stiti cumva cum se termina Earl and Fairy in manga sau Hakushaku to Yousei (ambele sunt acelasi anime ) ofer fundita! multumesc anticipat
Unde pot vede al doilea episod al anime-ului Free!? :)
Cine ar castiga dintre jiraya si killer a? argumente de ce
FUNDA: imi ziceti va rog p ce site pot sa gasesc macar un episod din Micii ponei (NU Micul meu ponei). Am cautat pe site-ul DESENE ANIMATE ONLINE si nu am gasit. ps: scuze pentru categorie
Cine pune multe intrebari din naruto compuse de voi dar sa fie si raspunsul. dau funda. dar vreau foarte multe intrebari si raspunsuri
Cine ar castigadintre cei 4:killer bee si itachi vs pein si deidara? argumente de ce.
Pentru cei din Iasi : Mai pot gasi la chioscurile de reviste si ziare Revista "Violetta", numarul 3? Va rog spuneti-mi! Fundita!
Care stie niste jocuri cu constructii, ferme animale asemanator cu minecraft sau tekkit. Funda
Hei! Pentru fanii anime : puteti sa imi recomandati si mie niste anime- uri faine, care chiar merita vazute? :) Ca sa va fie usor, va spun cele pe care le- am vazut eu pana acum : Another, Angel Beats,...? (mai mult)
Unde gasesc si eu Konoha High School Capitolul 7 in romana, daca se poate si celelalte capitole. Dau funta!
Naruto Shippuden ep:320 "Fugi Omoi" al catele ep este in Manga?
Cum se numeste acel gen de anime- uri(yandere, tsundere, etc) in care o fata sa aiba personalitati asa : http://highschooldxd.wikia.com/wiki/Rias_Gremory.Si care sunt fete de genu : http://sankarea.wikia.com/wiki/Rea_Sanka...? (mai mult)
M-am uitat la Another si chiar mi-a placut(nu ma asteptam sa imi placa genul horror, mystery)Stiti niste anime-uri asemanatoare la care sa merite sa ma uit? Multumesc anticipat!:)
scuzati catgoria, dati-mi un site de unde downloadez photoshop cs3 sau cs5, cel mai bun raspuns funda :D
Hei, stiti ceva anime-ul cu tema circului baieti si fete dragute? Dau funda.Nu conteaza daca sunt in romana sau engleza.
Cine ar castiga dintre killer bee si tsunade? argumente de ce.
Am vazut la TV ca jurnalul Violettei va aparea la chioscurile de presa. Cand si cat va costa? Apropo, daca gasiti poze cu jurnalul adevarat al Violettei as vrea si eu site- ul! Eu am cautat ...? (mai mult)
Care e top 10 animeuri din toata lista ta :)
Cum devii autor de animeuri? Adica este vreo facultate pe care o poti face sau macar o scoala de arte?
Cine poate sa-mi dea un site de unde as putea cumpara maieu Jack Daniels.Am căutat pe net si am găsit model ca la bărbați.Eu vreau in părți sa fie liber, gen sa se vadă bustiera.
Buna stiti daca este si un sezon 2 din anime-ul "Karneval"? Sau daca ati auzit ca ar mai aparea unu?:o3 Dau fundita.
Hei TPU, am si eu trei intrebari despre anime- uri : 1. In multe anime- uri am vazut ca sunt fete gen : Rias Gremory, kuroyukihime si altele...Acele fete, cele mai populare din scoala, care se ...? (mai mult)
Cine le are cu naruto, de ce vrea sasuke intr-un final sa se reintoarca in echipa 7? ce la facut sunt foarte curios, stiu asta pentru ca am vazut pe naruto manga ep 636 si nu prea am inteles.
Am si eu o intrebare pentru fanii anime care sau uitat la mai multe anime- uri :care sunt anime- urile voastre preferate care vau ramas in minte care sa nu fie neaparat de un an doi sa fie si ...? (mai mult)
Cine imi da intrebari cu naruto compuse de voi si sa fie cu tot cu raspunsuri.
