Vreu si eu un tutorial pentru gimp 2.8 ca sa fac par pentru un avatar accesorii pistrui, umbre pe langa gat ca sa para real, exemplu de poza: http://i.imgur.com/9Vqors3.jpg? 1 si cearcane...? (mai mult)
Cine are niste site-uri de desene despre primavara dar sa fie usoare.Dau FUNDITA.
Cel mai tare desen animat vazut de ceva vreme? http://www.youtube.com/watch?v=A_a6RjR_AHY,voua ce desene va plac?
As vrea sa-mi sugerati niste anime-uri bune, dar nu foarte lungi. Nu vreau sa aud de One piece, fairy tail, yu yu hakusho, naruto, DBZ, etc. Doar ceva scurt si misto.;) Mersi~
Cum il cheama pe L ( Death note ) Dar pe Near? ( numele real din anime )
Ce parere aveti despre Inari? :)
Imi recomandati si mie niste anime-uri plz? Merge orice gen, cu nu prea multe episoade si cu o mica descriere?
Imi recomandati si mie niste raspunsuri plz? Merge orice gen, cu nu prea multe episoade si cu o mica descriere? DAU FUNDA;)
Hei, buna. Va place mai mult prima serie din FMA sau Brotherhood? Ma gandesc ca multi prefera prima serie pentru ca atunci cand au vazut.o pe a doua deja multe lucruri sunt deja stiute, si se pierde ...? (mai mult)
Imi puteti da style- ul asta de photoshop de la numele paginii Doar fetele? poza: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=448621208557484&set=pb.339421192810820.- 2207520000.1368375535.&type=3&theater...? (mai mult)
Dati-mi si mie un sit cu poze naruto tip meme cu glume dar sa fie in romana dau FUNDA!
Cum o cheama pe fata aia frumoasa care e secretara lui Raigake? ( Are parul gri si ochi verzi )
cand erati mici (cam de 9-10 ani) faceati farse? eu da si inca mai fac
"Aceasta intrebare este pentru toti cei care se uita la anime- uri." Deci, fac pariu ca majoritatea dupa aceasta categorie se uita la anime- uri; manga, de m- ati innebunit cu NARUTO - .- . Spuneti-...? (mai mult)
Imi spuneti si mie ce tehnica este mai puternica: izanagi sau izanami? cel mai bun raspuns primeste funda
Ce parere aveti de acest videoclip http://www.youtube.com/watch?v=e- 2ZZqXQLVc pe mine unul m- a cucerit din acest videoclip, vreau sa imi povestiti despre ce e vorba in acest anime ca eu unul nu am inteles...? (mai mult)
Din ce anime face parte acest personaj? https://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=672&q=anime+ background&oq=anime+ b&gs_l=img.1.4.0l10.865.7131.0.36419.9.8.1.0.0.0.185.1018.2j6.8.0...0.0...1ac.1.12.img.NcBYOtelJcs#hl=ro&site=imghp&tbm=isch&q=yoko+...? (mai mult
Ce parere ati avea de o carte scrisa pe baza anime- ului Naruto. Niste prieteni au venit cu aceasta ideea iar mie mi- a placut foarte mult. Si deja m- am gandit la niste personaje noi si la cum as putea...? (mai mult)
O intrebare pentru fanii Naruto. se joaca cineva Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact? Daca jucati lasati un comentariu si lvl care il aveti cu caracterele ca vreau sa va intreb ceva dupa ce raspundeti...? (mai mult)
Imi spuneti si mie ce tehnica este mai puternica: Curse Technique: Death Controlling Possessed Blood sau tsukuyomi? Cel mai bun raspuns primeste funda
Cum suntem aproape toti fani de Naruto aici, a- si vrea sa aflu si parerea voastra in legatura cu Madara. Aproape pe toate blogurile, site- urile pe care le- am citit Madara este personajul...? (mai mult)
unde pot gasi site-uri cu poze anime( si va rog sa nu imi raspundeti sa caut pe GooGle)
Hei! N-am mai fost de mult paici...si ma intrebam vine cineva la Otaku? Eu vreau sa ma duc dar n-am cu cine sa merg T-T daca mai e cineva in aceeasi situatie spuneti-mi si mie :)) XD.
