Imi puteti recomanda niste anime- uri gen Death Note si Zankyou no Terror? Mai pe scurt, as vrea un anime in care exista personaje foarte inteligente care sa ii dea politiei batai de cap. Acestea...? (mai mult)
Stiti un anime asemanator lui Inuyasha?
Stie cineva ce film de animatie este acesta? https://www.youtube.com/watch?v=ai8mhPpOUWA Multumesc anticipat
Imi puteti recomanda niste anime-uri super? Ceva de genul Akame ga Kill, adica actiune, suspans, violenta, cu sange, sa ma captiveze din primul episod! Funda
Hey! Cu vreo 5 ani în urmă am privit un film, dar nu- mi pot aminti cum se numește. Acolo un băiat "rușinat și fără șanse de a agăța vreo fată" se duce într- un club și acolo o fata frumoasa...? (mai mult)
Salut, știți opțiuni (gen "CTRL+N") care se folosesc in Painttool (daca puteți să îmi spuneți și explicația fiecărei).
Cum pot tăia din mapa ca sa fac o mapa de sky block?
Hei! Sunt o mare fană anime, dar încă sunt la început. Așa ca as vrea să- mi spuneți anime- ul vostru preferat, daca se poate cu rosub. Vreau sa știu părerea si a altor fani anime mai "experimentații"....? (mai mult)
Hei! Ma ajutati cu niste animeuri? O sa va fac o lista cu preferatele mele ca sa va fie mai usor. So: Attack on titan ( cel mai tare anime EVER); Death parade; Ao no exorcist; Charlotte; GATE; ...? (mai mult)
Salutare lume ce parere aveti despre grankrest senki eu tocmai am vaz episodul 9 si imi doresc sa nu fi auzit niciodata de aceasta serie imi doresc sa mi-a pot sterge din memorie
Imi poate spune si mie cineva cate sezoane are serialul Bakugan?
Știe cineva unde aș putea găsi cartea "Zbor frânt" de Crystal Chan? O caut de câteva zile și pe orice site caut, stocul este epuizat, iar in PDF nimic. Mă poate ajuta cineva cu un link de la un...? (mai mult)
BUNA! TPU ❤ vreau si eu niste anime romace cu final trist în afara de you're in April ( i don't like)
Exista desene animate clasice care au o versiune anime? Precum are de exemplu X-men sau Iron-Man.
Cine știe vreun magazin de benzi desenate in Constanța/Medgidia? Dar benzi desenate de genul DC/Marvel/Injustice 2/TMNT.
M.am uitat acum ceva ani la un anime. Deci daca recunoaste cineva sa ma ajute. Personajele principale sunt de liceu. Tipa (A) are o putere, cand era mica si a fugit de acasa( care era prin munti datorita...? (mai mult)
Care este semnificatia tatuajului Avion?
Kuroko no Basket sau Haikyuu? De ce?
Hi! Recent am finalizat anime- ul Kuroko no Basket. Desi prefer anime- urile cu putine episoade acesta m- a ținut în suspans la fiecare episod, nu m- am plictisit. Evolutia personajelor pe parcursul...? (mai mult)
Salut mai stiti cum ii zicea la desenele de pe minimax acelea cu animalele si cu dirijabilul?
Unde pot vede Fullmetal Alchemist Brotherhood? Pe Anime kage nu-l gasesc,
Imi puteti spune va rog din ce anime este caracterul din aceasta imagine https://imgur.com/a/WbU6X ?
Cine poate să-mi trimită prin e-mail cartea Zâmbește! de Raina Telgemeier?
