Buna vreau si eu un anime in care personajele sa semene cu Hijikata(Hakuouki) dar sa semene si la comportament si la cum arata ...si personajele sa fie mai..."frumoase" :D.Dau funda :D
Vreau și eu să mă apuc de anime. Și problema e că nu știu nimic(în afară de pokemon, dacă ar intra în categoria asta), așa că vă rog pe voi să- mi recomandați ceva. Vreau...? (mai mult)
Buna stie cineva la ce capitol din manga s-a ajuns cand s-a terminat sezonul 1 al anime-ului Kaichou wa Maid-sama!? Dau fundita.
vreau sa va intreb ceva.Cei care au citit volumele din Academia Vampirilor. Cum a ajuns Dimitri inapoi dhampir? Va rog spuneti- mii! :o3 :o3 :o3 :o3 :o3 Si sicer nu mas supara daca ati...? (mai mult)
Cine stie bancuri tari
Ce părere aveți? http://imgur.com/MEfGCOA Încercati sa-mi ghiciti vârsta.
Imi place sa desenez in general ( mai mult manga/anime ). Ideea e ca eu nu pot face nimic fara sa ma uit in fata calculatorului. Adica nu am originalitatea intr'un desen. Oare ca sunt la inceput? ...? (mai mult)
[Daca nu ai vizionat One Piece nu raspunde] Buna TPU, care credeti ca va fi ultima lupta din One Piece, cu cine se va lupta Luffy?
[Daca nu te-ai uitat la One Piece nu raspunde!] Salut, cine credeti ca va fi al 10-lea membru din echipajul lui Luffy? Unii spun ca ar fi Aokiji
in legatura cu animeu Air Gear ar mai aprea vreun sezon 2 prentruca asa am vazut pe you tube ca sunt mai multe ep mai ales ca animeul se termina dramatic ca saritura lu Ikki Diavol 30/30
Am o intrebare, si... As vrea sa stiu daca ma puteti ajuta, pentru ca :D Sunt curios. Raspuns serios va rog :( Daca nu puteti sa nu raspundeti serios, mai bine nu raspundeti... Deci, iata...? (mai mult)
S-a uitat careva la Hellsing? Daca da, as dori niste anime-uri de genu lui...cu sange,personaje cu puteri supranaturale, malefice, cu crime poate si sataniste... FUnda
Voi aveti gta 4? Eu am pe PlayStaision 3 si vreau si eu sa- mi ziceti ceva : La Gta 4 am deschis telefonul si am dat multyplayer merge e totu ok dar sunt in retea si cu cei ce joaca pe calculator sau doar...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste anime-uri,gen:Vampire Knight, va rog?
Buna,imi puteti spune si mie care sunt cele mai bune rollere negre..imi trebuie pentru. desen.
:). Sunt un mare fan anime de cand eram mic, si mai nou sunt foarte interesat de manga. Vreau sa stiu unde pot gasi(siteul, adresa web exacta :D) unde pot gasi colectia intreaga manga Naruto,...? (mai mult)
Ce parere aveti? http://imgur.com/a/MD5sJ
As dori sa incep sa citesc si manga "Vampire Knight" am vazut anime- ul si chiar vreau sa stiu ce se va mai intampola, dar nu vreau sa incep de la inceput, asa ca imi puteti spune carui capitol ...? (mai mult)
Hi all am si eu o intrebare de ce cand vreau sa desenez un anime din capul meu nu imi iese? Si cand ma uit la poza animeului imi iese? Adica tot ce pot sa fac este doar sa copiez cu privirea? Asta ...? (mai mult)
Cum de porumbul devine pop-corn?
