Imi spuneti si mie ce tehnica este mai puternica: stilul particulelor dezmembrare atomica, bomba bestiei cu cozi sau Shattered Heaven?
Bunaa am un verisor care ii plac foarte mult desenele animate si as vrea sa ii descarca Puss in boots ....si nu merge ....ma ajutati? S-ar bucura tare mult! merci :*
Stie cineva unde pot gasi anime-ul Munto in manga? Va rog!
Vreau o imagine caricatura cu personajul Gigi Contra.Documentati-va despre el.
De ce nu merge sa vad videoclipurile care sunt postate de peteava ? help
Buna tuturor. Cine ar putea sa imi dee un cod ABSOLUT NEFOLOSIT de bayblade FUNDA!
In acest video cu Naruto secventa dintre 1.04-1.10 este fanmade sau este reala? http://www.youtube.com/watch?v=Py-dsGiJUrk Mersi!
Am o intrebare pentru fanii Naruto. Jutsurile Raikiri si Chidori nu sunt una si aceeasi tehnica, nu? Pentru ca seamana foarte mult! Funda cine ma lamureste!
De ceva vreme ma chinui sa gasesc un program de editat imagini care este folosit in creerea personajelor de desene si jocuri, si nu il gasesc.Stiti cumva cum l-as putea gasi?
Hei tpu.inainte,insula dramei totale avea un site oficial si nu il mai gasesc.mi-l poate da cineva?
Buna imi spuneti si mie de unde manga konichiwa maid-sama continua animeul si spuneti-mi unde pot sa citesc manga in romanna. Dau fundita cui ma ajuta.
Am o intrebare pentru fani lui Naruto anime, nu manga. In ce episod se intalneste Naruto cu Minato? Dar cu mama lui? M- ati putea lasa link- ul cu episoadele¿? Tin sa specific ca Naruto se intalneste...? (mai mult)
Imi puteti da va rog niste manga cu fete puternice care stiu sa lupte foarte bine deoarece leau antrenat cei mai de temuti si mai puternici oameni (nu prea stiu cum sa ma exprim) gen Change 123 adica ...? (mai mult)
Dupa beyblade metal masters a aparut ceva cu beyblade nou daca da dati-mi linkul in limba romana
Am citit pe internet ca Animeul Fairy Tail revine in 4 aprilie, dar se va numi Fairy Tail Best. Intrebarea ma este.aprilie anul acesta sau... 2014?
Din ce manga e imaginea asta: http://i.imgur.com/MToeiNx.jpg? ...In caz ca nu e fan art, ceva...
Cum imi fac cont pe zanzarah? va rog ajutor! funda!
Imi poate recomanda cineva animeuri gen Deadman Wonderland, Hellsing sau Mirai Nikki? Adica cu mult sange si suspans? ofer funda
Cum se numeste micutul acesta din imagine? http://www.artleo.com/pic/download.php?file=201108/960x800/artleo.com- 7611.jpg nu mai stiu numele si vreau mai multe imagini cu el. merci. Scuze de categorie...? (mai mult)
Vreau si eu niste desene animate? Nu animeuri.
Hey! Cum pot sa fac si eu poze cu meme-uri ca alea de pe Facebook? Va rog ziceti-mi si mie! Funda!
Stie cineva un anime gen Another?
Stiti ceva sait unde romani sa vb despre anime
Cum creez desene animate fara programul Adobe?
Fani Fairy Tail. in special fete de 13- 14 ani. Vreti sa imi dati adresa de mess la privat? Ca sa mai vorbim despre anime. Si ca sa ma de ce sa dau funda. ziceti ceva de anime.:). Si daca sunteti fani ...? (mai mult)
Animeuri gen Fairy Tail stiti? P.S Dau funda + 3-4 voturi :)
Imi puteti recomanda si mie niste animeuri cu vampiri? Cu cat mai multe, cu atat mai bine
Spuneti va rog niste anime-uri interesante
Cum se fac desenele animate? Cu ce program? Ce program folosesc cei care au facut desenele : Ben 10, Nartuto...Va rog frumos sa imi raspunde-ti.
