Din filmele naruto shippuden road to ninja care este preferatul vostru.Si cand apare nr 6? cred ca este cel mai tare.
A auzit cineva in viata lui de animeul Pendulum?
Cine este mama lui Gaara? A fost nascut prematur? Ce inseamna tatuajul de pe frunte si de ce nu are sprancene? Sunt curioasa :). Multumesc anticipat
Cine imi poate da si mie niste anime- uri sau manga care sa fie in ca DN. Angel sau Yu- Gi- Oh? Ma refer ca vreau sa aiba si putina romanta (dar nu neaparat), dar cel mai important e ca personajul principal...? (mai mult)
As dori sa stiu in ce episod Hiruzen Sarutobi [al 3-lea hokage din seria Naruto] vorbeste cu Konohamaru despre "will of fire", are loc o conversatie in fara clasei lu' iruka
Buna funda daca ai avvea puteri de sper erou ce putere ai alege eu as alege invizibilitatea.
Cine imi da si mie niste anime? As dori mai multe:D Dau funda!:D :D
Ce parere aveti despre Mark Crilley?(creatorul manga)
Cine de aici e fan Neon Genessis Evangelion?
Imi puteti spune ceva anime-uri romance?
Care este cel mai apreciat gen manga/anime?
Jiraya a fost orfan?
Sall are cineva sa imi dea si mie un cont de metin2ro k imi e greu si mie sa ma apuc de la anceput :D
Cand va aparea sezonul 3 din Transformers prime si cine va deveni noul prime?
Http://www.youtube.com/watch?v=v0wKVDiPBbM Ce spuneti de acest sfarsit?:(( Eu sincer urasc finaluriel!
Voi ati plans vreodata la un ep din naruto? Si v-ati dat seama ca trebuie sa apreciati mai mult lucrurile pe care le aveti?
Http://www.youtube.com/watch?v=qAvxXmn9wRM&feature=youtu.be va place=))?
Buna am vazut niste poze din fairy tail cand personajele purtau niste uniforme scolare ma intrebam in ce episoade se intampla asta. Cel mai rapid raspuns primeste fundita.
Ce anime-uri gen Binbou-gami ga! stiti? :)
Pe voi animeul Naruto v-a ajutat cu ceva in viata? Adica v-a dat un ex de mode de exprimare, purtare, obicei din astea. Scrieti in detaliu si argumentati.
Salut, ma gandesc sa fac manga dar pe pc, merge in paint tool sai? nu sunt prea buna in paint tool, asa ca ma gandeam ca poate sunt alte programe, asa ca ma ajuta cineva? ceva usor pentru incepatori.
Unde pot vedea cele 13 volume gratis ale anim-ului Dragon Crisis?
Sall TPU, vand un mihnight blade dhb(b- daman) la pret negociabil de la 30- 40 ron in sus pretul se negociaza.cine este interesat aceste adrese: andreiardelean2008(@yahoo.com) sau Andy Ard pe facebook...? (mai mult)
Cum pot crea poze anime?
Stie cineva de unde pot cumpara Brosy Ghost in Romania?
As vrea sa incep sa citesc niste manga si ma gandeam la Crimson Shell...Ce parere aveti despre el?
Imi ziceti si mie niste manga- uri gen Koi wo Hajimemasu sau Rhapsody in heaven sau nu stiu. ceva romantic:)).Sau daca stiti anime- uri romantice... deja am vazut cu gramada(Kaichou wa maid- sama,...? (mai mult)
Wolverine e nemuritor? Am citit undeva ca avea puteri regenerative iesite din comun, niciun alt mutant nu avea abilitati regenerative atat de mari! Nu sunt fan al filmelor X men dar ma intereseaza de ...? (mai mult)
Cat ar insemna capitolu 322 din manga Fairy Tail in anime? Am ineles ca un epiosod e format din 3 capitole?
Cum pot face o reclama? si sa o pot posta pe net? funda!
Salut imi puteti da va rog cateva animeuri ca gen.dn angel. kokoro no basket(si cand apare sezonul 2 anul asta?) lovely complex sper ca intelegeti
As dori sa vad niste recomandari din partea voastra pentru un anime. Ce as dori eu mai exact? Mi- ar placea un anime care sa se asemene intr- o oarecare masura cu Naruto si/sau Fairy Tail. Ma...? (mai mult)
Salut cred ca toti ati auzit de animeul Higurashi No Naku Koro Ni si aici vine si problema mea aveti mai jos lista cu toate sezoanele + specialurile si vrau sa stiu ordinea in care au aparut sa ma pot...? (mai mult)
Din ce anime este poza asta http://weheartit.com/entry/54951146/via/Eunjiexo?
Despre ce e "zettai joousei" si unde gasesc manga si anime-ul si sunt ongoing?
Tocmai mi-am downloadat un volum din Shaman King Kang Zeng Bang Extras si nu stiu cu ce program sa-l deschid. :( Help me!
Cine e Samui? ( Din Naruto ).
Pentru cei care se uita la manga, in iris zero ce putere are fata (nu stiu cum o cheama) care ii cere sa fie prietena lui iris zero?
Cate episoade manga formeaza un episod anime intreg cu miscare,culori, muzica si toate alea? Dau funda pe loc!
Intrebare pentru cunoscatori: Ce credeti despre Death Note? Merita vazut? Va rog nu scrieti faze din anime, pentru ca vreau sa vad eu singura.
Buna cine ma poate ajuta unde pot sa dau comanda de costum pentru mire sau rochii de seara dupa model sa mi se coase pe marimea mea? va rog ajutati-ma.
Ce anime e in poza asta : www.facebook.com/photo.php?fbid=439480379461654&set=a.204711076271920.50963.100001990869877&type=1&theater
SALUT; TPU am si eu o intrebare dac ar fi sa faci niste benzi desenate cu eroi pecine ati pune eu nu ma pot hotar dinte spaidarmen, bacmen etc dect dintre asta 2
Hi TPU, vand un B-diman darck cobalt blade aproape nou la 40 lei sau suma se discuta care este interesat: id de mess:andreiardeleann2008@yahoo.com puteti trime mail orice dac sunteti interesati.
Puteti sa-mi carcacterizati aceste 2 personaje Naruto si Sasuke si sa imi spuneti povestea lor daca vreti!
Cateva anim-uri precum InuYasha/Yu Yu Hakusho?;;] [cum ar fi grafica si..sa aiba actiune, comedie si sa fie putin romantc de ce nu ^^] imi plac desi stiu ca ambele sunt vechi
Cine stie ce anime e in aceasta poza alb-negru https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/31923_439480379461654_953630813_n.jpg
Cine ar vrea sa fie traducator sau verificator la un fansub?
Dati-mi va rog cateva anime gen actiune, aventura, supernatural urgent! Funda
Ce anime de gen harem + ecchi + seinen stiti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!