Exista postere cu animeuri ( Fairy Tail... Inuyasha. etc )? Daca da. Are cineva? Dau la schimb cu alte postere cu vedete si altele. Daca nu. de unde pot lua un poster sau sa imi fac ceva cu ei sau sa fac...? (mai mult)
Aloha! Funda. Stie cine un Anime gen Lovely Complex sau Maid Sama? (Nu vreau NaNa) Tenqiu veri muci.
Scuze da categorie da nu stiu dacai o categorie buna da intrebarea mea este :Cine este shoop da whoop
Imi spune`ti si mie niste statusuri bune, frumoase si NOI?
Hello! vreau sa ma uit la manga Kaichou wa Maid- sama! puteti va rog sa imi spuneti de la ce capitol continua dupa anime. adica m- am uitat la anime si vreau sa ma uit in continuare la manga de la ce capitol...? (mai mult)
Imi spuneti si mie la imvu cum sa fac bani dar nu cu free credits cu un hack 2013 dar sa nu fie hack pentru naivi depe net sa schimbi bani va rog ajutor! Funda! XD.
Cum arata animeul perfect pentru voi? Dau funda...:D si vreau deescriere. normal.
FUNDA! Pentru cine gaseste si cine intelege si repede, va rog! Puf de aceela, de perna imprastiat, am cautat pe GOOGLE, n- am gasit decat pisoiasi.:\ Va rog, unde gasititi vreo poza ceva. Sper ca...? (mai mult)
Pentru cei cu experienta... Imi puteti da exemple de niste anime- uri bune care sa se incadreze la genul shounen/actiune/supranatural/drama? Ceva gen Ao No Exorcist, Hellsing, Nabari no Ou, Blood+ , ...? (mai mult)
.stie cineva un anime gen Nana? Funda! :D
Vreau sa creez un manga, totusi am ceva probleme 1.Nu am habar sa desenez manga 2.Nu ma descurc sa asez in pagina imaginile. Ma puteti ajuta?
Cine imi explica si mie pas cu pas cum sa pun o poveste pe fan ficuri sau cum sa imi creez cu fan fic. Multumesc.
Nu stiti de unde as putea cumpara benzi desenate cu x-force sau Deadpool?
Urmeaza sa primesc primul numar din Brody Ghost, prin posta.Am descoperit mangaul din greseala, stateam pe net ca orice internaut, dintr- o data am vazut pe net cum se deseneaza un ochi realistic http://www.youtube.com/watch?v=dT5bm6JBxcI ...? (mai mult)
Sal TPU era un desen pe Cartoon Network mai demult cu niste roboti si cu un doctor nebun care voia sa le fure lichidul cu care functionau. Stie careva cum se numeau desenele?
Hei...Imi poate spune cineva dc nu mai merge sa postez si sa raspund la mesajele de pe pagina mea de facebook? :(
Trebuie sa fac o banda desenata amuzanta la franceza cu tema la cumparaturi. a am uitat sa va spun sunt in clasa a 4 a
Hei, eu scriu povesti. de orice fel. Dar in general de groaza. Imi place sa scriu totusi si mult. Adica una din povestile mele nu scapa cu mai putin de 100 de file. Asta cu scris mic. Eu as vrea sa fac...? (mai mult)
Hei TPU? Am o intrebare vreau sa imi iau un telefon care crezi ca e mai bun iphone 5 sau Samsung galasy s 3
Am de facut la romana niste benzi desenate si nu stiu cum sa le fac. Putei sa imi ziceti?
Animeul fairy tail contine evenimente. sau cum sa spun eu :?. lucruri. nu. mai bine evenimente obscene? Mai bine zis este cu prostii sau nu? Rog seriozitate dau funda. logic! As vrea sa imi raspunda ...? (mai mult)
Salut, am auzit la 3ler ca Comic con o sa vina la Bucuresti pe 30 si 31 martie, la palatul copiilor.Acum am cateva intrebari: 1 iti trebuie bilet sa intri? eu cred ca nu pentru ca este palatul copiilor...? (mai mult)
Buna imi spune cineva daca exista manga Fairy Tail si daca da unde pot sa o citesc dar manga Koi wo Hajimemasu. Cine ma ajuta primeste fundita.
