Hei! Aș vrea și eu să știu ce se întâmplă în anime- ul "Death Note", mai ales care- i faza cu Near și Mello (știu că sunt succesorii lui L), dar și ce se întâmplă până la sfârșit....? (mai mult)
Care sunt titlurile volumelor lui Mihai Eminescu pe scurt
Ce Parere Aveti: Sa Imi Cumpar: (Banda desenata) INJUSTICE 2:God Among Us Sau Justice League 2018? Injustice2 Costa 124 Lei Si Justice League Costa 130 De Lei. Ce V-ati Lua Voi?
Aș dori și eu niște site- uri pentru anime- uri în limba română fansub care sunt noi deschise/la început, dar care par serioase, nu site- uri fantomă, fiindcă aș vrea să particip...? (mai mult)
Hey, de cateva zile caut un site pentru a achizitiona niste figurine din diverse anime- uri. Imi puteti da si mie niste site- uri cu preturi rezonabile? (As vrea sa cumpar foarte mult figurine din ao no...? (mai mult)
Cei care urmaresc anime-uri: Cand apare sezonul doi din "Yuri on ice"?
Bună, știți un anime like Brave- Neînfricată? Adică protagonista să fie puternică și să se opună anumitor reguli astfel schimbându- le.Dacă se poate să fie și o poveste de iubire(dacă e...? (mai mult)
Cum ajunge o manga sa devină un anime? Daca o persoana obisnuita face manga de calitate din placere si aceasta ajunge intr- un final sa aibă parte de o oarecare popularitate cum poate deveni un anime?...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar cartea,, Minunea" si vreau sa va intreb daca este frumoasa.
Cat este transportul unei carti de pe site-ul Editura Arthur?
Cum se numeau desenele de pe Minimax cu o fetita ce are un catel ce era dintr-o lume magica si o i-o arata si ei si in fiecare episod merg in acea lume. Si, cred, se lutau contra pisicilor.
Cine poate sa imi zică si mie un anime in genul naruto, boruto, fairy tail, one punch, Bleach, academia de super eroi adică sa aibă chestia cu prietenii si puteri mai ales atunci când...? (mai mult)
Imi puteti spune niste teorii din Naruto/Boruto.
Un otaku pe aici, as vrea niste persoane cu care pot purta conversatii profunde despre anime-uri.Am vazut peste 1000 de anime-uri.
Unde pot gasi DarkerThanBlack OVA 1, 2etc rosub si DARKER THAN BLACK GAIDEN :3
Buna! Vreau un site unde să-mi vând desenele (pe foaie nu pe calculator/telefon) va mulțumesc!
Salutari.îmi cer scuze de deranj dar vr sa va spun un lucru.de ce nu mai sunt nici un episod din dragon ball (primul sezon) traduse in romana., adica acum fix 7 luni m- am uitat la el tradus, am intrat...? (mai mult)
Anime -Koe no katachi (A Silent Voice) are si episoade sau e numai filmul?
Caut anime Magie.Supernatural.Harem Romance Gen:Isekai no Smartphone, Zero no tsukaiama.
Salut lume! Stie cineva cum ii cheama pe super eroii aia 2 din familia flindstone de aveau tot corpul acoperit cu par si aveau bate?
Salut am 15 ani și de vreo 4 săptămâni după ce urinez ma ustura puțin și miroase puțin
Vreau si eu numele unor carti.Ma puteti ajuta cu cateva sugestii?
Cine poate sa imi zică si mie un anime in genul naruto, boruto, adică sa aibă chestia cu prietenii si puteri mai ales atunci când se enervează sau ceva gen. Scuzați exprimarea
Ce actor a dublat personajul Yoh Asakura din "Regele Shaman"?