Era un desen animat despre un rege pe nume Cusco, care este transformat din greseala de consiliera sa (o baba vrjitoare, care are ca asistent un barbat sexi, insa prost ca noaptea), acesta ...? (mai mult)
Cititi tot ca sa intelegeti va rog! Am auzit ca Fairy Tail mai are si manga! Am vazut toate episoadele ( cate am gasit si eu pe net iar din fairy tail zero am vazut doar primul si ultimul episod...? (mai mult)
Salut, vorbind de anime- uri..Care este villain- ul vostru preferat sau care sunt daca is mai multi? Al meu ar fi Naraku, imi place de el pentru ca manipuleaza persoanele cum ar fi aici https://www.youtube.com/watch?v=VZs8GOKsrlU&t=354s...? (mai mult)
Salut, am vazut acum un an FMAB, superfain dar mi- am adus aminte de niste chesti pe care nu le- am inteles."God" villain- ul suprem, e acel homunculus creat de tatal lui Ed cand era sclav sau ce era...? (mai mult)
Imi povestiti pe scurt(2-3 randuri)fiecare sezon din inazuma eleven (Care nu a fost in Romania pr sez l-am vazut intreg) si dc in fiecare sezon sunt alte personaje
DC sau Marvel? Si de ce?
Anime romance cât mai multe pentru că am văzut o groază.Să nu fie yuri,yaoi,ecchi, harem sau hentai. Dacă e reverse harem nu mă deranjează
In ce ordine trebuie sa vad Kuroko no Basket?
Salut TPU Imi puteti recomanda si mie un anime? Sa nu fie yuri
Vreau sa stiu daca zvonurile sunt adevarate ca naruto va muri? Eu iubesc acest anime. Nu as vrea sa moara naruto dar totusi as vrea sa stiu. Si merita sa te uiti la Boruto?
Vreau sa stiu daca zvonurile sunt adevarate ca naruto va muri? Eu iubesc acest anime.
Vinde cineva carti duelmaster?
Bunăă lume! Deci unde pot găsi această bandă desenată online https://tapas.io/episode/930082 numită Touch căci pe site- ul precizat de la capitolul 12 trebuie să plătesc și nu aș vrea...? (mai mult)
Vreau niste anime- uri shonen jump, dar lungi in afara de: Bleach Naruto(Si shipuden) Fairy Tail YuYuHakusho HunterxHunter RurouniKenshin FlameOfRekka KatekyoHitmanReborn OnePiece DragonBall ...? (mai mult)
imi puteti spune multe animeuri cu harem va roggggg sau daca vreti imi puteti da si animeuri de gen romance in car fata sa fie populara iar baiatul nu (as prefera de amandoua ) Dau funda
Aș dori și eu mai multe site-uri de manga în română.
Îmi puteți recomanda niste anime-uri harem în nu afară de Diabolik lovers și Amnesia?
Hey cine stie animeul Hitsugi no Chaika am o intrebare. Tipul acela Guy car eii da informatiile lui Chaika cine e si ce putere are daca stiti ca vreau sa aflu despre el? Dau funda
Stiu ca inainte era pe jetix daca nu ma insel sau pe alt program călătorie spre vest era un desen animat, un link unde pot sa il vad in romana sau macar in engleza?( Sa nu fie film sa fie desen )
Când va aparea sezonul 2 din Miraculos Buburuza si Motan Noir?
M-am apucat de un anime interesant numit Tokyo Ghoul dar vad ca nu mai gasesc sezonul 3... O sa mai apara? Sau nu mai apare nimic?... Daca a aparut imi puteti lasa si mie un link.
Buna imi zice si mie cineva anime uri cu multe episoade.
Știe careva care este diferență dintre manga si novela? Sau e una si aceiasi?
Otaku, din România, am nevoie de ajutor! Știți vreun site din România unde pot găsi autocolante pentru manga? Mă refer la acele porțiuni umbrite sau din fundal, alb- negru cu diferite texturi,...? (mai mult)
Anime noi 2018 drama si dragoste, va rog?
Recent am început sa revăd seria animată W.I.T.C.H., pe care o adoram când eram mică. Aproape am terminat sezonul 2 și mă întrebam dacă încă se mai fac benzi desenate W.I.T.C.H. sau ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
10Bubico întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!