Cine ar castiga dintre killer A si guy? argumente de ce.
Ce intimplari mai au loc in Manga Bleach de la batalia lui Ichigo si Aizen pina in momentul de fata? Funda si celui mai bun raspuns...
Stiu ca s- a mai pus intrebarea asta de cateva ori, dar caut ceva putin diferit. Vreau niste recomandari de anime- uri de dragoste, dar, (cum sa explic), sa aiba putina maturitate, personajele sa ...? (mai mult)
Ce anime-uri stiti gen kaichou wa maid sama sau kimi ni todoke sau bokura ga ita? ..as vrea sa ma uit la ceva romance sau din astea si nu mai stiu la ce:)) :D FUNA! :o3
Buna! Cine stie ce inseamna: tears my mouth apart? Este in propozitia: Even if someone tears my mouth apart, I won't say that she's a married girl. Multumesc!
Imi trimiteti va rog niste link-uri cu Winx sezonul 2(pentru sora-mea):D
Cum se numeste acest anime :o3? http://27.media.tumblr.com/tumblr_kq2yol9mxB1qa3jo4o1_400.gif
Un anime gen Another sau Higurashi no naku koro ni? :D
Cine era Joker? Un dobitoc psihopat sau un neinteles?
ce mai ziceti? am nevoie de voi inca o data :), treaba sta c- am asa mi- e imi place foarte mult desenele si nu alea de la TV ma refer la artistii manga, eu nu sunt foarte talentat la desen dar...? (mai mult)
De curand am aflat de la adminul NOFBD de pe "Desene anime" ca super animeul Bleach va continua dupa cate am vazut deja au aparut manga si vream sa va intreb cand incepe noul sezon din...? (mai mult)
Cand apare episodul 2 din HighSchool DxD (Sezonul 2) Dau funda.
.Grell Sutcliff din Kuroshitsuji este barbat sau doar o femeie foarte urata? Dau fundita o.O
Pe ce site pot viziona bleach in romana?
Hey,de unde pot gasi winx club in romana de la episodul 25? Am cautat si celelalte sezoane in romana, dar degeaba. Ajutoor!
Buna stiti anime- ul The World God Only Knows, (nu ma refer la anime in sine ci la jocurile pe care le joaca (par amuzante) personajul principal ) : 1)Cum se numesc genul asta de jocuri? 2)Spuneti-...? (mai mult)
Hey,imi puteti recomanda niste animeu gen shingeky no kyonjin, high school of the dead-cu multa actiune incat episodul sa-ti para de 3 minute:D
Hey, ați mai auzit de colecția Bani de pe mapamond de la DeAgostini? Dacă da, puteți măcar să-mi scrieți primele 10 numere?
As vrea si eu niste anime- uri preferabil romance si sa aiba un pic de comedie am vazut Special A si mi- a placut mult. Stiti ce va in genul asta? P.S. daca mi- ati zice si niste descrieri...? (mai mult)
Cum se numea desenul acela cu tinerii muzicieni, aveau un instructor înalt cu o pălărie maro și se îmbrăca des în mov :). Parcă pe jetix era nu mai țin minte.Mulțumesc,dau fundă :3.
Stie cineva un anime de dragoste, in care personajele principale sa fie dragute. Dar vreau sa fie film nu serial. Funda pentru cel mai bun.
Cum ii chema pe cei 6 pain inainte de a fi ucisi?
Am nevoie de cineva sa imi faca un logo cu tema Paristyle! Nu prea am idei... Asa ca m-am gandit ca poate ma puteti ajuta!
Buna imi puteti spune toate numele caracterelor vocaloid? Sper ca am scris corect=).
Ce anime-uri in genul Kimi ni todoke, Tonairi no Kaibutsu-kun sau Sukitte ii na Yo imi recomandati?
Cine imi recomanda un anime :) http://myanimelist.net/animelist/FedeBankai Astea sunt animeurile pe care le-am vazut dea lungul timpului (lista nu e inca completa) :) FUNDA!
Dintre fanii naruto shippuden, cine stie capitolele din manga corespunzatoare episoadelor 320, 321, 322, s.a.m.d? Fundita si vot!
Ce nume ia pus nagato celor 6 pain? dau funda cine stie
Care sunt cele mai bune creioane de desen din librarii? funda*
Stiti anime-uri gen Kuroshitsuji, Pandora hearts?
Cine este mai puternic Neji sau Shikamaru?
Cine este mai puternic Kiba sau Shikamaru?
In sezonul 2 din kimi ni todoke se saruta kazehaya si sawako?
Hey guys! Vreau sa fac o serie de benzi desenate online si sa le public pe sunphoto:3. Am nevoie de un program unde sa pot sa le editez, idei de titluri, nume de personaje... Cel mai bun raspuns primeste...? (mai mult)
Stiti daca va aparea un sezon2 la Pandora hearts?
exista vreun magazin in Romania care vand chestii din naruto kunaiuri bandane etc? Daca da atunci are si site online unde poti cumpara? FUNDA! P.S, fara acel site okazii;
cum pot gasi aceste filmulete in lb romana avand in vedere ca nu am romtelecom ca sa prind da vinci learning http://www.youtube.com/watch?v=cvCDC3UmAEI
Poate o sa sune ciudat ca intreb:)), dar in anime-ul Brave 10, Yuri Kamanosuke e fata sau baiat? Si stiti ceva de un sezon 2 al anime-ului?
In ce program pot edita poze ca aceasta, adica ma refer la ochi, e ca si cum s- ar vedea cerul. http://weheartit.com/entry/68088524/via/becca_a_patt Sau asta:...? (mai mult)
incerc sa- mi amintesc un anime dar nu pot, poate ma ajutati voi (e vorba despre o fata razboinica era intro era de asta fara curent masini etccc... si se lupta cu forte raului la un moment...? (mai mult)
De unde pot sa imi cumpar peruca si accesorii pentru cosplay din Romania?
ma puteti ajuta cu un anime pe care l- am uitat (nu mai stiu dar erau trei fete carora le placea sa citeasca si aveau multe carti si mai puteau sa controleza hartii- de caiet, carti nu contau...? (mai mult)
Buna :3 ..Revin cu o noua intrebare...stiti unde as putea animeul Un-Go cu subtitrare in romana? Multumesc :3 P.S: Dau funda celui care imi da si link'ul de la site :D
Va rog imi poate spune cineva ce puteri magice ar putea avea Regina Noptii, si ce unelte magice foloseste? Doresc sa creez un manga, si nu imi vine imi minte nimic. Dau funda! Multumesc mult :*
Bunaaa, nu mai am idee la ce anime sa ma uit.dau numai peste porcarii(cel putin asa le consider eu). Ziceti- mi va rog niste anime- uri bune!:o3 De preferat sa fie traduse dar daca nu sunt, si sunt prea...? (mai mult)
Se mai fac episoade din Kuroshitsuji sau s-a terminat?
Cine ar castiga dintre kisame si killer a
Cum credeti ca o sa se termine Naruto Shippuden? acum ca stiu ca Sasuke e de partea binelui, ce-i 4 Hokage sunt reinviati. si Obito e Jinchuriki lui Juubi. habar n-am cum o sa se termine.
Va rog dati-mi si mie niste nume de desene gen "zambezia","Madagascar" Multumesc :)
azi (acum) este 7/11/2013.Stiti careva dece nu o aparut Naruto Shippuden Episode 321? Abia il asteptam, dar nu o aparut! Va rog datimi informatii!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!