CE anime- uri stit Cara sa aiba romance, actiune, drama, ceva echhi, vampiri, Nu toate la un loc :P Ceva care sa te atraga inca de la primul episod Gen SAO, Death note, Highschool dxd, Highschool...? (mai mult)
Buna,as vrea niste site-uri de desene cu oameni facute in creion mai pentru incepari.
As vrea si eu genuri de manga mai romantice :x cu poveste de dragoste etc :* Funda restul vott
Stie cineva un anime gen Hellsing OVA? Dau funda;)
cum puneti smailicurile in mesaje?
Vreau si eu sa stiu prin ce program, sau mai multe, pot face o banda desenata pe calculator. Daca puteti sa imi dati si un link de unde il pot descarca. Multumesc si. Funda:)
Am vazut ca verisorul meu mai mic se uita a niste anime- uri, beyblade pe cartoon network si mi- am amintit ca atucni cand eram si eu mci aveam un beyblade, dar altfel si desi am caut pe net nu gasesc...? (mai mult)
Hey.ce anime-uri gen naruto, bleach sau full metal alchemist stiti? Dau funda celor mai bune sugestii!
Buna imi puteti spune niste anime-uri romantice pot sa fie si mai vechi. Cine ma ajuta sa gasesc un anime bun primeste fundita.
O schita a copertei din primul numar, , The TIGER- X"pentru ca m- am gandit la un nou personaj, si vreau sa fac macar cateva numere cu el. http://sphotos- f.ak.fbcdn.net/hphotos- ak-...? (mai mult)
Ce animeuri gen Saint Seya mai stiti?
Dupa parerea vostra Brody Ghost este un manga bun? de ce?
FUNDA! Câteva poze cu fete și băieți care se sărută sau ceva de genul ăsta, am nevoie de inspirație acum, nu prea am pentru că sunt obosită. N- are nimic dacă- i desen, cu atât mai bine. ...? (mai mult)
Erai niște benzi desenate în care eroii au devenit rai, iar pentru ai opri a fost înființată o echipa sau brigada, benzile nu sunt chiar pentru copii dar eu am depășit vârsta și vreau sa le citesc.Dar...? (mai mult)
In cat timp imi ajunge un colet prin Manga Shop? In locul in care scrie timpul estimat scrie ca in max. 4 saptamani, de ce ata de mult?
In curand o sa termin animeul inuyasha. As vrea un anime sa se asemene cu inuyasha! Astept idei! Sa se merite si dau funda pe loc! :*
stie careva unde gasesc episodele din Kirarin Revolution de la 140 in sus? Nu conteaza in ce limba e sau daca are subtritare.
Ce animeuri romantice stiti? Funda;)
as dori o pagina de facebook cu derp si derphina,dar in romana.Dau Funda,
Stiu ca anime-ul Fairy Tail este on going,dar ma intrebam daca stiti cumva cam cate episoade vor fi in total, daca aveti vreo sursa.
Cum scriu cu alta culoare pe facebook sau cu litere mai mari?
Salut, aceste intrebari sunt pentru fanii naruto: 1.Care este diferenta dintre sharingan si rinnegan 2.Care este mai puternic si mai folositor in lupta? 3.Din seriile naruto cine poseda rinnegan si...? (mai mult)
Vă plac benzile desenate cu spioni? hmm...
Vreun site unde pot găsi manga mai ieftină?
Câteva anime-uri de gen psihologic, mister, horror? Ceva asemănător cu Another, Mirai Nikki, C]: Control: The Money And Soul Of Possibility.
Buna TPU Am sa va explic un anime care mi- a ramas in minte dar nu imi mai amintesc cum se cheama, ce imi amintesc despre acel anime este ca era un baiat care tinea 2 pistoale pe dos ( tragea cu...? (mai mult)
Vreau si eu niste peisaje ca sa le desenez.Si as vrea mai multe peisaje. Dau funda+vot la cele mai frumoase peisaje! :D Scuze categoria :$
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!