Cum se fac mai nou cr. pe Imvu cu Pinterest. am gasit pe youtube o metoda http://www.youtube.com/watch?v=JQiaIIjs17Y Am incercat si asa dar degeaba. Am facut cu fb... mi- a mers dar acum nu stiu...? (mai mult)
As vrea niste filme asemanatoare cu Devil! Beside you. Dau fundita:)
Ce supereroi va plac mai mult? cei cu superputeri sau cei fara? mie cei fara...
Ziceti-mi niste animeuri yaoi plzzz... funda, mai multe pentru ca majoritatea dintre cele cunoscute le-am vazut...Mersi :x
micii mei prieteni cu antene. Vreau si eu niste poze cu SAO mai frumoase. Ms. :D
Cate numere din masini de legenda sunt in total pana acuama sunt 37 cate mai sunt?
Konnichiwa ^.~! Vreu si eu niste site`uri sau programe pentru desenat; d. FUNDAA x3!
Vreau si eu cateva tutoriale despre cum sa realizezi un porteret in creion, in romana daca se poate si niste poze cu cele mai frumoase si simple
:) Stiti cumva un site unde pot citi manga kami-sama hajimemashita?
Hey, stie cineva de ce Bleach, se numeste asa(adica "inalbitor")?
A mai auzit cineva pe aici de Hetalia, sau numai eu?
Cine stie momentele amuzante cu hinata din toata seria naruto? Va rog frumos!
Hey! ^^ Cine stie un site..SITE. unde pot sa fac "desene animate" de genul site-ului "GoAnimate"? Dar sa fie bun :o3 Merci!
Ştiţi nişte benzi desenate în română sau engleză?
imi plac mult manga si as vrea sa ma uit la Higurashi no Naku Koro ni, m- am uitat la primele 2 sezoane (anime) si mea placut mult dar nu stiu care urmeaza dupa el, stiu ca vine Higurashi no Naku...? (mai mult)
Dati-mi si mie lista voastra de anime gen Zetsuen No Tempest. Funda
HeyTPU! Cum se numea animeul ala in care era Spiderman in vitor sier o femei- sobolan, si unul care semana cu o mumie (erau mai multe personaje dar nu le mai stiu). Daca il stiti datim un site de pe care...? (mai mult)
Imi puteti spune un anime gen: ecchi, romance si comedy, daca se poate si school, dar neaparat sa fie romance si cu cateva scene idecente.Multumesc Dau funda :*
Spuneti-mi si mie cum se numesc acele tatuaje care se ia la mai multe spalari? la vreo 10 stiam! dau funda pentru raspuns
HEY! ziceti-mi si mie ficuri itasaku si deisaku P.S DAU FUNDITA :D
Ce spuneţi de amimeul Bokura Ga Ita? Merită? şi dacă da unde l-aş putea vedea? Fundă
Cate numere din masini de legenda exista?
Is magazine de manga in Timisoara?(De romance, action...etc.) Si daca da unde? FUNDA + VOT!
o sa spun scurt si la obiect. Vreau cele mai bune animeuri Yaoi! Multumesc ^_^ FUNDA + VOT
Cum se cheama portretele acelea ireale cu linii curbe cu chipul stramb un ochi mai mare unu mai mic... cred ca stiti despre ce vorbesc si dati- mi un nume dintre oprele ale lui Da Vinci. Mia aratat profa...? (mai mult)
Am intales ca pe Orochimaru nu il interesează acest război.Dar ce planuri are el atunci?
Stiti cumva daca exista vreun magazin de manga/benzi desenate in Sibiu? sau daca nu, stiti unde as putea gasi? Adica sa aiba tot felul de genuri de manga(romantice, comedie, horror etc.) Multumesc...? (mai mult)
Vreau sa gasesc site-uri de fete cu jocuri!♥
Copii! si adulti....si adolescenti, ce inseamna otaku? adica i-am auzit pe mai multi spunand asta si pe facebook,si eu nu prea m-am prins ce inseamna, si totusii ma uiit la animeuri. Ajutor :(
Vreau si eu niste replici din anime care v.au placut. Sa fie in romana daca se poate. Ms :D
De ci am citid de 20 de ori cartea "Familia Puhoi Vecinii" si "Familia Puhoi La Scoala"si vreau sa fac un serial dupa cartile astea.Ce ziceti? Sa fac un serial despre "Familia Puhoi" sau sa fac un...? (mai mult)
Cum o cheama pe cea care canta ost-ul "Rose" al anime-ului Nana? Raspuns urgent va rog!
Credeți ca Jiraya va fi controlat de Edo Tensei?
Bauna,cum vi se pare acest site: http://www.facebook.com/pages/We-like-it/443068355753216?ref=tn_tnmn Va rog raspundeti cat mai sincer.V-ati uita la asa ceva in timplul liber?
De unde pot sa cumpar carti (dar nu de joc) cu personajele naruto (de preferat din Slatina, dar merge si dupa net)?
Sall all imi puteti da un cont pe pokemon indigo care sa mearga cel mai bun cont va primi funda imi pare reau de catergorie dar nu pot selecta Jocuri PC/Online
Acuma am terminat de citit toate manga- urile lui Minami Kanan (toate romantice) Dupa ce am vazut ca le- am citit chiar pe toate eram ceva gen "Mai vreau sa citesc!" Acuma intrebarea este daca stiti...? (mai mult)
Va rog sa-mi raspundeti repede. am intors ecranul calculatoului cu susunjos si nu stiu cum sal intorc inapoi
Exista coduri pentru warface daca da ziceti-mi va rog
Salut am gta 4. Desi detin cerintele rocomandate imi merge in reluare ce are?
Cum de al 3 Hokage a fost batranu ala si al 4 Minato desi el era mort?
Buna TPU. Ma uit la Naruto Shippuuden si am ajuns la episodul 221, cel in care Kabuto ii spune lui Tobi ca vrea sa se alieze cu el si ii arata acele sicrie in care se aflau Itachi, Sasori, Deidara,...? (mai mult)
am si eu o intrebare : Cum imi pun o semnatura pe forum? ( Adica poza pe care o fac ) cum o pun la semnatura sa se vada la Cerere Admin, Reclamatii Etc. Va rog ajutati- ma, Cu...? (mai mult)
Exista sezonul 4 din Jigoku Shoujo? Funda :o3
:) Mai stiti ca acum cativa ani erau niste albume cu Naruto la cornurile chipicao...:-? Sunt printre voi persoane care au avut album si mai aveti chiar si acum dubluri?:)
As vrea sa imi spuneti cateva anime-uri care sa fie asemanatoare cu Hellsing. Multumesc mult!
Itachi l-a iubit pe Sasuke? Argumentati!
as vrea sa stiu daca in Arad se gasesc benzi desenate cu Batman sau ori ce alt erou de la DC Comic. Dau funda!:*
Ce parere aveti de animeul Vampire Knight? Merita vazut? :)
Salut vreau si eu o lista cu toate anime-urile care apar in 2013. ( asta include si sez care apar noi ) multumesc mult!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!