banda desenata Fredo&Pit`jin cand a aparut si unde a aparut?
Cum pot sa joc roblox pe telefon sau pe tableta?
Buna cate episoade are in total anime-ul Sword Art Online? Si este doar 1 sezon?
Torune VS Shino Naruto VS Nagato Sasuke VS Itachi Kushina VS Mito Minato VS Raigake Obito VS Zetsu ( negru ) Hashirama VS Tobirama Foo VS Inoichi Choji VS Choza Kimimaro VS Jugo Haku VS Zabuza ...? (mai mult)
am si eu nevoie de un anime sau de o manga. Tip:Romance, Drama, Comedy, Fantasy, Slice of life... Oricare dintre cele de mai sus. Pentru anime- ul/manga pe care inca nu am vazut- o si este si...? (mai mult)
Imi spuneti si mie daca un ninja creaza o clona si clona lui activeaza sigiliul mortii si sigileaza in ea sufletul victimei, dupa ce clona va disparea sigiliul va aparea pe utilizator?
Hei, stie cineva daca in manga de la anime-ul "Levely*Complex" se continua povestea sau se opreste la fel ca anime?(Sper ca am scris corect.e tarziu intelegeti-ma daca am facut ceva greseli=) )
Erau niste desene animate cu un corb si un pisoi care trebuiau sa rezolve o ghicitoare ca sa scape orasul de blestem. Cum se numesc?
Stiti cumva vreun site de pe care se poate comanda manga in engleza? ( de preferabil sa aiba sudeiul in Romania ). e ok sa aiba sediul si in alta tara dar nu as vrea ca taxa de transport sa fie...? (mai mult)
Itachi vs Nagato. Cine credeti ca ar castiga?
Cine stie unde as putea sa gasesc Heppy Tree Friend in versiune anime nu desene animate cu animale stupide! Va rod sa imi dati un link si cel ce imi da un link bun si e cel mai rapid ii dau funda!
Naruto sau sasuke?
Care este diferenta intre genin si jounin?
Stiti daca este si sezonul 2 din BTOOOM? Dau fundita.
Hei! am citit acum ceva timp o manga online in care era vorba despre o tipa care era la liceu si statea singura si vecinul ei era un profesor sau ceva asemanator si se intampla ceva cu apartamentul lui...? (mai mult)
imi spuneti si mie unde gasesc manga Noblesse in romana. un site bun va rog :D Dau FUNDA
stiti careva pe ce site as putea sa vad anime-il Inu x Boku SS cu subtitrare in romana?
Buna! Deci am inceput si eu chestia cu RPC acum vreun an. Dar abia azi mi- am facut cont de facebook separat pentru RPC- ul meu. Daca mai este cineva pe aici care are cont de facebook de genul asta, ...? (mai mult)
Unde gasesc DBZ The Battle Of The Goods dau funda!
Cand apare sezonul 2 din Hakkenden Touhou Hakken Ibun, au anuntat ca in aceasta vara dar cand mai exact ca imi aduc aminte de anime si cum s-a terminat si vreau mai repede sezonul 2. Funda si voot!
Salut tuturor! Unde pot gasi episoade din serialul Shugo Chara subtritate in romana sau chiar dublate in romana?
Imi spuneti si mie daca exista o tehnica care poate opri dezmembrare atomica?
Daca itachi ar fi fost serios in lupta cu sasuke si i-ar fi luat ochii, (devenind un utilizator de EMS) credeti ca ar fi putut deveni mai puternic decat MADARA(e vorba de madara nu de tobi)?
Dati-mi va rog niste anime-uri amuzante..comedie:D Preferabil ro sub (daca puteti si site-ul). Multumesc, dau fundita.
