Se mai uita cineva la Naruto pe aici s-au doar eu?
Hei.Stie cineva un concurs de benzi desenate care se aproprie?(in orice limba,pot sa fac benzile si in franceza,nu conteaza, vreau doar sa fac niste benzi pentru orice concurs).
Salut Erau odata demult la tv desene cu dinozauri vorbitori, era cu NISTE COPII cu o masina ce functional cu ceva capsula, si cu NISTE preoti ce supravegheau TOT. Era si tehnologia interzisa Rog raspuns...? (mai mult)
Salut anime fans stiti daca se va face in viitoru apropriat/indepartat o continuare a seriei Zetman?
Asta a fost undesen super sper sa-siaminteasca cineva de el :D http://desene-animate.com/wp-content/uploads/2011/12/funclub29637.jpg
Buna vin din nou cu alta intrebare cine isi aduce aminte de desenul asta http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/23/97/284628l- 220x0- n- f48026a8.jpg PS: Nu primul primul care raspunde primeste...? (mai mult)
Buna! Am vazut la niste prietene ca fac desene anime pe calculator. Am intrebat- o pe o fata si a spus ca pe nu stiu ce program le fac. A spus ca are nevoie doar de pozitia corpului si ea ii modifica...? (mai mult)
Şii..Am mai băgat un desen cu personajul meu! Ce părere aveţi? http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537884_475688785829112_1157062769_n.jpg
Heii TPU. Am nevoie de niste nume animeuri - fete- care sa semene cu mine, sa ma reprezinte. Sunt blonda, cu ochii albastrii, putin rebela, port ochelari [anime- ul nu are nevoie neaparata de ochelari],...? (mai mult)
Hei feciori vreau sa stiu si eu cat va ia sa cititi o manga? sa zicem 15 volume? in engleza? vreau sa citesc si eu, si nu stiu cat timp mi-ar lua...
De pe ce site-uri pot cumpara manga sau postere cu personaje din animeuri? Funda :)
Cand va aparea Naruto Shippuden la tv? Sau macar continuara episodului 145, Ino-Shika-Cho? Ma cam enerveaza. Dar imi puteti spune cam cand s-ar difuza?
Pentru fanii anime: v- aţi cumpărat vreodată manga / anime / figurine / postere etc? De unde pot cumpără şi eu din Ploieşti - sau mai bine spus, există aşa ceva acolo - ? Nu vreau să aud despre...? (mai mult)
Salutare TPU, am o intrebare.Acum multi ani pe Fox- Kids parca daca nu ma insel erau niste Desene Animate cu un baiat care avea un fel de nava spatiala, OZN, sub pat pe care o umfla parca si calatorea,...? (mai mult)
Şiii...mi- am refăcut personajul, , The Dragon"complet.Culoarea dominantă negru iar cea secundară e roşu! Ce părere aveţi? http://sphotos- g.ak.fbcdn.net/hphotos- ak-...? (mai mult)
Mai stiti animeuri cu estetica sau arta sau cum ise zice casi soul eater
Care este personajul vostru preferat din Naruto/Naruto Shippuden? (De ce?)
Sall.Cauta o poza din desenele animate cu o clasa de elevi.Vreau sa imi etichetez colegii pe fb.
Am inceput sa citesc manga din intamplare... si sincer acum sunt dependenta:)) Am citit Koi wo Hajimemasu, Boku no hatsukoi kimi ni sasagu, Rhapsody in heaven si altele.Mai pe scurt. aproape toate...? (mai mult)
Care mască să o aleg personajului meu de bd? alegeţi voi dintre astea! http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/419651_475298032534854_873412510_n.jpg
Iată şi personajul meu din banda mea desenată! Am scanat-o puţin strâmbă dar merge~http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/531615_475221229209201_1595871718_n.jpg
As vrea sa vad cine isi mai aduce aminte acest desen http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbwnF7WjBChMbxe6HLNomSBH61Itfdy_Yz0sthmKpiCw9Hs5Nz
Hei TPU, stie careva sa-mi spuna unde gasesc "ghost at school" dublat in romana? Pentru cel mai bun raspuns dau funda!
