Endou, Hiroto sau Fubuki?
Salut, stiti cumva daca se va face sezonul 2 din Mirai Nikki sau inca un OVA,
Cine ar castiga dintre hanzo si sasuke?
Ce inseamna marime manuscriptului din contextul: "2) Format of Entries There are no restrictions to the manner of production, but entries must be submitted for judging in JPEG format. (The prize-...? (mai mult)
Cine ar castiga dintre gaara si onoki? argumente de ce.
De unde pot sa descarc Tears to tiara episoadele 10 si 11?
Ce parere aveti de Kuroshitsuji? Tocmai am terminat ambele sezoane si mi- a placut :) Este interesant pentru ca personajele principale nu sunt interesate numai ' cine sa ma iubeasca?', ' oare ma place?'...? (mai mult)
Ce parere aveti de Brothers Conflict? Primul episod mi s-a parut destul de ok. Mai ales ca iubesc animele harem reverse.
Cine castiga dintre hanzo si shino? argumente de ce.
Era un desen animat cand eram eu mic cu un baiat care plecase in spatiu cu niste maimute robotice. ceva in gen si era 5 sau 4, as dori sa stiu numele desenului. P.S. erau pe jetix sau foxkids
Am auzit ca s-ar putea sa existe un sezon 2 la Uta no Prince-sama. este adevarat? si daca da imi puteti da un site unde sa pot sa il vad subtritrat in romana?
Madara l- a tradat pe Obito si a incercat sa in omoare doar asa putea sa ajunga la viata.Acum Obito este Jinchurichi lui 10 cozi oare va supravietui? Si daca da ce va face cu 10cozi? Pe Fan Naruto Club...? (mai mult)
Serialul Naruto: As vrea sa-mi spuneti copilaria unui personaj preferat sau care va marcat intr-un fel.
Cine e mai puternic dintre sasori si thorune? argumente de ce.
Îmi puteţi recomanda nişte anime despre sporturi precum Ookiku Furikabutte sau Kuroko no Basket? Aş aprecia dacă nu m- aţi redirecţiona la myanimelist şi mi- aţi recomanda nişte anime pe care...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva niste sugestii de anime, va rog? Multumesc mul :* :D
Imi poate spune si mie careva unde pot gasi Vampire Knight Destiny? Sau daca stiti cand se va termina pauza episoadelor din Fairy Tail?
Intrebare din Naruto.Care sunt urmatoarele nivele shinobi dupa ""genin""?
De ce a murit mama lui Naruto?
Intrebare STRICT pentru cei din orasul Brasov! Cat costa pantalonii skinny in acest oras si la ce magazin? Dau Funda primului/primei care imi spune exact pretul + magazinul. Nu vreau raspunsuri de ...? (mai mult)
DC Comics vs. Marvel Comics. Top 10 heroes and villains.
Salut.Sufar de lipsa de idei.Recent am inceput sa fac o manga. Am 3 personaje si fiecare doresc sa aiba o abilitate unica.2 din aceste 3 abilitati le- am gandit deja.Deocamdata am 1 personaj care controleaza...? (mai mult)
Ce părere aveţi de anime-ul Anohana? Merită vazut? Dacă da, de ce?
Pentru cine a mai fost sau este verificator/encoder/editor pe siteuri de anime in romana, cam ce aveati de facut si cat va ocupa zilnic aceasta activitate.si daca mi-ati da cateva sfaturi va rog.
Ce parere aveti despre desenele acestea? :D http://imgur.com/a/nQFSR Vreau sa fiti cat de sinceri puteti :).
Hello TPU. Ce anime- uri ştiţi ca 5 cm per second sau Hotarubi no more e? Adică ca şi un film, o poveste nu aşa lungă dar foarte frumoasă ca în cele 2. Vă rog să le descrieţi un pic cele ...? (mai mult)
Stiti cumva vreun anime cu putine episoade (sa dureze cu totul maxim doua ore) care sa fie foarte comic, sau sa contina scene amuzante, chiar lipsite de sens? Multumesc mult! :3 (Scuze de categorie,...? (mai mult)
Hei ^^. Stiti cand vor reincepe episoadele din Fairy Tail? Din cate am vazut (si citit) manga a continuat... Oricum multumesc anticipat :)
Vouă vă merg site'urile unde vizionaţi animeuri de obicei? :-? Mie nu îmi merg, şi vreau să ştiu dacă mi se întâmplă numai mie...