Care e personajul vostru favorit din Naruto(anime/manga)? De ce?
nu stiti pe ce sait pot gasi Lovely Complex? PS : si in engleza
Anime- ul Naruto Shippuden este realizat exact dupa manga? (exceptand fillerele desigur) Am inceput de curand sa citesc si manga, cu toate ca tot pro anime sunt. Si mi se pare ca in manga sunt chestii...? (mai mult)
.Am nevoie de ajutor! Cine ma ajuta dau Funda+ Vot.Relateaza in 15 randuri antrenamentul pentru tehnica: Clonarea. Trebuie sa scrii totul pas cu pas, de la prima nereusita pana la succesul tehnicii. Detalii...? (mai mult)
Cand va aparea urmatorul capitol din maga-ul amnesia later?
am gasit niste poze cu niste cupluri anime. Nu stiti? sunt din anime- uri? Daca da care si din ce anime? Pozele: http://i.imgur.com/yKKFfAF.jpg? 1 http://i.imgur.com/NQJ7o1Z.jpg? 1 http://i.imgur.com/BhPcv0s.jpg?...? (mai mult)
Cum era continuarea la "Piei Arghiutza, prinde-ma di puta..." R0botzii Dau funda! Multumesc!
De ce toti cred ca Shizune e catelusa/sclava lui Tsunade? Doar pentru ca se ocupa de hartii toata ziua? Eu cred ca e al 2- lea cel mai stralucit ninja medical plus ca e foarte frumoasa ( dupa mine )....? (mai mult)
Nu vrea nici un site sau pagina de anime-uri sa se ocupe de aceasta manga? Este cea a anime-ului Karneval. http://mangafox.me/manga/karneval/
In ce serie gotenks s-a transformat in super saiyan 3? si cu cine s-a luptat?
Ciao TPU, cine credeti ca va lua fructul mera-mera a lui Ace?
Multi credeau ca Rock Lee nu e un ninja. http://lh5.googleusercontent.com/-Uyc31SRTIgc/UbNuEDbOQOI/AAAAAAAFDHQ/tso_xg9Tafc/w356-h165-no/152649_cvw950u78pa4xhbk6fs2e1tiyzjm3lrdngoq.jpg
Ce parere aveti despre decizia lui Sasuke de adeveni Hokage. Si mai am o intrebare Exista vreo diferenta intre adevarul spus de tobi si cel spus de itachi?
Jiraiya va fi inviat de EDO Tensei?
care este topul vostru anime? Argumentati deciziile
Buna TPU cum pot sa vizionez desene samurai x subtritrat in romana gratis. Dau funda plss
Heii TPU. Îmi puteţi da şi mie un cont de IMVU care nu vă mai trebuie dar să nu fie de nooabăă. Văă rog. Fundiţaa.!
Am nevoie de manga'uri romantice care sa fie desenate "fain" si care sa aiba o poveste interesanta:o3.Am citit/vazut Lovely Complex, Kaichow wa maid- sama, l- dk si multe altele.Stiti un mangaka...? (mai mult)
In warcraft baronul o omaora pe fata sau nu?
.Stie cineva cate episoade si sezoane sunt din anime-ul Amnesia? Fundita.
Buna TPU. Imi amitesc ca anul trecut am inceput sa vad un anime si habar n- am cum se numeste, am vazut abia primul episod, pe- atunci nu eram asa cu cele romance(cred ca e romance din primul episod)...? (mai mult)
De ce nu pot sa intru pe site- ul anime news network (adica pot sa intru dar nu ma mai lasa sa fac nimic dupa, se incarca in gol si nu pot sa dau click niciunde). E de la mine sau vi se intampla si voua? ...? (mai mult)
Am 11 ani, si am facut si eu, oarecum, o carte, dar nu e gata, am scris doar 4 capitole. Sper sa va placa. SCAP VIU SAU NU? Capitolul 1 Serios? Septembrie? Mda...vara 3 luni si...? (mai mult)
Dati-mi si mie linkul de la revomondialmt2.Va rog frum. FUNDA!
Ce pare aveti despre aceste desene? http://softyjazz.deviantart.com/art/Sakura- Mature- 372297623 http://softyjazz.deviantart.com/art/Tendo- Pain- 372296717?q=gallery%3ASoftyJazz%20randomize%3A1&qo=1 ...? (mai mult)
Oare v-a emotionat momentul cand Tsunade si-a revenit din coma? Eu am urlat de fericire! Argumentati. :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!