanami si Yano (Bokura ga Ita) 5. Louise...? (mai mult)
Hei. Am nevoie de un program de editat. Sa va dau un exemplu : E o poza cu un baiat sau o fata, si langa el/ea vrea sa mai pun pe cineva, sa para ca sunt amandoi in poza. Ce program trebuie sa folosesc?...? (mai mult)
Salut TPU, Am terminat de vizionat animeul Death Note, e un serial deosebit, in urma luii am tras cateava concluzii: Daca nu cunoastem o persoana si adevaratele ei intentii si nu o intelegem incepem...? (mai mult)
Cine ar castiga dintre shisui si minato? argumente de ce.
Cum o alinta Gambit pe Rogue in desenele animate X-men?
Ce anime de genul HighSchool DxD, Rosario+ Vampire sau Campione stiti? ( inafară de Princess Resurrection, Shakugan no Shana, Sora no Otoshimonio, Freezing si Kiss x Sis) Adica ceva gen ecchi+ romance+...? (mai mult)
Imi dati si mie un site care pot sa creez meme-uri?
Ok, aș vrea și eu niște sugestii de anime- uri, mă lupt cu un sindrom de plictiseală cronică. Dar vă rog eu fără Naruto, Bleach și alte lactate expirate că le- am fumat de mult p- astea....? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste manga in romana? Fara Naruto,Bleach,The Breaker, Gantz. Altceva, dar sa fie in romana.
Buna cum vi se pare sfarsitul anime-ului Kuroshitsuji? Sebastian si Ciel s-au omorat sau ce au facut? Dau fundita.
Salut cine stie despre asta daca este ora 12 12 de ecxemlu cineva te iubeste sau ora 00 00 asta inseamna ca va dura iubirea o viata cine stie cum sa gasesc aceestea?
Hei TPU. Joc Metin2Yoneis si am acel Baston Demoniaco. El apare in inventar cu negru si anumite culori. Dar cand il pun in mana apare alb. De ce? Ce sa fac ca sa apara cum imi apare in inventar? Funda...? (mai mult)
Despre ce e vorba in animeul Tonari no kaibutsu-kun?
Salut fani TPU! Imi poate spune cineva cate sezoane are anime-ul Fullmetal Alchemist si cate episoade are?
Sunt un mare fan al Kushinei! Cand va mai aparea si ea?
Exista Soul Eater Repeat Show?
Salutare TPU :D....Imi puteti da si mie o lista cu anime'uri care sa contina : romance, puteri supranaturale. comedie si putina drama si mister...dar am vazut pana acum vampire knight(este preferatul ...? (mai mult)
Stiti cred ca cum sunt pe deviant art zanele winx...sunt cool! Adica zane winx, personaje create.Cum le fac ei? Cu Paint tool Sai? Spuneti-mi!
cam ce ziceti voi de Sasuke si Sakura credeti ca intr-un final vor fi un cuplu adica una din aspiratiile lui Sasuke era sa isi refaca clanul laughing!
Stiti povesti asemanatoare cu cea a lui Jeff the killer, Slender Man sau Smile dog? FundaVOT! ^.^
Deci. Ma declar fan al serialului Naruto :)). Si as avea o mica intrebare. Bine, doua de fapt. In ce episod se lupta Sasuke cu Itachi? Si a doua : Ce tot face Karin aia? Nu vreau sa se atinga de Sasuke...? (mai mult)
ma ajutati si pe mine cu ceva: 1: Sa va uitati la animeurile astea si sper sa va placa 2: Si poate stiti alte animeuri gen alea pe care le- am spus Lista- - Sora no Otoshimono - Sora...? (mai mult)
Am avut o pagina de fb cu numele jurnalul unei fete dar una dintre admine mi-a furat pagina. Cine stie cum pot sa mi-o recuperez? dau funda+vot
Bine, m-am hotarat si ieri am inceput un nou comic. Acesta este doar un BONUS, probabil pe viitor voi face episoade mai lungi. http://i.imgur.com/7clEk21.jpg Pareri? Va place grafica?
Ce părere aveţi despre Naruto capitolul 639? Şi ce credeţi că se ve întâmpla în continuare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!