De dragul vremurilor bune cand categoria asta se numea,, comics" am facut unul gandindu-ma la acele vremuri... PS: L-am facut in ragebuilder http://imageshack.us/a/img507/3791/heheer.png
Care este mai puternic dintre orochimaru si itachi? DE ce?
Care este top 10 personaje favorite in Naruto? :)
Cine e mai puternic Danzo sau Itachi? dati argumente de ce
stiti de unde pot lua un afis cu Krem? nu vreau online, nu am incredere un magazin in Bucuresti stiti?
Dc in Japonia se cere adresa de mail si nr de tel?(adica dc nu fac ca la noi dai nr si pori trimite si mesaj)
Cum se face un video tutorial? Vreau sa-mi dati un like cu un video sau ceva sa fie cu inteles. si fara sa descarc programe de pe internet
Spuneti- mi cel mai tare anime vizionat de voi ( in afara de naruto, one piece, bleach, chrono crusade, elfen lied, fruit basket ) si daca se poate sa nu fie ecchi sau in cel mai comic caz...? (mai mult)
Am vazut acum ceva timp un anime despre o fata de liceu care se indragosteste de un baiat care arata ca cel din visele ei dar nu este ( e fratele lui ) si se pare ca fata este de fapt un fel de inger si...? (mai mult)
Ok,toti d-aici urmariti animeuri mai nou,asa ca va intreb... Cu ce personaje va identificati? Caracter,fizic, ticuri... orice categorie vreti voi.
Ok. :)) Revin cu inca o intrebare: cum as putea sa imi dezvolt imaginatia atunci cand desenez? Eu as vrea sa fac un manga dupa ce termin de scris povestea si problema mea este ca nu desenez asa de bine...? (mai mult)
Hei! As vrea sa imi cumpar un set de Liner Pens (pentru desenat, logic; )) ) si sa fie de calitate, nu neaparat cele mai bune dar sa deseneze cat mai bine. Acum intrebarea e: de unde as putea cumpara?...? (mai mult)
Dintre A si Sasuke care este mai puternic?
Imi spuneti si mie in ce episod sau film din naruto shipuden a aparut Hiruko?
Buna TPU as vrea si eu anime-uri de dragoste gen Sukitte ii na eu si kimi ni todoke adica sa fie poveste de dragoste intre liceeni va rog ofer fundita
De ce batman are chiloti peste pantaloni? Desenatorul e gay?
Hristos a inviat si paste fericit la toti. Am terminat animeu Another. Si veau sa stiu daca mai sunt fani sau cei care l- au vazut, sa- mi zica ce i- a placut la acest anime. Mie mi- a placut cand s-...? (mai mult)
Cine baiatul acela din clanul Hyuga care ii zice Hinatei,,, Hinata-sama "? Are parul scurt si apare in episodul 166.
Cine castiga dintre Itachi si Jiraya? dati argumente
Hristos a inviat! In legatura cu anime-ul Amnesia, l-am vazut pe tot. Am auzit ca pe fata, personajul prinicipal o cheama Heroine, dar de unde ati aflat numele ei? Ca in anime nu apare deloc :)).
Imi puteti spune un site unde sa caut fonturi dupa o poza, adica pun poza cu scrisul si imi da scrisul sa il descarc, exista asa ceva? daca exista va rog dati-mi link!
Exista cumva fantome? Pentru cel mai bun raspuns dau funda!
