As vrea sa imi dati daca ati putea niste anime de dragoste cu sarutari si chestii + 16, dar sa fie cu mai multe saruturi nu doar unul in ultimul episod si sa nu imi dati tot felul de liste ...? (mai mult)
Stie cineva din ce episod este? http://youtu.be/TEZha2JE7eQ
TPU! Intrebarea mea este: care este diferenta intre MEME si RAGECOMIC sau RAGEFACE?
Unde pot sa ma uit la Naruto Shippuden? Pana acum ma uitam pe AnimeKage dar acum nu mai merge :(.
Buna fanilor Naruto! Vreau si eu sa va intreb ceva.Va aparea un nou film Naruto:Road to Ninja.Dar imi puteti spune cum se dezvolta povestea si cum sunt personajele? Va rog va dau FUNDA.Ce reactie are Naruto...? (mai mult)
Cine stie de unde pot lua Gta Konoha City? Am vazut poze din joc e super.Funda.Va rog
Heii auziti puteti sa-i dati si mie nume de lecti de la inceut pana la coada cate stiti pls pls pls pls pls :))))))))))))))) :*:*:*:*:X:X:X
Buna TPU :* Vreau si eu niste animeuri in care personaju principal sa fie o fata si un baiat, fata sa fie mai nebuna si sa il bata pe baiat cum e in full metal panic dar nu vreau ceva gen "Zero no tsukaima"...? (mai mult)
As dori sa adresez si eu o intrebare fanilor NARUTO :) (dar numai daca ati citit manga aveti cum sa stiti la ce ma refer) Voi ce credeti ca se afla in acel pergament pe care l- au gasit Suigetsu...? (mai mult)
Care este personajul vostru preferat din "One Piece" si de ce? cel mai frumos raspuns primeste funda :D
Va Rog Dati-mi Si mie un site De pe Care Pot Downloada DOTA2 (repede)
Salut TPU, Cum imi pot sterge facebook`ul? Lsa-ti-mi cativa pasi Multumesc anticipat :*
Spuneti-mi si mie un sv de metin 2 sa fie cu rate 1000 si sa fie pvp mai mult ca pvm si cu arme 2012 plzz spuneti
Niste desene animate bune?
Salut am nevoie de un program de editat poze. vreau sa scriu in forma de cerc sau semicerc ma poate ajuta cineva cu un program?
imi ziceti va rog un anime sau niste anime-uri perverse si multa actiune gen Gantz! Multumesc
Vreau sa gasesc niste ficuri [SasuSaku] +18 ani si foarte perverse!:D Dar sa fie (subliniez) PERVERSE! Dar si sentimentale:-> :).
vreau sa va intreb daca stiti sa imi ziceti un anime cu actiune... dragoste,puteri supranaturale, monstri poate...gen Gantz :X Multumesc! cel mai bun sau cele mai bune i-a funda!
Cine vrea o categorie noua manga/anime si ce parere aveti de idee?
Alut TPU stie careva daca "Ladies versus Butlers" va avea un sezon 2? :) Multumesc
Cand apare filmul fairy tail? Stiu ca apare anul asta, dar am gasit ca apare in ianuarie, apoi in primavara, deci cand apare pana la urma?
si fani anime mai ales! Imi amintesc ca am vazut odata un anime in care era si o fata cu parul alb sau argintiu(nu- mi amintesc daca era personaj principal sau nu) si stiu ca mi- a placut animeul....? (mai mult)
Buna TPU.O intrebare pentru fanii Naruto Shippuden.Sunt la episodul 296 (la serial), ce episod ar fi la manga?
vreau sa stiu daca o sa se mai creeze episoade din anime- ul gantz ultimul episod este 26 :| si manga sunt 375....sau daca este un sezon 3 sau daca va aparea e cel mai tare anime! Dau funda pentru...? (mai mult)
Buna TPU cum imi pot face un site? funda!
Unde pot vedea manga SKIP BEAT vol 197 in japoneza? funda urgent!
Ammm nevoie urgenta de un raspuns. so, ce vrea sa insemne mem-eul ala cu "trolololololo"? :D :D multumesc/
(aceasta nu este o intrebare pentru fanii naruto va rog nu raspundeti) ok pentru cei care sau uitat la sute de episoade din naruto si intr- o zi v- ati zis ok gata m- am plictisit numai ma uit o sa...? (mai mult)
Buna TPU :). Stie cineva daca "Hiiro no kakera" are cumva si sezonul 3? Daca da cand apare?
Seeºya:) Imi explica cineva cum sta treaba cu Tobi.Adica Tobi este Obito iar Madara a fost reinviat cu Jutsu de Reanimare sau cum? Un vot si funda:) Thanks:*
Am si eu o intrebare pentru voi.Credeti ca va incepe un nou Naruto? Eu cred ca da pentru ca cand s-a terminat Naruto a spus Pe curand! Va rog spuneti-mi va dau funda+vot! Multumesc!
Va place cartea,, insemnarile unei pustoaice de rachel renne rusell?
Ce animeu ar fi pe locul unu in topul vostru personal?
Cand va aparea sezonul 3 din sekirei?
As vrea niste animeuri asemanatoare cu Inuzasha sau kaichou maid sama., va rog.
stie careva daca "Ladies versus Butlers" va avea un sezon 2? :| Multumesc
Offline Stefano Freemen Posts: 1 Joined: Thu Jan 10, 2013 11:19 am Numar Insigna: 0 [RESPINS]Stefano Freemen PostThu Jan 10, 2013 11:47 am quote] Image Los Santos Police...? (mai mult)
Cate capitole(chaptere) are ova- ul konoha high school? Eu am auzit ca ar fi 13. Puteti sa- mi spuneti unde gasesc toate capitolele chiar si in japoneza, nu ma intereseaza in ce limba. Va rog sa ma...? (mai mult)
Ce parere aveti despre animeul No.6? o si misepare mie sau rat se indragosteste de shion la sfrsit?
Ce parere aveti de astea? Exista animeurile astea cu sub. RO? Naruto: Akaki Yotsuba no Clover o Sagase Naruto: Dai Gekitotsu! Maboroshi no Chitei Iseki Datte ba eu! Naruto: Dai Katsugeki! Yuki Hime ...? (mai mult)
Ma gandeam la ceva la care toti cred ca v- ati gandit pana acum. Acel lucru este, ati facut vreodata o manga? Si daca da o puteti posta? Si daca nu ati facut, la ce v- ati gandit intr- o manga...? (mai mult)
Poate cineva sa- mi spuna cate sezoane contin urmatoarele animeuri si daca au ova's, filme, sau episoade speiale?! Anime's: Fate Zero, Code Geass, Special A, Air Gear, Inu x Boku SS.....Raspunsul...? (mai mult)
Imi dati si mie un cont stardoll plzzzz funda+vot+cont penguin plizz nju e facut acum contul penguin plz
cat m- ar costa daca ar fi sa platesc o echipa de desenat manga (20- 35 de pagini)? Intreb in medie asa un pret rezonabil pentru a realiza una o.o ca eu am in cap ceva dar sunt curios cat ...? (mai mult)
Stie cineva niste anime-uri mai noi?
Spuneti-mi si mie daca stiti cand apare highschool dxd sezonul 2
Hello :* imi puteti da manga-uri romantice si frumoase in acelasi timp? gen : Manga: Moe Kare
Unde pot sa gasesc tutoriale sau articole de unde sa pot invata sa desenez personaje manga? FUNDA :*
Ce parere aveti despre desenele facute de mine? http://i1307.photobucket.com/albums/s599/Allix23/001- 1.jpg http://i1307.photobucket.com/albums/s599/Allix23/011.jpg http://i1307.photobucket.com/albums/s599/Allix23/003.jpg ...? (mai mult)
:) Va rog daca stiti sa imi dati cat de multe si frumoase serii de anime perverse si amuzante :)) cele mai multe si frumoase funda :X Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!