am auzit o melodie tech/electro/house - nu stiu exact genu- si are versurile ceva in genu "dans Le Mot De Passe " si o canta o femeie, se repeta de cateva ori... aveti careva vreo idee?
Hey. Caut si eu manga Lovely Complex tradusa in franceza.
stie cineva cand reincepe anime-ul "Fairy Tail"?
Hey TPU Ma gandeam ca as putea sa incep sa fac propriile mele benzi desenate, sa le printez si sa le vand in librarii, dar am nevoie de poveste si personaje :) Bineinteles ca daca ar iesi ceva ar fi...? (mai mult)
As vrea sa scriu o manga, dar nu am nici-o idee.Imi puteti da voi va rog! Dau FUNDA. P.S.-Nu vreau cu monstrii, batai si asa mai departe.
Dati-mi si mie niste nume mai noi de cs
Era un desen animat pe Cartoon Network cu niste luptatori gen Bayblade, doar ca aveau niste "aruncatoare" cu bile si se juca pe masa, iar jocul era castigat de cel care ii distrugea "aruncatorul" celuilalt. ...? (mai mult)
cate episoade sau sezoane are Final Fantasy si unde pot vedea?
Buna:) stiti cumva unde as putea citi pe internet volumele "Casa Noptii"? dau funda:)
De unde as putea sa-mi cumpar un caiet ca in Death Note? Dau funda :)
TPU am 17 ani vreau sa sa lucrez undeva vara asta ..ma refer sa lucrez de la pc. Orice job pe care il poti avea de acasa in fata calculatorului. lasati site.cel mai bun are funda xD
Http://www.youtube.com/watch?v=j2ac4Dl_x6Y as vrea sa stiu cum a fost facut acest video.
Buna TPU :D As vrea si eu niste anime mai romantice - high school. Pana acum m- am uitat la : Fruits Basket, Ouran High School Host Club, Clannad [ambele], DN ANgel, Rosario+ Vampire, DxD Highschool. ...? (mai mult)
stie cineva cate episoade are One Piece?
Ce parere aveti despre Obito? :3 Eu cred ca e super-tare tipul.
Cum pot sa vad in romana MONSTER HIGH?
Despre Monster High:Cine poate sa imi dea toate, toate informatiile despre Burn Heart (Arsura)? sa fie corecte! FUNDA MARE DE TOT!
Naruto official sountracks TPU va rog urgent, cum se numeste melodia care incepe la 19:50? Va rog mult care stiti! http://www.watchcartoononline.com/naruto-episode-189-english-dubbed
Bunaaa, dati-mi va rog niste anime-uri bune!:( [Vot+ Funda]
Salut cine are carti duel masters de scimb?
Dintre Naruto Si Sasuke Vs Tobi Si Madara (Sa spune ca Tobi si Madara inving ) cum ati descrie? (vreau sa fie ca un fel de poveste :))
Na,partea a II-a: http://i.imgur.com/SidVdSh.png
Am o intrebare la care vreau un raspuns urgent, va rog! Am citit un manga care se cheama : taiyou no ie. Imi explica si mie cineva ce se intampla in mare plan(era in engleza si nu prea am inteles...)....? (mai mult)
Ce parere aveti despre anime'ul "Pandora Hearts"?:D
Aproape am terminat seria naruto shippuden si pana apar episoade noi la ce anime sa mai ma uit un prieten mi- a zis sa ma uit la naruto (original) dar eu nu vreau pentru ca eu erau muci nu ...? (mai mult)
ma intrebam daca imi puteti spune unde gasesc Kaichou wa maid-sama in romana... Mersi!
As dori sa vand desene(sunt desene proprii, desene in creion). Daca este cineva interesat sa ma anunte! :) Multumesc frumos.
Nu creteti ca Chojuro e un fel de... Hinata 2? xDDD
Ce părere aveţi de comicul ăsta:http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&seq=31 Dacă vă speriaţi uşor nu îl citiţi! V-am avertizat!
Vreau si eu sit- ul care editeaza asa pozele - >https://www.facebook.com/photo.php?fbid=329659620483752&set=a.328955167220864.71120.283803561736025&type=1&relevant_count=4! Va rog frumos! Funda+...? (mai mult)
Hei buna! Fani Code geass voi ce credeti? Lelouch traieste? adica uitati-va la aceasta imagine. http://img2.cdn.crunchyroll.com/i/spire4/09292008/d/3/d/f/d3dff116088340_full.jpg
Unde pot vedea episodul 1 din Chihayafuru in romana?(dati site-ul)
As vrea sa- mi enumerati niste animeuri mai interesante si cu personaje mai "frumoase" ca sa spun asa. Pana acum am vazut : - Kuroshitsuji - Elfen Leid - Nana - Death Note - Pandora Heart ...? (mai mult)
Eu petrec aproape toata ziua pe Ragete.ro am fost Inregistrat pe site la Login nu reusesc dar cum pot posta un Rage Comic am dat pe Adauga Imagine am facut Imaginea nu sa Intamplat nimic deci trebuie sa...? (mai mult)
Vreau sa citesc manga in romana.Manga Naruto Shippuden unde gasesc?
Ce parere aveti despre dragostea trecatoare dintre Hanare si Kakashi? Am plans la final mai ceva ca la Titanic ( acolo n-am plans) Exprimati-va parerea.
La Colegiul National De Arta Octav Bancila din Iasi, am inteles ca trebuie sa dai proba la desen. Cam ce contine aceasta proba? Se intra greu? Conteaza media de admitere?
Hey,as vrea sa fac un film cu movie maker, un film NaruHina....Imi pureri da niste muzica sau niste site-uri cu giff-uri?
Imi puteti da niste site-uri cu imagini(poze) triste,, preferabil emo?:)
TPU! Unde pot vedea primul episod din Durarara subtritrat in romana?
as vrea un site cu meme-uri me gusta si din astea as vrea sa rad putin; D funda
Hei buna! stiti niste animeuri gen Darker than black sau Kuroshitsuji? Sau gen Sukitte ii na yo?
Unde pot gasi episoade sau benzi desenate cu ed, edd si eddy highschool in romana?
Stie cineva animeuri care sa aiba o grafica super, dar si povestea sa fie interesanta, eu am cautat si nu prea mai gasesc nimic :((
Buna Dragilor :) Am auzit ca exista benzi desenate cu Academia Vampirilor..si puteti sa imi dati si mie? si ceva poze cu ei..ca vreau sa fiu admina la o pagina si vreau sa ma aleaga..si na :D va rog :)...? (mai mult)
Cum se numesc comicurile astea? http://poze.rol.ro/este-randul-tau-sa-duci-gunoiul--8529.html
Dintre guy si kakashi acu cine ar castiga ca cand erau mici guy era mai tare ca kakashi. argumende de ce
Cum se numeste melodia de la inceputul ep naruto ex: din ep naruto shippuuden ep 314
Ieri cu cel mai bun prieten al meu am invenitat un joc.Trebuia sa scrie cate 5 luptatori ninja foarte foarte puternici si sa scriem cea mai buna tehnica a lor de exemplu kabuto- edon tensei...? (mai mult)
Am auzit ca exista filme Monster High pe youtube. Imi dati si mie un link? Fundaa :x
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului