Buna :), As dori sa pun o intrebare: Stie cineva niste programe de editat, pe care pot face colaje, coperte etc? Ps: in afara de Pikmoney, Pizap, Photo Love, Photo Mania, Pixiz
Ce parere aveti de noul capitol din manga Naruto? Eu cred ca de-abia maine dimineata cand ma voi trezi voi realiza ce am vazut.
Salut.La desen ne-a dat sa scriem despre Rococo, Baroc si...numai stiu celalalt lucru. Daca il stiti,sau daca stiti ceva,spuneti, ca poate imi aduc aminte. Dau funda mare :o3!
こんにちは! Comunitatea anime, mă primiţi şi pe mine? ^-^
De unde pot achizitiona benzi desenate in judetul Suceava campulung moldovenesc?
V-ati uitat la desenele animate Star wars : Clone Wars? Cum vi se par? Ce nota le-ati da?
Poate a imi spuna cineva cum sa- mi gasesc prieteni carora le plac animeurile si carora le.ar placea sa faca cosplayuri.Eu sunt intr.o scoala mica si nu am 5000 de priereni dar oricum si acei putini prieteni...? (mai mult)
Buna! Unde pot gasi un site cu profesionisti in benzi desenate? Sau in photoshop?
Dupa parerea voastra, cine-i cel mai controversat personaj din Naruto? Eu zis Obito! Dar voi?
Hei stie cineva din ce animeuri sunt aceste poze? http://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=909&q=anime&oq=anime&gs_l=img.3..0l10.990.1665.0.1884.5.5.0.0.0.0.94.427.5.5.0...0.0...1ac.1.14.img.ymBuT3ImTVo#imgrc=88ylgZPd1dERQM%3A%3Bw5v3R28oeDkizM%3Bhttp%253A%252F
Stie cineva de unde imi pot cumpara manga kuroshitsuji(black butler). Stiu de siteul mangashop.ro dar dureaza prea mult tmp si am nevoie urgenta in maxim doua sapt. Sa ajunga. Si logic ca trebuie sa fie...? (mai mult)
Poate sa-mi dea cineva niste nume japoneze (si de fete si de baieti )?
Ce credeti ca se va intampla mai departe in Naruto Shippuden, ma refer daca vor exista cuplurile Sasuke&Sakura si Naruto&Hinata. Voi ce credeti? Oare va muti Naruto?
Ce animal e Mickey? Va rog!
Ce parere aveti despre konoha high school? Eu cred ca e o prostie inventata doar sa mai faca aia niste bani.in orice caz vreau parerile voastre cat mai sincere! FUNDA
Care este personajul vostru preferat si argumentati dar daca sunt din Naruto sa fie va rog mai cunoscute sa stiu si eu.
Hei pana la urma Sasuke se intoarce in konoha
Care e clanul vostru preferat din Naruto?:) Argumentati!
Lelouch si C.C mai apar in code geas akito to exiled?
HEY! scuzati categoria. Vroiam sa va intreb ce parere aveti de faptul ca yahoo a cumparat tumblr.
Sunt eu2099 si as vrea sa stiu cum pot sa imi fac un "custom" la figurina The Amazing Spider- Man Ultra Poseable, ceva de genul: http://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=ultra+ poseable+ spider+...? (mai mult)
Cum pot face si eu poze ca asta : http://4.bp.blogspot.com/-wbMgXO8vIN4/UZi26Usf3QI/AAAAAAAAA4M/lJ-msTkTRnY/s1600/923527_278201028982867_2058300029_n.jpg.
Cine imi poate desena o fata pe site- ul sketchtoy.com, sa fie simpla, as dori mai mult sa fie portretul ei, iata si o poza cu...? (mai mult)
Salut am inceput sa citesc Konoha high school si m- a vazut ca traducerea s- a oprit la ep 2 acum vreau sa ma apuc eu sa le traduc si sa le postez dar nu stiu cu ce programe sa fac traducerile cine ...? (mai mult)
Ce credeti ca se va intampla in Naruto dupa razboi? Stiu ca inca nu s-a terminat. Vreau doar parerea voastra.
