Cine face un Manga in momentul actual sau vrea sa faca unul?
Heii TPU :D. Unde pot vedea "Kamisama kazoku" cu sub in romana (online)?
Ce anime este? funda pentru cel mai rapid raspuns https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151164222751767&set=a.10150916428991767.403875.11401316766&type=1&theater
Stie cineva unde pot sa citesc toate acturile din Duke Venomania's Madnes?
Hei! Stiti niste anime-uri gen cu fantome,zombie, vampiri ma rog v-ati prins voi :))) Funa! :)
Buna TPU eu sunt din comanesti bacau si caut reviste cu justin bieber si nu gasesc cine e din comanesti sa-mi spuna de unde sa cumpar mersi dau funda
E vreun fan Yu Yu Hakusho pe aici?;)
Voua va place naru!? (am mai pus o intrebare de genul...)
Hello everyone! As dori si eu niste anime la care sa ma uit.Dar eu sunt ...mai pretentioasa, sa spunem. As vrea anime care includ macar doua dintre categoriile de "scoala, iubire si vampiri/ demoni"....? (mai mult)
Imi zice si mie cineva unde pot citi in engleza Saiunkoku Monogatari light novels va rog frumos, sunt disperata. FUNDA!
La ce capitol se opreste naruto si la ce capitol incepe naruto shippuden in manga?
Voi pe cine preferati dintre Sasuke si Neji?
Imi puteti spune si mie melodia de la inceput la animeul soul eater plz dau funda?
Vreau sa citesc manga naruto pe animekage dar imi da de la ultimul numar. Ce fac sa sitesc de la numarul 1? Am incercat si pe alte site-uri dar imi da in engleza. Cine ma ajuta?
Heya guys ^/_\^.O lume in care oamenii se uita la animeuri/manga ar fi mai buna sau mai rea...ce parere aveti, si de ce?
Pe ce site-uri ma pot uita la anime depe telefon (android) Sau sa downlodez animeuri
Hei TPU caut un anime asemanator cu durarara
Imi spuneti si mie ce este tsukuyomi infinit?
Buna,TPU! Stie cineva cele mai bune site cu anime subtritate in romana?
Buna Seara, ati comandat vreodata Manga de pe site-ul MangaShop.ro? Daca da, v-au fost livrate produsele?
Credeti in bloody mari / Tata a facut de revelion cu lumina ap. si cu musafiii si nu s-a intamplat nimic
Ati vazut capitolul 615 din manga?
..va intreb daca stiti vreun site de manga cu rosario + vampire in romana si daca stiti daca va aparea si daca stiti cand va aparea sezonul 3 :( "capu3"
Alut TPU...Va rog daca stie cineva daca apare si cand apare Rosario Vampire Capu3 sezonul 3 :X Multumesc...
Buna TPU vreau si eu niste animeuri gen Bokura Ga Ita sau Itazura Na Kiss... funda^^:)
Funda mare, mare, asa de an nou :D! Ce manga de calitate stiti? Inafara de cele gen : Naruto, One Piece, Bleach si celalalte care au anime-uri foarte cunoscute. Va roooog frumos :D...
..Va rog daca stie cineva daca apare si cand apare Rosario Vampire Capu3 sezonul 3 :X Multumesc.
Am o mare problema...Cred ca am vazut toate anime- urile romantice, chiar si cele care au aparut recent (sword art online, Sukitte Ii na Yo, Tonari no kaibutsu kun, Kaichou wa maid sama etc).M- am...? (mai mult)
Cu ce program pot sa desenez indicatoare de circulatie si imagini cu intersectii si masini din legislatia rutiera?
Buna TPU. In ce episod se intalneste Deidara intr-o casa cu Kisame, Itachi si Sasori? Atunci intra Deidara in Akatsuki.
Buna!:3. Vreau si eu niste animeuri. ceva fantastic...cum ar fi hakushaku to yousei sau sword art online adica nu stiu ceva cu nobili din astia sau ceva de genu:)) adica baiatu sa fie din nu stiu ce familie...? (mai mult)
de cateva saptamani nu mai apare nici un episod din naruto shippuden.A ramas tot la ep 294 acum trebuia sa fie la 296 aveti idee de ce nu mai apar episoade? Funda
Stie cineva de unde imi pot cumpara online cartiile cu Naruto (in limba romana)? Multumesc anticipat
Hello TPU. Ce personaje v-au impresionat în : 1. Naruto/Naruto Shippuden 2. Clannad/ A.S si de ce?
Ce rasa e cainele Bolt din filmul de animatie "Bolt", produs de Walt Disney?
Heii...Cine imi da si mie un banc mai nou..care le stie putina lumee. Funda :D
Stiti vreun anime care a avut un final diferit de manga? o.o
Tocmai am terminat de citit "Dengeki Daisy" si "Beasts Master". Imi puteti recomanda niste manga ca si acestea^^? :D
Dati- mi maxim 5 site- uri unde pot gasi si /sau descarca benzi desenate gratuite. Pe mine ma intereseaza : Deadpool; Wolverine; X- Men si The Avengers (astea sunt de la "Marvel") Imi puteti da si...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie ce desene pot vedea?
Se poate anula o comanda de pe site-ul friendly school?
Buna ce parere aveti despre aceasta revista sau banda desenata? Mie sincer mi-o place vreau parerea voastra repede.
Cine a creat lumea ninja in NARUTO? am citit ceva ceva pe un site.si ce stiti despre rinnegan?
Hello XD stiti niste nume de japoneze? Dau funda la cele mai multe :)
Cine imi poate spune o sursa de Manga Naruto in engleza? Funda primului raspuns corect.
Imi poate spune cineva din ce volum si ce capitol din "Dengeki Daisy" este pagina asta^^: http://3.bp.blogspot.com/- GQIOuX6JSag/TxBKgk3FogI/AAAAAAAAC0M/ullJqo_mGBY/s1600/DENGEKI- DAISY- manga- Tasuku+...? (mai mult)
Cati ani am, ghiciti! Cel care giceste primeste FUNDA! Scuze, n-am stiut ce categorie sa aleg!
Cand apare naruto akipuden? apropo am auzit un zvon ca dupa naruto akipuden va aparea o noua serie daca ii aflu numele va anunt si sunt sigur de acest zvoa
E cineva pe aici prin Timisoara la care va plac animeurile?
Exista prin Piatra Neamt sau pe langa fani anime/manga? M- am gandit ca ar fi dragut sa facem un meeting si sa schimbam ceva idei; ) si sa mai auzim la ce animeuri se mai uita ceilalti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!