Cine poate sa imi zica o manga buna ceva psihologic sau slice of life.
Pe ce site gasesc Hakkenden touhou hakken ibun sezonul 2? Nu conteaza daca este in romana ca trebuia sa apara pe 7 iulie dar nu a aparut! :(
In desenul naruto in ce episod incepe al 4-lea mare razboi?
Am auzit ca exista sezonul 2 din Love live school project.Daca da unde il ot gasi.
Stiti cumva din ce anime e tipul din imagine? si pe ce site gasesc animeul in romana? http://userserve-ak.last.fm/serve/500/52248929/VALSHE.png
Pot găsi undeva episoadele din Naruto Shippuden cu subtitrare in japoneză? Dacă da, lăsaţi link-ul.
Ce seriale anime imi recomandati? Nu cred ca am mai vazut de cand eram mica dar vreau sa vad din nou, totusi nu vreau sa ma uit la Naruto si nici la Bleach. Ce altceva mai stiti? Multumesc anticipat....? (mai mult)
Cine stie servere de minecraft creative? 1.5.2.
Sezonul 2 al anime-ului "Seikon no qwaser" are doar 12 episoade sau doar atatea traduse momentan?
Buna cei cu naruto aici cand naruto s- a nascut kakasi era mic ok dar obito avea aceea varsta cu kakasi si in serial cand tobi la atacat pe nagato era cat nagato deci tobi n- are cum sa fie obito...? (mai mult)
Stiti cumva cand apare sezonul 2 la Kuroko's basketball? Funda! :)
Ştie cineva unde aş putea vedea kaichou wa maid sama ep 19 ro? Sau măcar dacă e manga cu episodul ăsta în română? Mersi anticipat!
,, Cât o ghindă ". V-a plăcut episodul în care sunt amintiți Kakashi și Guy ( 241 )?
este anime dupa " Romeo and Cinderella ", eu am dat peste un dans si apoi am cautat numele melodiei de pe fundal si cand am gasit- o avea o poza cu ceva ce parea anime eu m- am uitat dupa el dar...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa stiu cu ce site pot face bezi desenate in afara de go! animate. Fundita si vot cel mai bun raspuns!
Buna :* Am vazut pe internet niste benzi desenate cu Academia Vampirilor, stiti de unde le pot cumpara si daca sunt si in Romania? Dau funda :D
Cine stie in ce ep se lupta Orochimaru cu Itachi?
Ştie cineva unde pot vedea continuarea anime- ului Chihayafuru de la episodul 14 în română, sau dacă măcar s- a continuat cu subtitrarea în română? Am găsit pe net de la episodul 15 în colo...? (mai mult)
Aveti idee unde as putea vedea anime-uri "Brothers Conflict" ro sub? Aaa da si sa imi spune-ti va rog cate espisoade/sezoane are:o3! Dau fundita!^^
Hello TPU. Unde pot vedea anime-ul The Place Promised in Our Early Days ro sub? Funda.
Pot gasi undeva seria completa LDK manga in romana?
Stiti anime-uri asemanatoare cu Attack on titans? Adica... fata sa aiba o personalitate puternica,sa se lupte, sa evolueze in timp sau ceva asemanator :)) Multumesc anticipat!
Asta este o intrebare pentru cei care joaca Transformice. In triburi la unele mape sunt ecrane mari...? (mai mult)
Hei all. Am nevoie de un anime, mai nou, horror, in afara de deadman wordeland, elfen lied. Ceva sa fie horror de sa bage frica in tine.
Cum pun o poza la o poveste de pe wattpad? Adica stiu cum, dar imi spune ca linkul trebuie sa contina jpg, png, jpeg sau nu stiu cum.Si nici o poza nu se potriveste.Va rog spuneti- mi ce poze si de unde...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!