Buna, stie cineva unde pot gasi episoade sau manga din Death Note, in care apare si Beyond Birthday(seamana leit cu Lawliet, doar ca este un ucigas...cred), si daca se poate sa imi dati si linkul, sau...? (mai mult)
Sasuke este personajul preferat a lui Masashi Kishimoto? Scuzați categoria.:D
Stie cineva cand va reaparea Fairy Tail? Este anime-ul meu preferat si nu am gasit niciunde cand apare...
Ce parere aveti despre Kabuto?
Scuzati categoria! DAU FUNDĂ!- Nu stiti cum sa fac, deci: am o poza de cover editata de cineva, si cand sterg se face alb, si nu stiti pe un site sau cumva cand sterg sa sterg doar chestiile si sa...? (mai mult)
va rog sa imi dati coduri club penguin coduri pentru carti card jistu ca stiu ca sunt coduri si ceilalati zic ca decat daca esti member, dar pe un alt cont am carti noi dar nu mai stiu codurile ...? (mai mult)
Unde as putea gasi poze din jurnalul Violettei?
Spuneti-mi o gluma/banc chiar si link(fara prostii)...cel mai bun primeste funda
Ce sezon urmeaza dupa x-men evolutie? dau funda...:)
Cate episoade are anime-ul Amnesia?
Imi spuneti si mie daca tehnica lui Deidara C4 are vreo slabiciune si daca este mai puternica de cat amaterasu?
Unde pot vedea x-men evolutie sezonul 2? ...plsss...dau funda :)
Cand apare episoul 176 din Fairy Tail si o sa fie un al doilea sezon?
DOAR PENTU FANII MANGA! daca cumva sunteti artisiti si sunteti in stare sa desenati manga la perfectie fara nici un fel de problema atunci lasati-mi pm cu un id de contatct pentru mai multe detalii!
as vrea sa fac un cosplay din Inukami! pe Youko si nu stiu cum sa il fac, ma puteti ajuta va rog! DAU FUNDA!
Ce credeţi că se va întâmpla în dublul capitol din Naruto manga de săptămâna viitoare?
Nu credeti ca Gamakichi-nii-san e pervers? >:o
De-ar fi adevarata poza asta : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=451866304892407&set=pb.330256460386726.-2207520000.1366384446.&type=3&theater ce ai face in locul lui Obito?=)))
Din ce anime este acest personaj? http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2010/319/4/a/commission__tsubaki_ai_by_deathalice-d32w2zn.png
Ce anime e in poza? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=499157700144713&set=a.384068048320346.84295.384063058320845&type=1&permPage=1
A aparut cumva anime-ul Naruto- Road to ninja cu subtitrare in roamna? Daca nu, stiti cumva cand apare?
Cine imi poate da si mie niste anime- uri mai nepopulare dar superi tari pentru ca nu mai gasesc la ce sa ma uit am o lista de anime- uri la care m- am uitat mai mare de 300 dar nu mai gasesc la ...? (mai mult)
Pentru facultatea de medicina, Anglia sau Germania. Dacă aş face totuşi facultatea aici, cum m- as putea duce în străinătate pe timp de vară, că voluntar? Am auzit că dacă ai ajuns...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie niste animeuri amuzante cu chestii supranaturale gen fairy tail...
Salut imi trebuie proprietati axonometrice a 3 figuri ma ajutati?
Hey TPU!~ Pentru toti fanii Naruto Shippuden... Sunt foarte confuza. 1. Va aparea Naruto Akippuden? Am auzit si eu de acest zvon dar inca nu sunt 100% sigura si as vrea sa aflu informatii de la voi in...? (mai mult)
Cat de mult va place Naruto [ Naruto Shippuden ]? Imi puteti spune o intamplare din acest anime care v-a 'marcat', 'impresionat intr-un fel? Funda;;).
Întrebare adresată celor care aspiră să devină artişti manga. În primul rând, nu sunt în măsură să judec pe nimeni şi nici să spun că visurile nu pot deveni realitate, dar să fim serioşi!...? (mai mult)
Imi puteti da site-uri cu chestii genul "how to draw"? In afara de dragon art. Funda :) Scuze daca am gresit categoria, dar alta n-am gasit.
E facut la mişto. http://i.imgur.com/CuK8Xid.png
Hey TPU;). Ce episod din Naruto [ Shippuden ] este acela cand Sasuke intrerupe intalnirea celor 5 kage?
Ce joc pe pc seamana mult cu minecfert
Cum se numeste freza lui L din Death Note?
Imi spuneti si mie care personaje din naruto are eternal mangekyo sharingan? cel mai bun raspuns primeste funda
Cum se scrie in Japoneza,, Ceii sase..." cu litere din alea. semne, etc.? La primul raspuns dau funda :)
Hei TPU :) care anime e mai tare, Naturo sau Bleach?
Salut ..cine stie site-uri asemenea TPU, dar din S.U.A. SCUZATI DE CATEGORIE.
Cine ar vrea sa facem o banda desenata,manga? Ar fi bine daca am fi cati mai multi,sa fim o echipa mai mare, asa cred ca ar fi mai usor. Doritori?:D
Mikoto are sharingan?
A aparut Naruto Road to Ninja in romana? Daca da pe ce site? Funda
Mereu am vrut sa fac cosplay- uri ......acum m.am hotarat sa fac unul... dar este o armura si nu stiu exact cum sa o fac personajul se numeste erza scarlet din fairy tail si chiar vreau sa fac aceea armura...? (mai mult)
Mereu am vrut sa fac cosplay-uri ......acum m.am hotarat sa fac unul... dar este o armura si nu stiu exact cum sa o fac
Ce program e bun ca sa desenez manga/ desen digital?
Unde pot sa citesc manga Kaichou wa maid sama in romana?
ce alte site-uri de animeuri mai stiti in afara de animekage? merci anticipat!
Nu credeti cat de putin ca Akira Kuroki ( Kilari ) seamana la freza cu Hidan Jashin ( Naruto )? :o
Salut semnul care are Omi pe frunte in desenele animate reprezinta ceva? https://www.google.ro/search?hl=ro&q=shaolin+ showdown&bav=on.2, or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.45175338, d.ZWU&biw=1088&bih=657&um=1&ie=UTF-...? (mai mult)
Care face o manga cu mine? El/Ea vine cu povestea si eu o desenez :D
Spuneti-mi va rog seriale anime perverse dar sa fie si de comedie.
Hey! Unde pot gasi manga Vampire knight tradusa in romana si sa fie si sezonul 3? Eu am gasit- o doar pana la sfarsitul sezonului 2... pana unde am vazut si anime- ul... Eu vreau sa vad si sezonul 3 (...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia