Ce se intampla daca dai pe site-ul Ghost Singles? Cica iti apare o fereastra de la browser cu : you are not a ghost! :)))
Intrebare intrebatoare, as vrea sa stiu si eu niste site-uri de unde, sa vad si eu manga, ca tot am auzit de acest gen dar nu l-am vazut niciodata ajutor, dau funda!
Pe ce site pot sa citesc Ibitsu manga complet? Am inceput sa citesc pe un site dar nu era complet si am ramas in suspans.
daca Menmaapare in road to ninja si e Naruto pentru locul ala...atunci Naruto ii fura viata? Sau poate sunt frati acolo? si Menma asta o fi si el jinchuuriki? Oare Menmna o sa il...? (mai mult)
De ce manga din Naruto shippuden e mai inainte decat animeul?
A aparut anime-ul Lock on!? Eu am vazut doar manga si as vrea sa vad si anime.
Stie cineva ce fel de genuri sunt yuri, yaoi, mecha, ecchi? sau ce inseamna? dau funda.
Naruto Shippuden a fost al 2sezon dar cum se numeste primul cel in care erau mici si unde pot viziona acele episoade?
imi doresc foarte mult sa invat sa desenez personaje manga si as dori sa ma ajutati cu ceva, daca cumva stiti creun site, care sa arate pas cu pas cum sa deseneaza un asemenea personaj, vas ...? (mai mult)
Heii! As vrea sa stiu daca mai exista revista "Popcorn" in Romania. Sunt mare fan!
Bună. Ştiţi cumva când este Otaku festival în Bucureşti anul acesta şi unde pot citi mai multe despre el?
Ce animeuri gen Ao no exorcist stit, toti cu lucuri supranaturale, fantome si chesti :3. Funda la cel care imi place mai mult :D
Puteti va rog sa imi spuneti niste manga cu fete gangsterite? gen red lion sau Hot Blooded Woman sau cum e Love SOS la inceput?
Intrebare pentru fanii Soul Eater. Stiti ce zodii sunt urmatoarele personaje : Maka. Soul, Kid, Blak Star si Asura?
Cei care se uita la Dragon Ball GT spuneti-mi si mie cand e urmatorul episod funda
Ce idee ati pune intr-o banda desenata?
Era mai de mult un animeu cu niste fete care se transformau in fete-pisici avreau urechi si coada de pisica si multe altele. avea puetri. etc. stie cineva cum se numea?
Stiti cumva unde pot gasi benzi desenate cu Naruto (sau reviste)? Am intrebat pe la diferite chioscuri si nu avea nimeni.
Vreau sa va itreb cv despre ep Naruto original.Sakura de ce nu prea mai apare innep? De la160 insus?
As vrea sa vad de la inceput animeul Inuyasha stiti unde il gasesc? dau Funda!
Personaje anime "nascute" in luna februarie?;;)
Cine poate sa-mi spuna si mie cum se numeste melodiile de fundal de la naruto shippunden ep 178 min 8:14-9:50 min 10:05-11:40 min 11:50-12:25 Va multumesc anticipat!
Erau pe vremuri niste B.D. in revista Pif Gadget. Era," Rahan", "Doctor Justice" si altel. Stie cineva ce s-o fi intamplat cu revista aia?
Cu cine credeti ca va ramane Elena? dupa toate ce s-au intamplat cu Damon. Si de ce credeti ca va ramane cu Stefan/Damon.
Cine poate sa- mi dea si mie un site cu naruto subtritrat in romana? :o3 :o3 :o3 P.S naruto simplu, nu shippunden si sa nu fie animeka ca am dat si pe acest site si are sursa peteav si zice ca,...? (mai mult)
Sall! Pute- ti sa- mi dati niste anime- uri cu genurile: comedy, school, demons/vampire, dragoste, actiune si o descriere pentru fiecare. Multumesc! ...? (mai mult)
Am observat ca sunt multi fani Naruto pe aici printre care si eu. Imi puteti spune ce credeti despre acest serial? Si daca doriti despre un personaj care va este simpatik.
Cine este de fapt Karin?
Salut prieteni TPU... ma intrebam daca stiti unde pot gasi anime-ul HIS AND HER CIRCUMSTANCES in romana.
Ce anime-uri îmi recomandaţi? Aş vrea ceva gen Another sau Mirai Nikki dacă se poate...
Stie cineva unde pot urmari anime-ul Naruto?
In ce episod moare neji si cum se ajunge aici?
De la ce capitol incepe pe manga sezonul 3 din vampire knight?
In ce episod apare Sai? Sunt foarte curioasa!
O intrebare pentru fani Naruto unde pot vedea benzile desenate toate ca pe anime kage nu sunt complete. FUNDA
Are cineva numarul din "Explorand corpul uman "cu bebelusul?
Sall,TPU! Dati-mi niste anime yuri in romana.Dau funda;)
Cei din Akatsuki de sau cu oja?
Care este cea mai frumoasa banda desenata?
Cum se numeste melodia de la inceputul episdoadelor, serialului vampire kinght sezonul 2?
Vreau si eu niste manga-uri romantice :x gen : cu o fata care este ala liceu si se indragosteste de un baiat. dau funda si restul vott pentru cele mai frumoase :x
Vreau si eu un site care sa aiba poze cu "I'm My Friends"Dau funda la cel mai bun raspuns...
Stie cineva daca a aparu seria manga Avatar:The Promise in romana? Daca da, lasati link-ul. Funda =]
Hehe, am revenit, am zis de vreo 2- 3 luni ca vin cu niste desene :|, si scuze tuturor ca nu am putut sa le postez :D. Daca m- ati intreba pe mine, cum sunt eu as zice raspicat "URATE!" deoarece nu...? (mai mult)
In ce episod din naruto credeti ca se va intoarce Sasuke in Konoha?
Hey...Ce s-a intamplat cu Karin din anime-ul Naruto shipuden dupa ce a fost adusa in Konoha? Eu nu am mai vazut-o.
Puteti sa ma ajutati?! Ne- a spus d- na de franceza ..sa lucram ca un fel de benzi desenate ..si ..nu am idei ne- a dat niste cuvinte.:(1) Dragoste la prima vedere.(2)Unic (3)Buchet nu prea am idei.M-...? (mai mult)
Buna :) ce anime imi recomandati ceva doar sa nu fie de dragoste :X :)) app amvizionat naruto, naruto shippuden ( inca ma uit ) soul eater, dragonout : the resonance etc asa ca vreau de genu acesta...? (mai mult)
De ce Batman nu a fost considerat niciodata un erou asa cum erau considerati Spider Man, Super Man, Wolverine etc? El mereu a fost vazut ca pe un personaj sinistru, iar lumea nu intelegea ca e singura...? (mai mult)
Credeti ca Sasuke il va rani pe Naruto cu Amaterasu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!