Unde pot cauta lista episoadelor din spioanele?
A aparut sezonul 2 din Fata Iadului(Hell Girl)? Daca da vreau un site unde il pot vedea, dau funda pentru site nu daca imi spuneti "da a aparut"
vreau si eu un site cu desenle de pe jetix in romana pentru varul meu. Va rog lasati un link in raspuns Funda Multumesc!
as dori... niste animeuri cu dragoste intre frati da in afara de kiss xsis {cele mai multe raspunsuri primesc funDAAAAAAAAAA!}
Hey fani naruto... cum se termina naruto shippuden? ce se intampla cu razboiul? au ajuns la jumate si nu stiu ce se intampla...:(:(:( unde e continuarea? va rog ajutati- ma... am nevoie...? (mai mult)
Cum descarc Metin 2 Lunaris?:D
pe Protv era un desen fain, cand difuza desene animate, cand eram mai mic, erau un desen si nu mai stiu cum il cheama, actiunea era in jurul unei manusi prin care puteai sa iti folosesti telechinezia,...? (mai mult)
Sall,TPU! In ce zi apare Oreshura?
Buna TPU, in ce episod din Naruto Shippudenn ne arata poveste lui Deidara?
Http://www.youtube.com/user/Ytachi1000/featured Salut prieteni spuneti-mi ce parere aveti despre my chanel :D
Heii.Ati pute sa imi spuneti unde pot gasi Insemnarile unei pustoaice? Funda.
As vrea si eu niste animeuri faine.Sa aiba comedie, actiune si romantism. P.S. nu conteaza daca ii iubire intre 2 fete sau intre 2 baieti(daca ii sa ma iau dupa asta as prefera dupa baieti :D ) ...? (mai mult)
Imi puteti da niste siteuri cu benzi deenate in romana sau imagini amuzante? Cel care da cele mai amuzante funda.
va intreb daca stiti ceva in legatura cu o continuoare sau sezon 2 sau ova ori special al animeului "Dakara Boku wa, H ga decina" Multumesc...a da si daca mai stiti un atsfel de anime de ex ...? (mai mult)
Caut si eu un site pentru a creea povesti care sa ramana in calculator. Dar as vrea sa le creez online nu sa il trag in calculator. Imi place sa creez povesti si de aceea vreau un site. Va rog ...? (mai mult)
Ce este Naruto OC?
Unde pot vedea episodul 16 din Naruto? Funda?
Draga TPU vreau sa stiu si eu daca exista fete de la 16, 17, 18, 19 ani in sus care se uita la anime- uri? P.S. Am nevoie de fete apropiate de varsta mea care se uita la anime- uri. DAU FUNDA primului...? (mai mult)
Imi poate da cineva un link cu toate cele 6 ovauri freezing in engleza?
Cand o sa apara naruto shippuden movie 6 : road to ninja
Dupa naruto shippuden mai e ceva?
Vreo fata de 19 ani doreste sa ma acompanieze la un anime o.o?! Spun cele carora le plac, doar.
Care sunt personajele din naruto shippuden care stapanesc kekkei genkai?
Care sunt episoadele voastre preferate din Naruto, Naruto Shippuuden?
Care este melodia de la sfarsitul episodului 296 din naruto shippuden? funda vot
Mai demult cred ca prin 2004 era pe procineba un anime sau un desen animat cu un tip care primeste p piatra magica dela taicaso care cind o foloseste se transforma in ceva cu o armura rosie si intlneste...? (mai mult)
vreau cele mai perverse animeuri pe care le stiti daca au si actiune in ele e si mai bn...asta vreau actiune + perversitate
Ce credeţi că ar prefera mai mult un cititor de comics(NU MANGA!)o latură mai întunecată a supererului sau una mai deschisă şi socială? întreb asta pentru că mi s- a cerut să creez un super ...? (mai mult)
Imi spuneti si mie ce tehnica e mai puternica:edo tensei sau stilul particulelor:jutsu desmembrare atomica?
Am auzit ca naruto va invata rinegan.imi spuneti daca e adevarat? dau funda
Buna TPU.ce animeuri stiti? dar sa fie frumoase.nu imi dati la batjocora orice anime.ce animeuri va plac si cu descriere va rog.multumesc.
Salut va rog din suflet sa-mi spuneti niste desene animate semanatoare cu Naruto Uzumaki numai nu Dragon Ball ceva asemanator cu Naruto va rog mult?
Imi spuneti si mie care tehnica este mai puternica:amaterasu sau rasensuriken?
A aparut vampire kinght destiny? Am vazut un trailer pe net si cred ca e adevarat daca a aparut imi dati un link unde il pot vedea? http://www.youtube.com/watch?v=3di5HDd0Q4Y Ps:si nu cred ca e...? (mai mult)
Imi spuneti si mie cine este eremitul celor sase cai?
Unde gasesc cele mai noi poza cu Lala Band in specia Sore Mihalache, infara de pariu cu viata si lala band.(facebook official)
Salutare tuturor am si eu o intrebare stiti vreun site pentru highschool dxd sezonul 2 chiar si in japoneza :) si daca stiti cand apare rosario vampire II 60 manga? Dau funda, mersi
Spuneti-mi si mie va rog niste anime-uri cu vraji si magie, multumesc anticipat
Imi spuneti niste seriale anime in care sa fie multi baieti draguti.
Am să vă rog cu ceva...Sunt un ilustrator de benzi desenate, iar pe moment m- am gândit la un personaj nou cu numele, , THE DRAGON".Aş vrea să ştiu ce i- ar plăcea unui cititor de BD; ...? (mai mult)
Cine ma ajuta sa fac si eu o poza dublu rol? vreau sa fac una, cum ar fi sa ma intalnesc cu mine sau sa dau salut eu cu mine :))) =))) Multumesc va pupacesc! Funda
Anime-ul fairy tail merita vazut? spuneti-mi cu cuvintele voastre (nu copy paste) cu ce e si ce v-a placut. arigato
Hei.unde pot sa mai gasesc poze din astea? adica fete cu apartul foto in mana cand fac poze. si totusi sa fie ceva pentru. o pagina cu numele'fotografii pentru. pagini! Dati- mi doar linkul de la...? (mai mult)
Buna!;;) Referitor la Naruto Shippuden, care este topul vostru personal al celor 12 opening-uri? :):-?
Imi spuneti si mie care sunt personajele din naruto shippuden care stapanesc tehnica Edo Tensei?
Am o intrebare pentru ce-i care frecventeaza site-ul Animekage.com Cand incerc sa vad un video imi scrie Unavaiable...doar eu patesc asa sau e din cauza site-ului
Stie cineva ceva de otaku festival 2013 Romania
Buna TPU vreau si eu niste anime-uri gen vampire knight cu mult romance
Imi spuneti si mie cine va castiga al patrulea mare razboi shinobi? dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?