Sa ne jucam un joc! Ce nume de filme ati da pentru personajele : exemplu Minato :, , Fast and Gorgeous " Kushina Hinata Tsunade Jirayia Obito/Madara Menma Sasuke Raikage Sakura Shino Kiba ...? (mai mult)
Vreau si eu anime cu baieti mai " intepati ", gen - Kanda ( D. Gray man ) - Kashino ( Yumeiro patissiere) - Tomoe ( Kamisama Hajimemashita) - Hijikata ( Hakuouki ) - Takuma ( Hiiro no kakera ) -...? (mai mult)
Cum a putut intra Kisame in Samehada? ( Am ajuns la acel episod si mi- am facut cruce ). L- am vazut pe Zetsu ingropandu- i corpul lui Kisame, dar atunci cand Killer- B a revenit in Kumogakure am vazut...? (mai mult)
Buna Mi-am luat un WeBKINZ si nu gasecs unde sa pun codul. Daca dau la memru nou imi da sa i-au un Free Pet dar eu am cod
Buna stie cineva cate episoade are anime-ul "kaichou wa maid-sama"? Si daca are mai multe sezoane? Dau funda:*
Slaut TPU! Vreau sa inteleg un lucru Madara cand sa luptat cu Hashirama a murit? Si apropo Madara nu avea ceva in fel de chitara cum are Obito ala care are sharingan si rinengan.DEci ce sa inteleg Ca obito...? (mai mult)
V-ar placea sa vedeti un duel intre Wolverine si Masca( The Mask)? Sunt doi eroi foarte iubiti si dupa parerea mea invincibili? (Ambii au puteri regenerative)
Recomandati-mi si mie niste manga bune... Romantice sa fie... poate si putin ecchi...Si sa aiba un design fain.
Am cateva intrebi! 1- Naruto Shippuuden inca se continua? Daca da la ce episod s- a ajuns in momentul de fata? 2- De ce in manga sunt mai multe intamplari din care unele nici n- au aparut ...? (mai mult)
Sal TPU, stiti animeul Shingeki no Kyojin? este nou si are 9 episoade...eu m-am plictisit sa astept atat pentru un nou episod (1 pe sapt) daca stiti animeuri asemanatoare si siteul (ro) funda!
Salut ce parere aveti despre ultimele capitole din manga naruto? mie imi plac la nebunie si abia astept urmatoarele...:) :) :)
Cine imi spune niste manga care sa fie traduse in romana si siteul?
Heii TPU! Știți cumva dacă cumpăr albumul ' Violetta ' primesc și abțibilduri odată cu el? Fundăăă :*!
in filmul dupa anime- ul "Bokura ga ita" Yano si Nanami raman impreuna? [Am vazut doar sfarsitul si nu prea am inteles..adica fetele alea arata aproape la fel...]. Daca stie cineva sa imi zica ...? (mai mult)
Salut ce parere aveti despre ultimele capitole din manga? mie imi plac la nebunie si abia astept urmatoarele :) :) :)
Unde pot găsi un link cu imaginea de la 02:36?(e din anime-ul Neon Genesis Evangelion, de unde am majoritatea imaginilor de profil) http://www.youtube.com/watch?v=bCOO2dlhozU
De ce nu mai apar episoade din Dallas? Sezon 2 Episod 15 e ultimul aparut...
Gormiti serialul a aparut pe CN in Romania?
Unde poti sa citesc sau sa ma uit la anime/manga Kaleido star mirai no tsubasa ( Wings of the future)? Dau funda la primul care imi da un site care merge :)
Buna cine imi poate spune niste anime gen Shiki, Another. Blood-C sau Umineko, dau fundita. :)
Am o intrebare, imi puteti gasi un videoclip sau o poza cu persoanele care traduc desenele animate in romana? Ma refer la cei de la Zone Studio Oradea.
Heloo all... As vrea niste anime yaoi bune ( in afara de Papa to Kiss in the Dark, Okane ga Nai!, junjou romantica 1/2 si gravitation) daca se poate ro sub. Plus ca eu cam sunt certata cu google- ul ...? (mai mult)
Exista al doilea sezon din kamisana hajimememashita? Daca da, cum il pot gasi?
imi spuneti va rog frumos cum pot face un rebus? Adica exista un program special sau ceva?
Voi de ce credeti ca Kakashi poarta acea masca pe fata?
Cum il cheama in realitate pe Logan din Totul Pentru Dans? Funda! :)
Am o intrebare urgenta. CE MANGA II ASTA? http://www.mangareader.net/374-25634-30/hadashi-de-bara-wo-fume/chapter-10.html
Am o întrebare DOAR pentru cei ce au văzut Fairy Tail până la capăt. 1. Vor exista cupluri? [ Erza va fi cu Jallel?] 2. Jallel a minţit-o in episodul 154?
Niste anime cu cel putin 50 de ep? Inafara de Naruto,One piece,fairy tail, bleach Dau funda
Ceva manga shoujo care sunt uşor de citit în engleză?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!