Hei! stiti cumva cand sa termina Naruto Shippuden? si ce v-a urma dupa?(si despre ce va fi vorba). Multumesc!
De unde pot downoalda tom cat? Gratis? Funditaaa:o3
Hei TPU vreau sa stiu si eu cum se face clean la manga? niste tutoriale, in engleza sau romana, nu conteaza, unele de pe youtbe le-am vazut:)
Va rog sa ma ajutati cu o intrebare! cand eram eu mica (ani 2003- 2004- 2005)erau niste niste desene cu fome geometrice nu imim aduc minte foarte bine cum ii zicea erau cu un cerc galben cu fata ochi gura...? (mai mult)
Ce final vreti sa aiba Naruto? :) [ma refer la ultima serie (oricare va fi aceea)]
Ce parere aveti despre siteul acesta?
Site-uri gen drago art DAR ASA SA FACI SCHITE PE FOAIE nu ca daitu desenatorii si etc va rog am mare nevoie! MULTUMESC! :)
Ne-a dat la Limba Romana de facut o revista si nu stiu ce nume sa ii pun, va rog dati-mi idei, ce nume sa ii pun. Multumesc va iubesc :*
Salut fani anime, stie cineva unde pot citi Sankarea manga in romana, un link ceva, funda
Va rog (cine stie,sau cine creeaza) ficuri Naruto.Dar sa fie si alte persoane incluse ex:Ino,Shika',Choji,Hina',Kiba, Shino etc..Nu numai cuplurile; NaruHina'; SasuSaku'. Fundita
va intreb daca stiti ceva in legatura cu o continuoare sau sezon 2 sau ova ori special al animeului "Dakara Boku wa, H ga decina" Multumesc...a da si daca mai stiti un atsfel de anime de ex ...? (mai mult)
Cand apare episodul 6 din Amnesia? :)
imi puteti da si mie niste poze? Poze cu orice,flori,animale,prieteni,fructe, etc.Va rog?:*:*:*:*
Cine stie unde se afla sediul unde s- a creat anime- le naruto shippuden? si cine sunt creatorii? au ei o adresa de mess/ skype? as vrea sa le multumesc extrem de mult pentru crearea acestui anime. ii ...? (mai mult)
A auzit cineva de shadow din sonic x, pentru ca as vrea sa creez un personaj ca acesta http://phyrothehedgehog.deviantart.com/art/Eon- the- hedgehog- 189329986.Ce nume sa ii dau? Si ce ...? (mai mult)
Ce era Venom din Spider-Man? Era un fel de reptila sau ce era?
Sal TPU cf. Ok stiu ca o sa radeti de mine dar cine stie de unde pot vedea informatii despre drama totala sezonul 5 mersi sal
Ce parere aveti despre noul anime AMNESIA?;;):)
Voi ce credeti? Merita sa te uiti la Dragon Ball toate sezoanele? Motivati!
Cum sechemau veveritele alea care pateau accidente..care isi rupea gatu, ochii, mana? erau niste veverite sau animalute dragute si pateau accidente.dau funda!
Spuneti-mi niste animeuri cu povesti bune ( fara naruto onepiece si bleach)
Buna TPU. Cei carora va place Naruto, cere vi se par cele mai emotionante episoade din Naruto sau din Naruto Shippuuden? De exemplu mie imi place episodul in care Obito moare strivit de stanci, sau cel...? (mai mult)
Cine poate sa ma ajute cu niste probleme la mate de cls a 6-a le avem ca tema si nu prea ma descurs
Cum se numesc oameni care fac Anime-uri? Dau Funda ^^
Am auzit de curand termenul deredere si nu am inteles exact ce inseamna...Stiu ce e un tsundre kuudere dandere si yandere, dar nu stiu la ce se refera deredere..Imi puteti explica va rog?
.. ziceti-mi si mie niste animeuri amuzante ( funda)
Mai apare code geass r3 (seson 3 ) Dau funda daca spuneti cand apare + vot
Vegeta din Dragon Ball este bun sau rau ca nu am vazut Dragon Ball GT.
Vreau si eu sa stiu ce serie urmeaza dupa prima serie Dragon Ball? Dragon Ball Z sau Dragon Ball Kai?
Cum pot sa-mi schimb adresa de email pe TPU?
Salut cine ma ajuta si pe mine sa caut pe .dailymotion.com animeul Kuroku no basuke ro sub! Dau funda
Auziti... era un anime cu un tip imbracat in rosu si cu par galben care avea un pistol... cum se numea anime-ul? era cv cu gun.
Sall TBU am o intrebare cum bag talking tom cat 2 pe LG t375 dau fund plzzz
Cine imi poate spune care e episodul din DB(Z) in care Goten ii povesteste lui Gohan cum a devenit super saiyan in timpul luptei cu mama sa?
Genuri de anime...adica...Seinen, Shoujo, Shoujo Ai, Shounen, Shounen Ai, Josei si Harem ce inseamna?:d Daca ati putea sa faceti ceva de genu : Seinen = Shoujo = Harem= Etccc:))....? (mai mult)
dati-mi un anime(cu tot cu prezentare,link etc)care sa continta:ecchi,romance,supernatural(nu neaparat),school, comedy. Funda + multumiri sincere!
Cine stie care este cea mai puternica tehnica folosita de naruto vreodata FUNDA
HELLO va rog din tot sufletul meu sa imi spuneti si mie cum sa imi fac alt cont pe facebook cand mai este inca unul va rog vreau raspunsuri urgente dau funda PROMIT chiar PROMIT celui mai bun raspuns
Cum sa fac un omnitrix? Eu vreau sa para adevarat! Singurul Omnitrix care mi-a placut este asta http://www.youtube.com/watch?v=JW_6IJyWxqw
Niste jocuri cu Naruto? Dar nu dress up :)) Funda :)
Pe program tv pot viziona Vampire Knight?
Yuu Yuu Hakusho: Kurama sau Jin? Hiei sau Yusuke? Kuwabara sau Chuu? Touya sau Shishiwakamaru? Yomi sau Raizen? Justificati-va raspunsul. :)
Hey! Cum imi sterg contul de pe anime kage?
Amnesia se difuzeaza la tv?
Vreau sa-mi dati nume de desene asemanatoare cu Monster High, Winx!
Stie cineva de continuarea seriei New Prince of Tenis sau Hight School of the Dead. Funda
Se vor mai face Hellsing Ova? sau 10 a fost ultimul ar fi mare pacat sa se termine seria.
Buns TPU! Unde pot gasi poze cu saske in creion? Dau faunda!
eu vreau sa scriu pe programul ala o poveste nu mai stiu cum se numeste pentru ca nu l- am mai folosit de mult asa ca eu am w7 si nu stiu cum sa il caut programul ala ca sa scriu, cum se numea?...? (mai mult)
Stiu ca e o intrebare cam stupida pentru unii dintre voi, dar aud mereu termenul "tsundere"; i am crezut prima data ca e un personaj, dar vad ca pare a fi mai mult o tema. asa ca va intreb: ce inseamna...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)