Buna stie cineva din ce animeuri sunt aceste poze? http://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=909&q=anime&oq=anime&gs_l=img.3..0l10.737.1909.0.2244.5.5.0.0.0.0.90.401.5.5.0...0.0...1ac.1.12.img.pk1d8M48nX8#imgrc=xgu-...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase animeuri de dragoste?
Imi spuneti care dintre urmatoarele tehnici este mai puternica: Curse Technique: Death Controlling Possessed Blood, amaterasu sau dezmembrare atomica? Dau funda celui mai bun raspuns
Buna daca naruto ar folosi chacra mod si sage mod ar putea sal cheme pe 9 cozi si sa faca clone ar putea sa faca o mie de clone naruto si toate cut double rasenshuriken ar putea sa se transforme in rasengan...? (mai mult)
Omoi seamana cu Sai la psihic... Nu credeti?,, Tu nu ai putea obosi, nu ai sani. Kamui? Nu obisesti din cauza sanilor tai imensi? " =))) Asa ar zice si Sai. Nu credeti?
Care este top 5 entry-uri preferate Naruto Shippuuden si ce va place la ele?:)
Dintre kisame si kakashi cine castiga? argumente de ce dau funda celui cu cel mai bun raspuns
Buna daca ar trebui ca naruto sa se lute cu tobi si naruto ar putea sa intrea in sage mod sin in chacra mod ar putea sa foloseasca giant rasen shuriken?
Imi spuneti si mie ce tehnica este mai puternica: dezmembrare atomica sau kamui?
Dintre itachi, sasori, lee, neji si hidan cine este cel mai tare? argumente de ce dau fundda
Dintre jiraya si hidan cine castiga? dau funda argumente de ce?
Homestuck-eri. Asta e joc. sau. un fel de "fan-fic", sa-i zic asa, o poveste? Da-ti-mi link, va rog~
Dintre Madara vs Tobi cine ar invinge, Argumetati de ce
Dintre Itachi si Tobi cine ar invinge si De Ce?
Vreau si eu niste animeuri gen fullmetal alchemist brotherhood sau mai sangeroase cine da cateva exemple de animeuri si-mi plac are funda
Cine e mai tare dintre neji si lee? funda argumente de ce
Spuneti-mi si mie animeurile voastre preferate si cum vi s-au parut, ce v-a placut la ele.
Dintre itachi si sasori cine castiga? funda celui mai bun raspun esti tare uchiha sasuke cele mai bune raspunsuri sunt ale tale iti dau funda mereu
Oi TPU, imi puteti da un link cu episoadele din Yu yu hakusho :D
Am o intrebare in legatura cu animeul Naruto. In Naruto Shippuden pe la episodul 143 in manga era episodul 441 iar la episodul 164 in manga era 442. La episodul de acum ( ep. 311 ) in manga care episod...? (mai mult)
Vreau sa fac niste rpg dar mi-a expirat paint tool sai de unde iau full version?
Vreau sa imi spuneti si mei unde pot gasi Naruto manga? Peste tot il gasesc numai pe engleza si nu inteleg mai nimic. Dau funda celui mai bun raspuns.
Dintre kakuzu si sasori cinei mai tare? funda celui mai bun raspuns
Imi spuneti si mie ce tehnica este mai puternica: Lightning Release Armour, dezmembrare atomica sau Shattered Heaven?
Cine este mai tare dintre killer a si danzo? dau funda celui care raspunde cel mai bine
Vreau sa scriu o poveste cu Naruto pe SunPhoto insa nu ma lasa sa scriu unele cuvinte importante din poveste.Cum as putea sa public povestea pe SunPhoto fara sa modific nimic?
Cine este mai tare dintre killer a si tsunade?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput