Cei mai activi useri din categoria Benzi desenate pe 20 Februarie 2025 sunt:
Exista prin Piatra Neamt sau pe langa fani anime/manga? M- am gandit ca ar fi dragut sa facem un meeting si sa schimbam ceva idei; ) si sa mai auzim la ce animeuri se mai uita ceilalti...? (mai mult)
Hello, TPU! cei care se uită la Naruto. Cum aţi vrea sa fie încheiata seria Shippuden? P.S : Nu înseamna că se va termina, ci doar să presupunem. Răspunsul care ma impresionează primeşte...? (mai mult)
As vrea si eu niste poze de iarna gen cartoon adica sa fie imaginea ca asta http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1706/3779801/4/cartoon- 6- best- ed.jpg?width=600&height=350 dar poza sa aiba tematica...? (mai mult)
Hey TPU!:) Cine este fan anime/manga si este din Pitesti?^_^ Ati vrea sa organizam o intrunire a fanilor anime/manga in centrul orasului?:D
Dece Ichigo e asa puternic? si ce-i cu puterea asta getsuga tenshou? scuzati daca nu m-am exprimat corect.:)) FUNDA
Heeeiii! Ma macina o intrebare..defapt mai multe. Dar cea mai importanta : Va aparea pana la urma vampire knight eternit/ destiny sau pureblood. Cum se numeste, adica sezonul 3 din vampire knight? Daca...? (mai mult)
Cine stie cand apare animeul Vampire Knight Destiny? Sau a aparut deja? o_O
Imi puteti spune cum se face copertile pentru pagini de facebook? cu fete desenate si cu mai multe chestii, intelegeti voi... daca nu intrati pe facebook si cautati la paginiile de acolo. Va rooooog...? (mai mult)
imi puteti pune un link pentru cum sa il desenez pe JohnCena Vott Si Funda
Salut tuturor :) Cine a vazut Sakamichi no Apollon, daca stie sa-mi spuna cand s-a intamplat asta http://www.youtube.com/watch?v=pPWsR_C2CHs
sttiu ca e o intrebare cam ciudata, dar ce pareere aveti de oamenii care se schimba? Eu prin anime`uri mi- am dat seama de multe, si mi- am deschis ochii. si nu pot suporta oamenii care ...? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste conturi pentru shakes and fidget pe s1.
Salut Vreu sa joc assasin creed 3 si nu pot Sal Trag! Va Rog Dati-mi Linkul Repet dati-mi linkul nu vrea altceva decat linkul bun!
Sall! cum se instaleaza aerosoft din jocul bus simulator? si daca trebuie coduri ceva sa mi le dati va rog frumos :*! funditaa :*
Recomandati-mi ceva anime-uri.Comedie si dragoste sau...in fine stiti voi :P Ceva gen:Fairy Tail,Kaichow Wa Maid Sama, DN Angel etc. Dau fundita! P.S:fara Naruto!
Stiti ceva creaturi gen Cthulhu
Care a fost primul anime vazut? :> eu cred ca primul a fost pe la 5-6 ani cand nu puteam citi:-? si ma uitam pe animax la Pokemon :)) si..nu intelegeam mai nimic..ca era cu ro sub
Buna fanii Anime, deci caut anime gen : o fata sau un baiat, amandoi la lliceu sau academie, fata se indragosteste de baiat sau invers si trec prin mai multe ca sa poata sa fie impreuna, sau ceva de...? (mai mult)
Care este personajul anime feminin preferat? Dar masculin?
intrebarea asta este pentru. cei care stau in Oradea... Vreau sa imi cumpar un colier, din acela care se rupe in doua, si se da la prietena ta, de la ce magazin pot sa imi cupar unul si cat costa...? (mai mult)
Ce benzi desenate va plac
Am si eu o intrebare unde pot gasi o poza cu garfield care se misca sau cand danseaza si da din coada... funda la cine imi zice!
Care a fost cel mai misto comic de pe TPU stiu ca era unu cu o cladire TPU
Un mic comics XD :) Sper sa va placa http://imgur.com/TlbSF
As dori sa cer o parere despre anime- ul, , Fairy Tail". Cum este din punct de vedere al actiunii, al interactiunii dintre personaje si mai ales din punct de vedere al povestii. Si personajele sunt dezvoltate...? (mai mult)
Sunt diferite episoadele din naruto manga fata de anime:|? eu credeam ca in manga e acelasi lucru doar ca e un fel de rezumat(benzi desenate)
imi puteti da cateva benzi desenate cu fete perverse dar sa nu fie de genurile ecchi sau josei ori adult, va rog.
