Am 11 ani, vreau sa-mi redecorez camera pe gratis in stilul girly singura! Urgent! Foarte urgent! Funda mare! Ajutor fetelor!
Hei fani beyblade, ce este de fapt sez beyblade metal saga sau invers am vazut ca este de fapt metal master mai sunt si episoade noi in saga? stiti daca beyblade are si OVA- uri find un anime daca da ...? (mai mult)
Ce reprezinta piercing-urile din nasul lui Pein?
Cam in cate zile sunt pana ar incepe shippuden la tv? ( mentionez ca azi incepe episodul 153 la tv )?
Odata la cat timp apare un episod nou din manga naruto?
Sunt la un magazin din Barlad cartile Jurnalul unu pusti? Daca da, unde?
Cine va fi Hokage dupa Naruto? Konohamaru? S-au nimeni...ca se termina?
Stie cineva unde pot gasi manga naruto in romana?
Stie cineva cand apare Kuroshitsuji manga in romana? Daca a aparut imi dati si mie site-ul va rog? Multumesc. :)
Ce reprezinta semnul din fruntea lui Tsunade? Dau funda :)
Am vazut o poza in care Tatal si Mama lui Naruto impreuna cu Jiraya vor fi controlati de Kabuto.Naruto s sa-l invinga pe Minato si Jiraya?
Salut "Fani Naruto" tehnica numita EDO TENSEI cu ajutorul ei poti invia si controla trupurile celor morti? Si cine a creat- o? De plictiseala am facut asta stiu ca toti ati vazut pozele si sunt site- ...? (mai mult)
unchiul meu primea adesea pe mail anumite clipuri de 4- 5 minute max 15 min despre viata, o intamplare, imagini cu citate despre un anumit lucru, sau intrebari de psihologie la care raspundeai...? (mai mult)
Cine mai e si Menma Uzumaki asta?
vreau sa va intreb unde pot gasi episoade cu "Liga Dreptatii" in romana si despre personajele feminine de acolo?
Cum imi dau seama ce nr are abttibildu tempo lala band
Am ajuns la episodul din Naruto Shippuden in care Sai este introdus ca inlocuitorul lui Sasuke.Momentan am aflat, dupa cum s- a aratat, ca face parte din Root ANBU si ca urmareste de fapt realizarea misiunii...? (mai mult)
Naruto s-a imprietenit cu 9cozi si a deschis sigiliul.O sa il tradeze vulpea pe naruto?
vreau sa stiu Femeia Fantastica din "Justice Leauge" era impreuna cu Super Man sau Batman?
Va place Sexy no-jutsu? xDD
Hello TPU! Vă deranjez şi eu cu o întrebare: Ce anime-uri amuzante ştiţi? Îmi puteţi da site-ul? :3 Fundă! :D
Foloseste cineva Paint Tool Sai? Eu am incercat sa-l downloadez si nu merge :( Trebuie sa am vreun prgram in pc ca sa-l pot descarca? Multumesc mult :)
Tocmai mi- am creat o pagina de facebook pe care voi posta doar poze anime, cosplay. Sunt abia la inceput. Ma puteti ajuta cu un like? ^^ Daca va place, binenteles :) Si astept parerile voastre despre...? (mai mult)
Cati ani are Hidan?:| Dar Pein? Daaaar Orochimaru?
M-am facut un site cu ficuri vr sa stiu parerea voastra http://animeart.ucoz.ro/
Cine are niste glume amuzante rau de tot cea mai amuzanta primeste funda! sceze de categorie
Sall! stiti unde pot gasi papusi monster high in maramures respectiv borsa, baia mare etc.la maxim 80 lei? sunt un fun mare si imi doresc o papusa monster high! va multumesc! ma suzati nu am stiut la ...? (mai mult)
:) Sunt nelamurit cu un lucru legat de Naruto, (atentie spoilere) : Deci daca au fost cei 4 Hokage reinviati, cum s- a putut face procesul asta l- a primul si la al doilea hokage? Din moment...? (mai mult)
Http://graffiter.com/app/walls.cum vi se pare? mie imi place
Ce credeti despre Super Sayian 4? E mai,, sexy " decat Baby-Vegeta? ( Dilema ).
Salut.Am vazut ca pe facebook se tot pun "meme" si as vrea si eu un site unde sa fac meme-uri.Multumesc
Ok....probabil ca intrebarea asta v- ati pus- o cu totii la un moment dat:De ce nu a incercat nimeni sa fie un supererou? poate ca o sa spuneti ca trebuie sa ai superputeri sau ceva de genu dar sunt supereroi...? (mai mult)
Top 3 baieti preferati din Naruto:) apoi fetele:)? La mine;;) Baieti: 1# Sasuke 2# Kimimaro 3# Minato & Pein(Yahiko) Fete: 1# Temari 2# Tsunade 3# Mikoto & Tenten
Deci Sall TPU si membrilor, eu am o intrebare cum as putea pune niste imagini pe Google Images! Plz =D Raspunsuri
Cum vi se pare Jiraya? Dar Madara?
Care dintre voi stie cand apare pana la urma filmul Fairy Tail?
Cine a citit manga de la Gakuen Alice?
vreau sa stiu si eu cum sa- mi fac parul nu il am lung il am pana la umeri si as vrea sa stiu si eu cum sa mi- l fac nu imi vine nicio idee cum sa- mi fac parul daca imi spuneti in scris sa fie cat...? (mai mult)
Slut TPU! Care este cel mai bun dcreon de desen? -DAU FUNDA!
Cum pot face un Animated gif sa mearga mai repede? Adica eu mi-am pus unul pe telefon si merge foarte greu. Funda :D
Cum se numeste melodia de la sfarsitu Naruto cand e el urcat undeva si se uita la statuiile alea DAU FUNDA!
Stie cineva cand o sa apara Vampire Knight Destiny?
Cu ce personaj anime credeti ca semanati mie imi place sa cred ca seman cu shinra din durarara
Un program sa fac un anime pe calculator?
Naruto Shippuden ep300 ce episod este in manga?
Unde gasesc manga de la Naruto in romana? Link daca se poate! Multumesc anticipat! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :* :* :* :* :* :*
Care credeti ca arata mai bine ca si caracter (nu ma refer la putere ) Toguro Sensui sau Yomi? yu yu hakusho
Cine imi poate sa spuna si mie cum se numeste filmul din reclamele de pe televizoarele de la real? Tatal meu imi spune de o femeie care se uita la stele si este imbracata intr- un costum ...? (mai mult)
A auzit cineva de "Candy-Candy"? Daca da, cum vi se pare? Eu una pot declara ca il ador!
Hei imi da cineva o definitie pentru cuvintul yandere stiu numai ca are legatura cu animeurile
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!