Cei mai activi useri din categoria Benzi desenate pe 20 Februarie 2025 sunt:
Buna fanii Anime! Pute- ti sa- mi ziceti niste anime gen: ZnT, Itazura no kiss, adica de dragoste, si multe scene cu saruturi.( daca se poate sa aiba subtritrarea in romana, si o mica descriere) Dau...? (mai mult)
Care ziceti ca e cel mai reusit manga a lui Aoki Kotomi? (am citit si eu Boku no hatsukoi kimi ni sasagu si mi- a placut la nebunie :)) ).Mai stiti niste manga mai romantice gen Koi wo Hajimemasu...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta! De unde pot sa descoarc Bid For Power?
HEY TPU! Ce anime este cel mai ok dupa tine? (terog nu zi de naruto...)
spuneti-mi si mie ficuri sasusaku +18.
Vreau sa va intreb de la ce anime sunt aceste 2 personaje mikuo x miku? plz.
Puteti sa-mi spuneti niste anime cu baieti draguti va rog
Personaje din animeuri care nu va plac eu o urasc pe shirley din code geass si
Salut stiti bancuri sau ghcitiori sau glume care sa te gandesti la prostii dar rapunsul sa fie ceva la care nici nu te gandeai.
Cine stie canda va mai aparea episoade noi la Shakugan no Shana S? [FUNDA]
Sunt singura fata de pe planeta asta care nu suporta Vampire Knight? Hai seriooooss... Mai e cineva care nu-l suporta? Si clasicul: Why? [De ce?] Dupa poate va zic si eu :p
Spuneti-mi si mie va rog niste anime noi din 2012 gen romantic, actiune si comedie plzz... dau funa :D
FUNDIŢAAA! Buna TPU, sunt o mare fana anime si in ultima vreme am urmărit anime'uri yaoi.Asa ca as vrea cateva anime'uri yaoi! Să fie asemănătoare cu:Loveless, Junjou Romantica, Gravitation!...? (mai mult)
Vreau niste statusurii in engleza cu traducere. Si in romana, dar sa fie ceva mai speciale.
Imi poate da cineva coduri beyblade nefolosite.dau funda si vot
Ce credeti despre serialul Adventure Time?
Cine poate sa-mi zica si mie cand va mai fi serialul POKEMON? Sau macar sa-mi ziceti unde pot sa gasesc episoadele.Va rog! Ofer funda!
Cum se numesc vrajitoarele de la Winx?
Oare Naruto si cu Hinata se vor indragosti vreodata? Dau fundita :***
cu ce programe a fost realizata a patra fotografie: http://www.google.ro/search?num=10&hl=ro&newwindow=1&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=977&bih=422&q=pokemon&oq=pokemon&gs_l=img.3..0l10.12741.16988.0.21899.7.5.0.2.2.1.1716.3284.1j0j1j1j6-...? (mai mult)
Cine stie despre cartea de benzi desenate "Aventurile lui George"si cui i-a placut?
Am nevoie de putin ajutor de la fanii anime :o3... Daca va place sa stati pe facebook as dori sa vizitati si pagina https://www.facebook.com/AnimeRoFanclub?fref=ts si sa ne ajutati cu niste...? (mai mult)
Cine e fan meme, ca mine, sa-mi zica: merita sa o bag de Revelion, sau nu? http://www.youtube.com/watch?v=h3ATWKGw16Q
In ce episod se intalneste Itachi intr- o casa cu Konan, Pain si Kisame. Am vazut un videoclip cu Itachi care intra intr- o casa.In ea era Pain, Kisame, si parca si Orochimaru. Si cand il vede orochimaru...? (mai mult)
Ştiţi cumva un site de unde pot găsi Manga- ul Naruto ( nu ştiu dacă m- am exprimat corect, dar cred că vă prindeţi voi ) în română, de la capitolul 1. De ce în română, pentru...? (mai mult)
Buna, TPU! In anime- ul Soul Eater, Maka, la inceputul fiecarui episod spune:"Un suflet sanatos traieste intr- o minte si intr- un corp sanatos.".Le spune pe japoneza si eu am vrut sa stiu si eu cum se...? (mai mult)
Unde pot gasi episodul 2 din Kim kiss pure rouge in romana?
vreau sa- mi fac o fotografie de profil pentru o pagina cu numele acesteia gen:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=185565521583140&set=a.185565328249826.44790.137556626384030&type=3&theater si...? (mai mult)
cine stie sa-mi dea un link cu gta san andreas sau dau cont de 24 pe drakensang razboinic pe un braconier de 24 dar mai ult vreau gta san andreas datim va rog
Odata la cat timp apare manga la Fairy Tail?