De cand va uitati la animeuri ati avut personaje care v-a ajuns la inima, argumentati vreau doar un personaj
TPU am si eu o intrebare cam... caragioasa :P Cpitanul america chiar a existat? Dau Funda La cel mai bun raspuns
Mi- am instalat acest program Digicel Flipbook ca sa fac desene animate.Si imi zice ca sa primesc codul acel apentru 'Registrtion Code' trebuie sa trimit un email la cineva de acolo.Intrebarea...? (mai mult)
Azi am terminat anime- ul Amnesia.Mi- a placut mult.A fost emotionant ultimu episod, in special, insa pe acesta nu l- am inteles atat de bine.:- ? Deci, pentru a putea sa o vada pe Heroine, Ukyo...? (mai mult)
Cum il cheama pe baiatul din mijloc in verde? http://naruto-fans.com/wp-content/uploads/2011/07/All-RinYondaineObitoUchiwaKakashi.jpg
Ce anime e asta? as vrea mai multe detalii. Dau funda :D+vot
Am cateva intrebari: 1.Care era desenul preferat de pe Jetix/Fox Kids? 2.Dar de pe Cartoon Network? 3.Dar de pe Minimax? 4.Care dintre aceste desene v- a placut mai mult: Regele Shaman sau Naruto? ...? (mai mult)
Cine ar castiga dintre Zetsu si Sasuke? dati argumente de ce :)
Ce inseamna If you're going to take your sweet time, then put it down! dau funda cine stie
Ati vazut ep din Naruto de sapt aceasta? Imi puteti spune si mie care e faza cu tobi si cu jutsul acela care l-a facut?
Hei, TPU! Care sunt anime-urile voastre preferate si de ce? Si mai ales, care anime merita cu adevarat vazut? Dau funda celui mai explicit raspuns!
UUUGH! Ce ma enerveaza Danzo! Oare sunt singura care vrea sa sparga ecranul cand il vede?
V-ati uitat la desenele asta animate cand erati mici Tales From The Crypt?
Care e numele de familie al lui Ten-Ten?
Cine ar castiga intro lupta Deidara sau Sasory dati argumente de ce!
as vrea si eu un site in care as putea crea personaje din desne animate!
Nu credeti ca Shikamaru i-a cam cazut cu tronc lui Shiho? :-? Asa cred eu...
Credeti ca este corect cum a murit Itachi?
Nu stiu cum sa vad cele 2 capitole din manga Karneval de pe MangaKids apas click dar nu stiu cum sa ma uit pentru ca nu imi apare. Fundaa! http://www.manga- kids.com/manga- ro- sub/karneval- capitolul-...? (mai mult)
Ce părere aveți despre următoarea imagine? http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120128011752/futurediary/images/a/a5/YunoYandereFace.jpg&imgrefurl=http://futurediary.wikia.com/wiki/Yuno_Gasai&h=720&w=1280&sz=127&tbnid=mG6RK4QM-...? (mai mult)
Despre ce e vorba in concursul luna premiilor? ce trebuie sa facem ca sa castigam. nu am cumparat inca revista fiindca inchisese la chiosc cel mai rapid raspuns primeste funda
Ce programe de facut benizi desenate gen : Bitstrips Rage Maker Dati-mi si mie exemplu de cateva :D Scuze categoria :D Dar trbe URGENT un program.
Sall.Cauta o poza din desenele animate cu o clasa de elevi. Vreau sa imi etichetez colegii
Cine mai joaca Pokie Ninja 2 Original? imi spuneti va rog cum imi activez bankaiul in lupta ca nu stiu! si daca intrebati da am lvl 40. Primu raspuns bun
cine imi poate da idei pentru carti de povesti, benzi desenate, carti cu vampiri., etc. dau funda si vot. aaaa si panglica.
Este adevarat ca Kakashi a omorat- o pe Rin? Eu am vazut tot Naruto si toate episoadele aparute din Naruto Shippuden si nu am vazut acea scena. Dar toata lumea spune asta pe internet. Deci e adevarat? ...? (mai mult)
Nu credeti ca Utakata e cam arogant? :)
^^ De unde as putea cumpara niste pachete de carti yu-gi-oh in Piatra Neamt? Ma cuprins copilaria si vreau sa ma joc cu niste prieteni. :o3 Dau o funda maaaaaaaaarrrrrrreeeeeeeee! :o3 :> :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
RitaHNZ întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!