Vreau sa- mi fac o revista. Nu prea stiu ce titlu sa- i pun. Ceva legat de: Împreunã cu Lety. Un titlu care este putin legat si de numele meu, mersi. Sau nu neaparat sa contina numele meu....? (mai mult)
Va rog cititi asta si vreau pareri.E forumul meu si am scris un mic story. Stiu ca nu e prea fain asa ca accept jigniri.Va rog sa- mi spune- ti ce nu e bine ca sa schimb. Multumesc Anticipat http://ficurianime.forumgratuit.ro/t2-...? (mai mult)
As vrea sa-mi fac propriul anime...ce trebuie sa fac? Stiu ca trebuie sa fac manga....deja am facut-o.Cum as putea sa-mi fac propriul anime?
Hey.....Cine stie cum sa pun unui rpc imagine de fundal?
Ofer funda cui imi spune toate filmele(si cele OVA) Naruto si Naruto:Shippuden. Multumesc anticipat!
Http://i.imgur.com/mjri7.jpg P.S.:Am scris '"m-ati" gresit. Maine fac comicul naked mile TPU.
Sunt o mare fana anime ^^ iubesc in special anime- urile care au un personaj [feminin] cu o atitudine similara lui: Shizuku Sango[kampfer], Renee[mew mew power], Layla[kaleido star], Sango[InuYasha],...? (mai mult)
Hei TPU.Nu e chiar o intrebare.dar totusi... :)).Asa deci pentru cei care s'au uitat la Highschool of dead..Nu a fost tare parodia aia cantata de grasu cu armele? :)). Trage trage trage tragee impuscai...? (mai mult)
Hei TPU :). Stie cineva daca apare sezonul 2 din Btooom? Daca da imi puteti spune si cand?:D. Fundita! :3
Buna TPU :*. Vreau si eu niste animeuri gen "Hakushaku to yousei" care sa fie traduse in romana..sau ma rog dar sa fie romantic si sa aiba si putina comedie... ^^ Si daca nu prea stiti ca "Hakushaku to...? (mai mult)
LA MULTI ANI! 11111 and. ENJOY. http://i.imgur.com/0Ge2N.png
Daca ai trimis pe anime. kage testul de traducator manga sau chiar si anime si l-ai luat, in cat timp vine e-mailul?:D
Spuneti- mi si mie va rog cat mai repede daca exista un magazin sau un sait in Bucuresti cu figurine din animeuri sau cu alte lucruri..mai pe scurt un magazin anime...bine situl poate sa fie din toata ...? (mai mult)
Este cineva cu contul de "Andorian" pe animekage?
Buna TPU... Imi place foarte mult sa citesc manga si ma intrebam daca nu stiti un site care sa imi spuna cum sa imi creez propriul manga? Adica eu sunt creativa, stiu ce trebuie sa fac, povestea e deja...? (mai mult)
Care este AMV-ul vostru preferat
Otaku...unite! New question. Which is your favourite yandere?(caracterul tau favorit dintre yandere)(am scris pe engleza ca suna mai bine;])
Sal, Cumpar carti yu-gi-oh cine are add al3xxx_dg, si care trimite prin posta romana!
Vampire hunter d este anime? si daca da imi puteti spune din ce an e
cine imi da si mie un site sigur de unde poti descarca spiderman web of shadows? funda!
Hei,TPU! Am si eu o intrebare.intrebatoare.Paai unde pot gasi site-uri cu poze Anime? Inafara de Zerocahn. FUNDA!
Dupa cum bine stiti maine de la 13:00 Ghita are cele mai importatnte meciuri pentru el si Romania si vreau sa ma ajutati cu un link ceva unde o sa pot vedea gala in direct pe voyo trebuie sa ...? (mai mult)
Pentru fanii anime, Zero no Tsukaima cate sezoane are si cum se numersc fiecare ( daca pote fii numerotat ar fi bine). Multumesc. Dau Funa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?