De unde pot cumpare benzile desenate W.i.t.c.h? Funda :)
Imi puteti spune, mai degraba explica episoduş 298 din Naruto Shippuuden?
Kirano- fansub.info Cineva este pe cale sa puna bazele unui fan- sub si cauta doritori pentru a ajuta la readucerea la viata a multor anime- uri, de fapt aducerea lor in limba romana. Cine stie despre...? (mai mult)
Buna seara. Are cineva setul asta? Sau ati auzit de el? Sunt niste markere care mi- au atras atentia, pentru ca scrie "Manga" pe ele. anyway. Vreau sa stiu daca sunt bune sau nu de ceva. Va multumesc. ...? (mai mult)
Cel mai recent desen al meu.Pareri? http://imgur.com/cjuUh8a
Mi-ar placea sa-mi faceti niste recomandari de anime-uri. Mi-au placut tare Bokura Ga Ita si Nana si as vrea ceva similar. Stie cineva? :)
Daca ai citi benzi desenate, ce benzi desenate ai alege?
Imi puteti explica episodul 299 din Naruto Shippuuden? Naruto si Itachi sunt prieteni? Din ce cauza?
Vreau sa am sani mari ce fac?
As vrea manga asemanatoare cu "Hapi Mari". Dau funda:)
HEY! Cine are cont pe Anime Kage si locuieste in constanta? Eu si prietena mea ne gandeam sa facem o intalnire.
Recomandati animatii frumoase daca ati putea dublate in cel mai rau caz subtritate :X
Ce rasa ar fi cainele acela alb din Tom si Jerry... a spus un prieten ca este buldog dar nu mai tin minte ce fel de buldog... daca stiti va rog sa imi spuneti.
Stie cineva unde pot gasi desenul : Familia Traznita in romana? Funda!:*
Imi dati si mie episodul din Naruto cand Sakura ii multumeste lui Sasuke ca i-a salvat viata de Gaara al desertului? funda!
Imi dati si mie Naruto Ova 7 cu subtitrare in romana? Va dau funda!
PROTESTEZ! Adminii au sters categoria comics cu comicuri amuzante! Nu e deloc corect! Intrebare:Vor mai face comicuri cei de pe TPU? Cretaker, Diken, Cosmin3D!? Ce e cu voi de ce v- ati lasat de comicuri? ...? (mai mult)
Care e personajul vostru preferat din Naruto si de ce?
Stie cineva cate episoade are animeul Sukitte ii na eu? Dar Shugo chara?
Buna,ce reviste stiti care sa aiba postere cu trupe rock, aici in Romania? Inafara de Popcorn si Bravo.Dau funda pentru nume de reviste:P.
Care vi se pare cel mai dragut cuplu? 1.Usui Takumi si Misaki Ayuzawa (Kaichou wa maid- sama) 2. Otani si Risa ( Lovely complex ) 3. Ryuuji si Taiga (Toradora) 4. Haru si Shizuku (Tonari no Kabitsu-...? (mai mult)
Imi spuneti si mie ce fel de tehnica este kamui?
La desen trebuie sa facem un desen, care dupa trebuie sa il desenam pe gardul scolii. MI-ati putea da o idee? :o3 *Mentionez ca sunt o incepatoare :D
Mi-e dot de vechiul comics:((Erau doar comicuri si bancuri.Acum sunt prostii cu animeuri si desene:(( Concluzie:De ce adminii au sters categoria COMICS?
Deci caut un serial coreean gen Playfull Kiss adica care sa fie school, love. poate fii relizat si dupa un anime. Daca se poate si o mica descriere. Multumesc :*.
Buna stie cineva daca exista sau va aparea al doilea sezon din Blood C?
Heiii TPU, nu stiu daca exista multi fani care iubesc anime- ul acesta dar pot spune ca il ador:o3, asa deci intrebarea este: - Va mai aparea o a 3a Serie Din Hajime No Ippo adica dupa New Challenger?:D... ...? (mai mult)
Http://i31.mangareader.net/bleach/506/bleach-3572399.jpg spuneti-mi ca stiti in ce volum se intmpla...varog
Cate episoade credeti ca va avea Naruto Shippuden? Si cum credeti ca se va termina?
SaluT, am si eu o tema la desen si trebuie sa fac un desen din 2 culori. Albastru + Orange. Dar nu vreau niste ideii de gradinita =]]. Niste idei de clasa 7-8. Pls :o3. :D
Cine este cel mai batran genin din konoha?
vreau sa-mi ziceti ce parere aveti despre pagina asta daca va place dati like :) primul ea funda iar restul cei care dau voi vedea eu;)
Care credeti ca e cel mai cunoscut anime din lume eu cred ca e pokemin
Hey. De ce anumite personaje din naruto i se adreseaza lui Tsunade drept " printesa Tsunade"?
Buna imi poate spune cineva niste animeuri pline de romantism si nu de genu ( one kiss - la finalul animeului ), vreau daca se poate sa contina multa actiuna romantica. Dau FUNDOI. :)
Imi spuneti si mie cine este mai puternic dintre itachi, sasuke,nagato, tobi si naruto?
Cine imi da si mie Naruto Ova:5, 6,7? Daca se poate...daca nu doar unele dintre ele. Funda+vot!
Sal,dau funda celui ce imi inventeaza cele mai tari jutsuuri si tehnici naruto care tin de vant sau electricitate.Succes!
Ce culoare ar fi cea mai tare dintre toate. vreau sa fac un colaj cu un fond colorat si nu stiu ce combinatie:)
Stiti daca va aparea vreun joc Fairy Tail, nu ma refer la cele de pe net. Funda:D
Ce parere aveti de desenul meu? http://i.imgur.com/unuyTOR.jpg
Caut ultimele doua episoade din "tineri titani"(in romana sau engleza) dar nu le gasesc.Era o lupta contra unor oameni de cerneala si Robin ramane cu Star, as vrea sa- l revad, daca- l gasiti mi- l dati...? (mai mult)
Stie cineva daca a aparut seria de comic-uri Avatar:The Promise? Am citit pe un site ca va aparea pe 25 ianuarie 2013. Daca a aparut lasa-ti site-ul! Funda :)
Salut,imi puteti spune va rog unde pot gasi subtitrarile pentru toate seriile dragon ball? sau daca stiti si de unde sa descarc seriile la o calitate mai buna.
Buna as vrea sa stiu si eu cum fac sa raspund la mai multe intrebari deoarece dupa ce pun 5 raspunsuri imi spune acolo ca nu mai am voie sa raspund hei si apropo cum fac sa imi pun o poza pe contul meu...? (mai mult)
Unul din desenele mele :http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/24428_468058069925517_781633988_n.jpg cum vi se pare?
Hey! Vreau sa fac niste benzi desenate si vreau niste anime-uri ca din desenele Kilari.Mai multe linkuri. FUNDA!
Imi puteti da va rog, intreaga imagine? http://s817.beta.photobucket.com/user/Aurel29/media/Skip%20Beat/Minitokyo_Skip_Beat_Scans_396731.jpg.html
Tocmai am terminat anime- ul Special A si am vrut sa ma uit putin si peste manga doar pentru amuzament.Problema este ca atunci cand am rasfoit niste capitole din manga acolo apareau si niste secvente care...? (mai mult)
Pentru cei care se uita la manga, imi puteti da va rog niste manga in care fata sa fie foarte puternica (nu neaparat sa stie carate, pur si simplu sa aiba super- abilitati), gen Hana ni Arashi Sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?