FUNDAAAA! ...sunt o mare fana anime:DCine imi poate spune cateva anime`uri yaoi rosub, gen`Junjou Romantica!:D sa fie ceva romantic, dar si comedie! Daca se poate si o mica descriere!:D ...? (mai mult)
FUNDA! cine imi poate spune cateva anime`uri de dragoste, comedie ceva de genu`Ouran High School Host Club, Skip Beat, Junjou Romantica, sukitte ii na eu? Sa fie rosub, anime`ul poate fi si yaoi! ...? (mai mult)
Am nevoie de putin ajutor de la fanii anime :o3... Daca va place sa stati pe facebook as dori sa vizitati si pagina https://www.facebook.com/AnimeRoFanclub?fref=ts si sa ne ajutati cu niste ...? (mai mult)
Decii...am o problema. Nu stiu la ce sa ma uit.Desi am vreo 150+ de animeuri want to watch ma uit la unu si is ceva de genu: Nahhhh. Aici aveti lista mea de want to watch si propunetimi va rog ceva interesant. ...? (mai mult)
Salut cum se numeste spreyuri cu multe culori de poti scrie si pe gard sau alceva.Si scuzatimi categoria.
Heii TPU! Am o intrebare! Aveti vreun cont de imvu [fata] care nu va mai trebuie? Nu schimb parola :-* pentru parola, id de yahoo : alelove16@yahoo.co.uk! Funda! [Dau si eu un cont ] :) + Funda! :D
Cand eram micuta imi placea un canal de desene german, cred (RTL SAU CEVA DE GENUL). Printre multele dessene urmarite de mine, erau unele cu 3 gandacei unul inalt si verde, unul mov si...? (mai mult)
Cine stie un anime gen: la un liceu, sa fie romantic :3 dar nici prea exagerat, cu 2 indragostiti sau ceva de genul asta dar va rog fara school days e oribil -_-
Nu stiu daca s-a mai pus intrebarea asta dar as vrea si eu sa stiu niste animeuri asemanatoare cu NARUTO.Cel mai bun raspuns primeste FUNDITA!:-*
Cine stie anime gen Highschool DxD, BTOOOM, They Are My Noble Masters, Maji de Watashi ni Koi Shinasai!, Campione, Rosario + Vampire(adica mai multe fete se indragostesc de un baiat sau invers) si ...? (mai mult)
are cineva idee daca apare sezonul2 highschool of the dead sau sezonul 2 din uta no prince-sama?
sunt noua pe acest site dar ma intrebam... daca voi aveti vreo idee pentru o intamplare de dragoste intre o fata si un baiat eu scriu o poveste facuta de mine si este gen [animeul highschool of ...? (mai mult)
ce idei pentru o carte de dragoste aveti ei bine ma refer in sensul a mai multe intamplari sa te lase in suspans eu aceasta carte o fac intre dragoste si horror ....eh unele parti mai horror....? (mai mult)
spuneti-mi si mie cat a durat cel mai lung joc de monopoli din istori.Scuzati categoria. Funda
Hei.Imi puteti spune cateva anime-uri gen Kami-sama Hajimemashita?:3
unde pot gasi pe internet ca sa citesc cartea marele nate 1 pustiul intre pusti?
De unde as putea achizitiona benzi desenate (reviste, carti) mai ieftin si care sa nu fie numai pentru copii? Gen Batman sau alti luptatori sf
Am auzit de foarte multe ori termenul "manga" in aceasta categorie. Ati putea sa-mi explicati ce inseamna?
Hey TPU! Cine imi da link-urile de la facebook-urile celor din lala band? FUNDAAAAA
Ce imi recomandati Sword art online sau Bakemonogatari. Oricum o sa ma uit la ambele dar care sa il incep primul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.