Pentru cei ce au vazut Hunter X Hunter, ce lupte ati mai fi vrut sa vedeti in anime? Pentru ca a fost chiar super anime- ul, dar mai puteau sa aiba loc multe lupte epice cum ar fi KurapikaVS toti membri...? (mai mult)
Cine poate sa imi zică si mie un anime in genul naruto, boruto, adică sa aibă chestia cu prietenii si puteri mai ales atunci când se enervează sau ceva gen dar nu neaparat, mai ales ...? (mai mult)
Unde pot viziona filmele Monster High(nu serialul)? Pe Youtube am cautat dar toate aveau imaginea mica sau nu se auzeau normal.Iar online imi arata tot felul.de reclame inadecvate. P.S. Vreau sa vizionez...? (mai mult)
Cateva anime-uri faine vazute de voi?
Acum o sa adresez o intrebare fanilor Naruto. Care este personajul vostru preferat si de ce?
Inuyashiki are doar 11 episoade? Nu se mai face sez 2?
Când apare owari no seraph s3?
Ce facetiiiiii?
Sall As vrea si eu niste site-uri unde pot gasi poze din anime..in general caut pe google, pinterest.dar as vrea si altele. Multumesc :3
De ceva vreme am de gand sa imi iau un stilou cu penite din acela de desenat manga. Am intrat pe amazon si am gasit ceea ce doream insa e prea complicat cu transportul+ trebuie sa platesc cu...? (mai mult)
Isi aminteste cineva cum se numeau desenele mai vechi cu un bursuc si o pasare care nu a plecat cu familia ei in tarile calde atunci cand venise iarna si a ramas cu bursucul? Multumesc
Am o pagina de bancuri creata pe adresa de Facebook... Cum pot face sa castig de pe urma ei un venit?
Bună TPU, am o problemă... Era pe Minimax un film despre nişte fete care au mers într- o tăbară pe o insulă unde sa aflau zâne le curcubeu. Zânele le dădeau nişte talismane şi nu stiu ce au...? (mai mult)
Buburuza si Motanul Noir : Salut. Am o intrebare, stie cineva daca a aparut episodul in care Buburuza este vazuta de Motanul Noir (Adrian) ca se transforma? Daca da puteti da in link? Multumesc! Dau ...? (mai mult)
Vreau si eu cateva jocuri in care trebuie sa iti faci cont de lucruru in care poti sa construesti ce vrei va rog
Salutare tuturor, a- si avea o intrebare si in acelasi timp o dorinta. Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste clipuri video, in care sa fie "all endings si all openings" la Bleach, Dragon Ball (DB,...? (mai mult)
Am vazut odata un anime in care se facea un concurs de batalii si castigatorul era de fapt o fata si nimeni nu stia dar, vine un baiat si o infrange iar fata si baiatul o sa fie impreuna. Daca vi- l aduceti...? (mai mult)
Dati- mi idei gen Asteptari versus realitate. Fiindca vreau sa le fac comicuri, desene amuzante. De exemplu: asteptari - fetele fac baie cu apa calda. realitate: fetele fac baie cu apa fierbinte. ...? (mai mult)
Sal oameni! Dau fundita! Stiti de unde pot sa cumpar benzi desenate? Sau de unde pot sa comand online?
Mai stie cineva filmul ala de la disney Rezumat: e cu vrajitoare 2 fete vrajitoare si fratele lor e normal mama lor nu ii place magia dar bunica lor din alta lume le- a aratat caci ele nu stiau de magie...? (mai mult)
stie cineva cam la cate episoade ar ajunge dragon ball super?
Cine poate să facă echipă cu mine și să readucem un anime miM făcut canal de yt și vreau să postez animeuri dar nu stiu cum sale traduc cine vrea sama ajute și să facem echipa
Care este diferenta dintre manga si manhwa? Nu vreau definitii de pe net ca pe alea le.am citit si eu, si tot in ceata sunt.
Bună, era mai de mult cam prin 2000- 2002, un desen cu o fată blondă cu un păr bogat și un doctor nebun chel care a vrut să i- l ia. Parcă trăia în pădure cu animale vorbitoare. Oare știe ...? (mai mult)
Cum sa fac sa am bilete nelimitate pe episod?
Stiit cand va aparea sezonul 2 din Buburuza si Motan Noir?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
RayKzor51 întreabă:
GeogG23 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!