Stiti cum se numeste vreun site unde pot crea acel efect de, , oglinda"? Adica sa pun aceeasi poza de doua ori ca si cum ma uit la mine nu stiu cam sa explic dar cred ca ati inteles.Nu vreau colaj,...? (mai mult)
Hei stie cineva unde pot urmari manga-ul Kiniro no Corda? Dau fundita.
Hei. Ce episod din Naruto este in prezent pe Animax? FUNDA!
Ce părere aveți despre aceste filmulețe cu Naruto? :) http://youtu.be/iRJDNZjFjWw http://youtu.be/pbt3_RhXMr0
Ce inseamna dono, sama si altele care se zic la naruto, ca am vazut ca lu gaara i se zice gaara-dono de ce?
FUNDA! Imi putesti recomanda niste anime- uri cu baieti simpatici ca Eyes si Narumi (din Spiral) sau Kanda si Allen (din D. Gray Man) sau Kurama (din Yu Yu Hakusho). Va rog fara Naruto, Naruto Shippuden,...? (mai mult)
Un anime gen Mayo Chiki? :o3 :>
Hello TPU. Care s- a uitat la anime- ul Clannad? Câteva întrebări: 1. care e personajul vostru favorit. de ce? 2.care a fost cea mai emoţionantă pentru voi? dar cea mai amuzanză? 3.care era ...? (mai mult)
intrebare din bleach...mai pe scurt,, cine imi spune toti membrii espada si nr. DAU FUNDA SI VOT...
Ce parere aveti despre cum s- a terminat Vampire Knight manga? Eu nu am inteles de ce au venit copii lui Yukki si Zero in locul lor la Kaname, adica nu au zis a ar fi morti sau ceva. As vrea sa stiu si...? (mai mult)
Hei stie cineva daca traduce vreun site in romana anime-ul Kiniro no Corda: Secondo Passo?
am o intrebare cum de a inviat zece cozi daca nu la capturat pe 9 cozi si 8?
Ce personaj/personaje anime ti- a/ti- au displacut cel mai mult? Mie nu mi- au placut Hannah si Claude din Kuroshitsuji.Consider ca daca n- ar fi intervenit ei, anime- ul ar fi avut un sfarsit mai fericit(pentru...? (mai mult)
Aş vrea un anime cu o poveste frumoasă, care la sfârşit să te lase mască. Anime- uri cu o poveste uimitoare, pe care le- am văzut sunt: Bokura ga Ita, Clannad, Nana, 5 cm per second,...? (mai mult)
Ceau lume! Jucati Tekken? Care e personajul vostru favorit? Cine il ghiceste pe al meu primeste funda
Hey! Vreau si eu un site cu manga traduse in romana(PS-fara mangazup.com) si cateva manga dragute.Multumesc! FUNDA :)
imi poate spune cineva in ce episod din anime- ul "uta no prince sama" a aparut (asta daca a aparut pentru ca eu pot sa jur ca nu l- am vazut, dar poate fi doar lipsa de atentie) Kaoru Kurusu care...? (mai mult)
Hey. Am multe numere Bravo Girl! Cine colectioneaza si este interesat discutam despre pret prin mesaj privat! Fundita si voturi pentru clienti!;)
Vreau si eu cateva manga romantice si un site pe care sa le pot citi in romana va rog :)
Salut ce parere aveti de acest canal http://www.youtube.com/user/DRazvan98 asptet raspunsuri
Stie cineva ce trebuie sa folosesc ca sa-mi pictez fata in gri + de care materiale am nevoie pentru a face coarne de troll (Homestuck)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!