Buna TPU caut si eu un anime romance/action sau doar romance cu main caracter un pic dominant gen usui din kaichou sau invers ca shizuku din kampfer. Mentionez ca nu vreau manga, anime cu caractere parca...? (mai mult)
Need Help:)!. Deci ce mai tin minte : era un anime cu roboti ca in full metal panic, totul se desfasura dupa anul 2100, pe pamant existau doar soldati si extraterestii care in decursul anilor ocupasera...? (mai mult)
Dati-mi va rog niste openinguri frumoase din animeuri ( in afara de Naruto, Naruto Shippuden si Amnesia ). Funda la cele mai frumoase :*
Salut, Tot incerc sa imi aduce aminte de un desen animat, ce a fost difuzat pentru catoon network, cam primi anii 1997- 1999 (daca imi aduc aminte bine), Era vorba in esenta, cativa oameni care ...? (mai mult)
.. In anime- ul Naruto, Sasuke a murit? Atunci cand a fost pus intr0o cutie si au spus ca v- a muri si apoi v- a reinvia sau asa ceva...nu am inteles partea aceea. Poate sa mi- o explice...? (mai mult)
TPU! Unde gasesc site- uri unde pot creea desene animate! O colega mi- a zis ca am talent si ar trebui sa fac desene doar ca am incercat Cu ToonBoom animation dar ma costa ceva bani si nu prea as vrea...? (mai mult)
Buna tpu.Ma poate lamuri si pe mine cineva cum sta cu difuzarea sezonulu 2 din scooby doo si echipa misterelor pentru ca vad k de la ep 15 numai difuzeaza in continuare celelalte episoade ci da reluare.Se...? (mai mult)
Hey...cine stie un anime gen KissXsis? Adica cu french kiss-uri si cu scene dinalea?
Naruto Shippuuden:Sai este rau? Si pentru cine lucreaza?
Unde imi pot face un layout pe Howrse? Inafara de Horse Info. Layout dinacela cu poza. Nu stiu de ce nu mai merge. Sau daca merge sa- ti faci un layout singur, imi explica si mie cineva va rooooog! Am...? (mai mult)
Am o rugaminte! Vreau niste poze cu anime in creion! Va rog insa sa fie dragute! Funda*XD
Salut, TPU! Vreau sa fac o banda desenata dar nu stiu despre ce sa fac. Ce sugestii aveti: aventura, actiune, comedie, poveste trista sau intamplari amuzante/nefericite? Daca e adventura sa fie de ...? (mai mult)
Alut TPU va intreb daca stiti ceva in legatura cu o continuoare sau sezon 2 sau ova ori special al animeului "Dakara Boku wa, H ga decina" Multumesc...a da si daca mai stiti un atsfel de anime de ex chiar...? (mai mult)
Cine poate să imi explice amănunțit cum fac cei de pe YouTube efecte speciale din Naruto (Rasengan, Chidori, Edo Tensei)? Dau Fundă.
Cine știe când va apărea sau unde pot găsi lupta lui Naruto vs Sasuke HD (a doua luptă) din Naruto Shippuden
Cine imi da si mie un cont pe metin2 epical sau metin2 ro raman dator va rog deoarece pe almeu mi lau spart
Cine este fan Naruto(Shippuden) să scrie jos la comentarii:Naruto. Cine scrie primul primeste funda.
Buna ziua :) un nou fansub s- a deschis! Kirano Fansub. info, fansubul este la inceput si cauta echipa :) va asteptam pe cel mai NOU fansub din Romania! pe el gasiti anime in romana :) http://kirano-...? (mai mult)
:3 Imi puteti spune si mie cam despre ce e vorba in " Ginban kaleidoscope"?. Si daca il gasesc pe undeva cu subtitrare in romana? :o3 Fundaa:*
O comedie buna vreau si eu, doar atat.
Hey...cine stie un desen animat cu animale cum ar fi : Regele leu 1, 2, 3 sau Bambi, sau Bolt...din astea frumoase dar si triste.
Cine imi da cont member club penguien? va rog va implor cine imi da ii dau funda prima data sa lase contul la pelivanvasile12@yahoo.com si apoi la intrebarea de pe site sa zica gata si ii
Hey,stiti un sait unde pot rasfoi cateva reviste de la monster high
Unde pot sa vad si eu seria Dragon Ball? Multumesc!
In ce zii apar episoade noi din Amnesia? Si apropo...cu cine credeti ca va ramane Heroine? Eu as vrea sa ramana cu Shin... Dar voi?
Stie cineva un site unde pot gasi desene cu zane, ponei si alte chestii de copii mici dublate in romana? Dau funda :D
Imi faceti va rog, un mic rezumat la one piece ca sa vad daca merita vazut :) Funda la cel mi bun :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)