In ce epsiod din naruto se intampla asta : http://www.youtube.com/watch?v=WDZ-OaRsPTI
Provocati-ma ce sa desenez si maine voi pune desenul aici!
Puteti sa imi ziceti niste animeuri cu gen:ecchi,romance? nu m-am mai uitat la anime de ceva timp pentru ca nu gaseam prea bune subtitrat in romana, sunt praf la engleza! Multumesc Frumos! :D
Hey! La ce desene animate va uitati cand erati copii?
Buna spuneti- mi, da repede, cum se numea( ca am uitat )animeul din care face parte cuplul karin x kazune. Si unde pot sa il vad subtitarat in romana da nu numai cateva episoade ci tot.Scuze ca cer ...? (mai mult)
Stie cineva din ce anime e fata asta : http://www.google.ro/search?hl=ro&gs_rn=7&gs_ri=psy- ab&cp=10&gs_id=14&xhr=t&q=poze+ anime&bav=on.2, or.r_qf.&bvm=bv.44442042, d.ZWU&biw=1441&bih=651&wrapid=tljp1364669616903018&um=1&ie=UTF-...? (mai mult)
La Bleybalde Metal Masters cine e cel imi tare bleyblade:Pegasus, El Drago o Lion? Si cel mai tare luptator: Ginga, Kioya o ala care i lare pe El Drago?
Hi, sunt fan anime si ma miram daca este posibil sa vezi vreun anime interesant la tv, momentan nu am cablu, am mers mai mult pe varianta cu receptor si satelit, am o gramada de antene in curte indreptate...? (mai mult)
De cateva zile tot incerc sa intru pe Deseneanime.ro dar nu merge...mi da eroare! Ce s-a intampat? E vreo problema de la ei sau se inchide situl?
Ziceti-mi si mie niste manga cu vampiri, demoni chesti supra noaturale care sa contina si romance; in romana si site va rad. Funtita.
Http://25.media.tumblr.com/01aeecbd1e090f61ef8941a98293817c/tumblr_mk81wxATEd1s99firo1_500.gif cum se numeste animeul?
Heiii TPU! Aș vrea să desenez... Nu m-am decis ce... :-? Aveți vreo idee?
Buna sunt Andry! am o mica intrebare vreau sa imi fac si eu un jurnal ca al Violettei de pe Disney Channel cu foaie velina cum sa il afc mai gros cu multe caiete cum "? Funda si promovez intrebarea :* ...? (mai mult)
Vreau sa imi fac o pagina cu animeuri pe facebook. Eu inca nu am facebook si o sa imi fac azi. As dori sa imi spuneti mai multe despre crearea paginii cu anime. Deci nu despre cum sa imi fac fecebook asta...? (mai mult)
Imi spuneti si mie cine este mai puternic din: itachi,madara,naruto, tobi sau sasuke
Http://www.youtube.com/watch?v=npzIyVnKt1s va rog sa-mi spuneti si mie cum se numeste acea melodie cand apare xelos cea de la min 15:55 va rog frumos
Vreau si eu sa stiu de la iubitorii de anime- uri cum se numeste un anime. Din cate imi amintesc, era ceva legat de o fata care avea diferite costume si se ocupa de prinsul unor carti si mai ...? (mai mult)
Stiti vreun artist, autor de manga(cum vreti sa ii ziceti) :)) ca Minami Kanan?(sa scrie manga romantice cu o poveste interesanta sau ceva de genu) Cel mai interesant manga mi s- a parut Koi wo Hajimemasu...? (mai mult)
Buna spuneti-mi si mie unde pot vedea Kareshi Kanojo no Jijou in romana, VA ROG.Dau FUNDOI.
Intreabarea mea este legata de Naruto. Este o intrebare care este cam greu de raspuns la ea, si mai mult as vrea sa va dati cu parerea. Cam care este ordinea in care cei din Akatsuki au intrat in organizatie....? (mai mult)
Care au fost benzile voastre preferate?, ale mele au fost cele cu spider man
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!