Bunaaa stie cineva cate episoade are anime-ul "Devil survivor 2"? Dau fundita.
vreau sa intru intr-un fan club pentru adevaratii fani Naruto; imi puteti da un link cu un site si s-imi aratati cum sa intru.:)
Salutare tuturor! As vrea sa imi spuneti: 1. Cel mai bun film de comedie 2.Cel mai bun film horror 3.Cel mai amuzat si ecchi anime (Cei care stiu)
Sunt din Iasi am 12 ani si as avrea sa fac rost de cartile copilariei mele adica cartile duel masters. cine este din Iasi si are carti duel masters si nu mai are nevoie de ele sa mi le dea mie. ...? (mai mult)
Cine ar putea sti site-uri cu manga in romina va rog contactatati-ma! Astep cu nerabdare raspunsul vostru.xD
Buna TPU se saruta in final Kazehaya cu Sawako din Kimi ni todoke? Multumesc anticipat!;)
Stie cineva daca va mai continua Fairy Tail?
Http://narutofan.forumulmeu.ro/t126-100-sensei-si-elev-legatura-dintre-shinobi Cum se numeste melodia de la inceput si ce-a de la minutu 12:15
Buna oare ce a vrut sa spuna Sasuke "...voi distruge sistemul asta sucit si voi crea un nou..." Cel mai bun raspuns primeste FUNDA!
1.Va mai exista un sezon 3 din Vampire Knight? Si daca da, Cum se va numi? 2.Mai stiti alte animeuri gen Vampire Knight?
Naruto are mai multe sezoane? daca da lasati un link cu ele
Salut, este cineva pe aici care a vazut Loveless? Imi puteti explica si mie mai exact ce s-a intamplat la sfarsit? Nu am inteles mai nimic din ultimul episod.
Imi spuneti si mie care este cel mai puternic ninja papusar care exista sau a existat si de ce?
Bunaaaa cate episoade are anime-ul Loveless? Si este doar un s ezon? Iar cand se termina in manga se continua? iar daca da la c capitol sa ajuns?
Hey tpu.CINE IMI DA SI MIE UN SITE IN CARE POT DESCARCA :shake it up-dance for life, da sa fie gratis? dau funda la siteul cel mai bun
Bula si mama lui s- au dus la biserica. Bula: mama, mama...am nevoie pana la toaleta. Mama: bine dragule, du- te! Bula cautase toaleta si nu o gasi- se, asa ca se urcase pe biserica. Preotul: multumim...? (mai mult)
Imi spuneti si mie daca marionetele pot avea tenketsu?
Hei stie cineva daca a aparut sau trebuie sa apara sezonul 2 din Uraboku? Dau fundita.
Desi urmaresc anime- urile pe net, as vrea sa stiu pe ce canale tv da anim- uri? [chiar daca unul/ zi] inainte ma uitam pe animax si pe AXN scifi [dar digi mi le- a scos pe amandoua :- w] alte canale?...? (mai mult)
Buna stie cineva cate sezoane si cate episoade are anime-ul "Mirai Nikki"? Dau fundita.
De ce Masashi Kishimoto na vrut ca Temari si Shikamaru sa fie impreuna pentru ca sunt foarte dulci impreuna?
Care e Top 5 animeuri care ti-au placut cel mai mult si de ce...dau funda celui care da un raspuns cat mai frumos :x
Chiar a uitat toata lumea de capitanul Yamato? Era un personaj care-mi placea mult... Oare il vom mai revedea?
Dati-mi si mie link-ul in care apar anime-urile de anul acesta care vor aparea [sau sezoanele lor]
Cine ma poate ajuta va rog cu o pagina de facebook (am nevoie de admini).Am doua una cu chibi si una hentai.
Heii, nu mai stiu ce anime sa vad. Imi puteti sugera cateva? :)
Hey! Cei ce fac RPC-uri uitati cum face rpc-urile fata asta! E super! Cum pot face la fel? Eu nu cred ca foloseste Paint Tool Sai. FUNDA! https://www.facebook.com/aiko.asaki.7
Cât costă Manga Naruto și câte pagini are? Mulțumesc anticipat.
Credeti ca ar avea succes o serie de benzi desenate facute de mine cu diferite teme ianfara de cele romanesi gen harap alb sau din astea? ma refer la benzi desenate pentru persoane care si- au schimbat...? (mai mult)
Am pus o intrebare de genu:Am primit la scoala o tema, sa facem benzi deseate...Idei cat mai bune! Multumesc anticipat. Si mi- a venit o idee, as dori si corectarile daca am gresit cu ceva. Sa...? (mai mult)
Imi puteti face o poezie amuzanta despre Basescu?
Buna TPU:D As vrea si eu niste anime dragute de dragoste gen highschool... M- am uitat la super multe. Puteti sa- mi ziceti ceva in afara de : Itazura na Kiss Kimi ni Todoke Myself; Yourself Sakurasou...? (mai mult)
Stiti cumva daca Full Metal Panic, va mai avea si un al patrulea sezon? Sau daca exista deja? Si ce credeti ca se va intampla avand in vedere sfarsitul "epical" dar in acelasi timp si misterios...? (mai mult)
Dati-mi va rog niste anime-uri mai sangeroase si/sau cu baieti draguti geniali si totodata psihopati gen Code Geass, Death Note etc. Dau funda pentru cele mai bune.
Intrebare din bleach: Unde se duc spectrele dupa ce sunt salvate? shinigami se pot vedea cu ele?
Cine imi spune daca o sa fie un sezon nou la urmatoarele animeuri : -Bleach -Fairy Tail -BTOOOM -Kuroko's Basketball Dau funda celui care imi da cel mai complex raspuns :D
De cate ori trebuie sa pun o intrebare sa mi se raspunda? Sunteti culmea! Lumea are nevoie de ajutor! O mai pun odata a 3- a oara.Cum NAIBA fac unii rpc asa : http://media.photobucket.com/user/Mai_x3/media/other%20RPC/nm2_0339_zps06004cad.jpg.html?filters[term]=rpc%20naruto&filters[primary]=images&
Nu exista nimeni pe site care sa fi creat un manga? Daca da imi dati link cu maga-ul vostru?
Unde pot găsi poze cu locuri din Konoha pentru RPC-uri?
Stie cineva ce ep din Inuyasha era acela cand grupul era in burta unui demon cautandu-l pe Naraku?
Stiti in ce episoade foloseste Itachi Tsukuyomi?
Am primit o tema la scoala...Sa creem niste benzi desenate..Si nu am idei..Va rog frumos sa ma ajutati vreau un 10! Si o sa primiti si voi O funda si un vot doar unul...Pacat ca nu se poate...? (mai mult)
TPU, imi spuneti si mie va rog frumos unde gasesc manga bleach in romana de la primul numar pana la numarul care este aparut, plss repede un site bun. primul raspuns bun primeste funda :D
Am o întrebare.Cum a reuşit creatorul acestor rpc- uri sa le faca sa para atat de reale? A folosit Paint Tool Sai sau alt program? Cel mai bun raspuns are...? (mai mult)
Stie cineva daca se mai continua animeul fairy tail? De manga stiu sigur ca se continua dar mi-as dori sa se continue si animeul
Ce credeti de acest baiat? Spuneti-mi eu am facut pe mine de rîs :)) http://www.youtube.com/watch?v=uo_QWjAKFMA
Naruto va fi al-6 Kage nu? Oare ce se va intampla cu Tsunade? Va muri? Se va retrage?
Stiti vreun joc NARUTO care e PC? Nu neaparat MUGEN, sau eentual daca e mugen, sa fie cel mai bun, cea mai completa versiune
as vrea sa va intreb unde pot gasi "cum se deseneaza o iluzie optica"? funda.
Cat de repede credeti ca va fi sigilat Madara si invins Obito avend in vedere ca se confrunta cu 9 Kages echipa 7 si multi alti ninja puternici.Acum a aparut si Orochimaru oare de partea cui este? Totus...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?