Cine ar castiga dintre tsunade si gaara? argumente de ce
Buna TPU. Cine stie site-uri cu manga Kuroshitsuji, Death Note, Sougiya Riddle, si altele de genul? Dar sa fie in romana.
Cine stie unde se poate citi manga Shingeki no Kyojin in romana? Nu vreau site-uri in engleza, le stiu si eu.
Cine ar cstiga dintree killer bee si jiraya? argumente de ce
Am doua intrebari: 1)Dupa tine, care este cel mai tare/dragut anime romance pe care l-ai vazut? 2)Cum se numeste anime-ul de la 0:13? http://www.youtube.com/watch?v=WmShMBKpg1Y
Vreau sa creez o serie manga. Dati-mi si mie programele cu care sa reusesc. Gen manga studio ex 4. Va rog mult. Fundoi :x
Saluuut TPU! Vreau si eu un forum de anime, cat mai repede. :D Daca se poate unul cat mai nou, dar totusi activ. Multumesc! :D Dau fundita.
Hello TPU! :D Imi da si mie cineva un forum de anime, si repede? ^^ De preferat sa fie nou si activ, mersi! FUNDA!
Imi doresc foarte mult sa vad un video, documentar sau orice in care sa vad cum sunt realizate benzile desenate de la inceput pana la sfarsit. Sunt curioasa in special daca sunt realizate de mana sau...? (mai mult)
Vreau sa ma uit si eu la un anime. Ce imi recomandati?
De unde pot sa descarc Paint Tool Sai? Funda :)
Stie cineva de ce are Kakashi Sharingan desi el nu face parte din clanul Uchiha? Funda :)
Hey stie cineva cand va aparea Deadman wonderland ep 14 ca nu cred ca s-a terminat la ep 13? fundita
Care este primul sezon Haiyore! Nyaruko-san sau Haiyore! Nyaruko-san w? Fundaa.
Buna TPU cine stie niste anime de dragoste foarte bune gel clannad,sukitte li na y o, myself yourself... din astea dau funda A DA SI SITEUL UNDE LE POT VEDEA cel mai bun anime ia funda
Care e AMV tau favorit :) Unul dintre AMV- urile mele favorite este acesta : https://www.youtube.com/watch?v=1tFwrMzhlLI&list=PL90A534A43C67568D Acum voi :) Dau funda AMV care o sa imi placa m- ai...? (mai mult)
Stiti vreun manga romantic?(nu neaparat sa fie tradus in romana). Am citit deja o gramada, printre care si cele mai cunosctue(lovely complex, Kaichou wa maid- sama, say i love you, l- dk etc.) ...? (mai mult)
Am nevoie de paint tool sai full version! Cine imi da linkul cu full version îi dau funda!
Sunt pasionata de manga, si recent ma intrebam cum arata benzile desenate realizate in alte tari, si ce particularitati au. Imi puteti da cate un exemplu reprezentativ din mai multe tari, va rog? ...? (mai mult)
Am vazut tot Regele Shaman tot (video) dar cine imi poate da un site de unde sa continui povestea de unde am ramas? Vreau sa citesc manga si asi dori sa- mi dai site- ul si sa ma ghidati de unde...? (mai mult)
Salut este si un sezon 2 din Uta no Prince-sama?
Am niste prieteni care se casatoresc si voiam sa le fac o surpriza la nunta. Acum mai toata lumea face coregrafii sau colaje foto dar voiam ceva mai original. Ei sunt pasionati de cultura japoneza,...? (mai mult)
Unde pot gasi Naruto Quiz in romana?
Salut tuturor, vreau si eu sa-mi spuneti cateva anime-uri gen Another dar sa aibe si putin romance :D. Un exemplu ar fi Death Note. are drama, mister dar si putin romance.
Care e filmul preferat din seria Naruto, si de ce?
Cum pot scrie cu sclipici in photoscape? Funda! Scuzati categotria :D
Programe de creat manga? Dau funda pentru cele mai bune. NU vreau ONLINE sau in BATJOCURA. :D
Imi dati si mie niste poze miscatoare (fara sclipici) cu regele leu? Ca eu nu stiu ce sa scriu pe google (mai demult scriam ceva pe engleza ca sa imi dea poze din alea dar nu mai stiu ce scriam) Merci,...? (mai mult)
Salut dati-mi va rog cat mai multe anime-uri romantice si comice gen Lovely complex sau Kamisama Hajimemashita.
Hei, TPU, recent am vazut IS:Infinite Stratos si as vrea, daca stiti, sa-mi spuneti si mie alte anime-uri in genul asta! Va rog!
Nu stiu la ce anime sa ma mai uit :( Sugestii?
De ce mi s-a blocat jocul Farm Heroes Saga de pe fb la nivelul 5? Arată că se încarcă și nu se deschide să joc. :(. Fundițăă!
Nu prea am înţeles povestea din 5 Centimeters per Second. Fundă cui îmi poate explica cât mai detaliat.
Este adevarat ca va exista Naruto Akippuden adica stiu ca se zvonea mai de mult ca ar exista dar zvonurile incep sa fie din ce in ce mai multe.A anuntat Masashi Kishimoto ceva legat de Akippuden sau de...? (mai mult)
Credeti ca (,) Kakahi va supravietui? Obito i-a dat-o bine...
Doresc sa stiu daca sunt coduri pe Transformice pentru items-uri si care sunt acleea? Primul raspuns corect Funda repede:D
Vreau sa fac o pagina de facebook dedicata anime-urilor cine ar dori sa mi se alature! Lasativa facebook-ul, sau id-ul de mess daca doriti!
Hey TPU Imi puteti da niste fundaluri de poze de coperta (ca sa le fac la pagini) Dau funda
As vrea sa stiu cum se numeste un serial cu Batman dar e cam complicat pentru ca e cu Batman si Robin si vedeti voi e in gen animat + Robin moare in acest film dar e reinviat de cineva cred ca ...? (mai mult)
Ce foi se folosesc pentru manga? :) [A4?]
am nevoie de Hentai!
Bunaaa..Ma gandeam sa fac un mic top adica sa spuneti primele 10/15 personaje care v- au placuta (din orice anime fi fata sau baiat) si de ce:- ? Exemplu : "Numele personajului (anime- ul din care face...? (mai mult)
Daca le are cineva cu naruto, sasuke dupa ce il omoara pe itachi se va intoarce in echipa 7 in satul konoha? (echipa 7 naurto-sakura), daca da dati-mi va rog episodul cu RO SUB funda!
Cine stie niste anime-uri ca Amnesia? adica sa fie tot asa cu mister si complicate. Cel mai bun raspuns primeste funda. :)
Daca ati avea de ales intre: 1. Fairy tail 2. Date a live 3. Naruto(oricare sezon) 4. Baka to test Pe care l-ati alege si de ce?
dati-mi va rog niste anime-uri yaoi preferabil care sa fie traduse in romana. Dau fundita. xD
Http://myanimelist.net/ Cu plăcere!
Cui le plac anime-urile?
Buna cine imi poate spune dupa ce episod au aparut filmele din Bleach in cazul fiecaruia si numele capitanului si locotenentului sau din fiecare brigada? Dau fundita:)
Bunaaa stie cineva cate episoade are anime-ul "Devil survivor 2"? Dau fundita.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?