Da-ti-mi anime-uri asemanatoare lui Tonari no Kaibutsu - kun.Sa nu aibe scene prea "siropoase". Exact ca in anime-ul mentionat mai sus daca mai sunt :)
Despre ce e vorba in fairy tail? M- am uitat la cateva episoade.dar vreau sa stiu mai departe ce fel este sa stiu daca ma mai uit sau nu.Caut un anime la fel de bun ca Naruto dar toate mi se pare ca nu...? (mai mult)
Ce credeti ca se va intampla cu Naruto in razboi? Vreau parerile voastre!
Buna TPU :*! As vrea si eu manga gen THE ONE :x :x lungi, interesante, dragoste imposibila personaje frumoase si o poveste care te face pur si simplu sa o citesti oricat de lunga ar fi!
Din ce anime fac parte astia? Sharrkan X Yamuraiha sau ii asta animeul? am vazut poze si nu stiu cumse numeste animeul
Cand eram mic... http://i.imgur.com/4gk4L60.png
Stiti cumva unde pot gasi Konoha High School de la capitolul 3 in colo? in romana
Daca aveti carte Misterele Magiei de Iosefini... spuneti-mi si mie cum se face trucul cu asii? funda
Caut un "scanator" de ala la care desenezi in real si il scanezi pe pc, exista pana la maxim 500 lei? Si exista in Romania? dati-mi va rog link de unde sa il cumpar. DAU FUNDA!
Care este cel mai puternic personaj din naruto si de ce? Dau funda celui mai bun raspuns
Cine sti de unde pot lua niste desene cu b boy in diferite scheme dau funda?
Buna,vreau sa va intreb daca ati avut vise,fantezii si alte chestii cu vreun personaj dintr-un anime sau sa-ti doresti sa traiesti in lumea personajuli respectiv, dati exemple si explicati pas cu pas
De ce toata lumea crede ca Sakura e nefolositoare? Doar pentru ca are bust mic?! E frumoasa, puternica, talentata, ninja medical si e foarte folositoare in punctul meu de vedere! Spuneti-va parera.
:3 Imi puteti recomanda un anime gen Fairy Tail? Sau un film Japonez gen. hmm High School Debut? Ceva in genul asta. ^_____^ Dau funda. :3 multumesc~
Ce anime pentru fete stiti? Vreau link daca se poate:).
In animeul Bleach.Care este diferenta dintre Vizard si Arrancar? Funda pentru cel mai bun :D
Cum pot sa-mi fac niste bile rotunde gen bilele de biliard de marimea lor? Funda!:)
stiti cumva in ce episod Naruto "vorbeste" cu mama si cu tatal lui?
ma tot uit dupa un anime care rula pe A+ . Era despre un barbat roscat care cumva ajunsese din trecut in viitor (adormit sau ceva de genul). El a fost gasit de o fata blonda si un...? (mai mult)
:D poate sa imi faca si mie cineva aceasta imagine in ps cu urmatoarele lucruri? Sub sani sa scrie 7.Days.Max? imi este indiferent de culori doar sa prinda bine imaginii http://imageshack.us/photo/my-...? (mai mult)
Imi puteti da un site de unde sa iau poze rare cu vedete? (sa scriu eu ce vedeta). DAU FUNDA!
Cum se numeste animeul din acest video http://www.youtube.com/watch?v=1UYLiE3uarI
Buna1 Este un cantec la violetta (scuzati greselile) : ceva cu "voi portiiii, voi portii, atuna tuna mes, ceva cu irezistible :)))) Ceva de genul... imi dati va rog link- ul de unde pot sa- l ascult? ...? (mai mult)
Cine are sa-mi de-a un site (ÎN MESAJ) de unde sa iau poze rare cu vedete (sa scriu eu care)? va rog! DOAR IN MESAJ!
Hei,vreau si eu o poveste in benzi desenate.Un link, va rog? Dau FUNDA si VOT
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!